Nebitno i da je +40 uzitak je gledati onu igru Dinama u drugom poluvremenu i kad onako igraju dosadno prvenstvo ne moze biti izgovor za ne otici na utakmicu.staragarda je napisao/la:odgledam danas ovaj novokomponovani derbi....Boga mi je vidan napredak u HNL...sad dinamo jedva dobije rijeku 3-0 i sa samo 20 bodova vise ce bit prvak...inace su prvenstva rijesavali na jesen....valjda ih neko skine do 2030,40...makar jednom,jbt...ubise ljudi volju za fudbalom
Ma znam brate al smorise ljudi više sa tim titulama jbt..Ja konto eo 2 najbolje ekipe... Ovi nemaju poraza ovo-onoSignore je napisao/la:Nebitno i da je +40 uzitak je gledati onu igru Dinama u drugom poluvremenu i kad onako igraju dosadno prvenstvo ne moze biti izgovor za ne otici na utakmicu.staragarda je napisao/la:odgledam danas ovaj novokomponovani derbi....Boga mi je vidan napredak u HNL...sad dinamo jedva dobije rijeku 3-0 i sa samo 20 bodova vise ce bit prvak...inace su prvenstva rijesavali na jesen....valjda ih neko skine do 2030,40...makar jednom,jbt...ubise ljudi volju za fudbalom
A Rijeka ko Rijeka, tj. Kek ko Kek, skine gace prije nego udju u bus za Zagreb. Jaki na izjavama, a na Maksimiru igraju ko djeca, ne samo danas, svaki put se zabiju u obranu i ne mrdaju. Tako se ne igra protiv Dinama, jer Dinamu to odgovara, svi se brane, naucili su probijat te obrambene zidove i tesko da ces iz kontre dobit. Radije napadni, primit ces pet komada, ali imas bar neke sanse, ovako nikakve. Kad su usli Coric i Machado bio sam uvjeren da im nema spasa, jos poslije Pjaca i probijani su sa svih strana, a Kek ceka, ne mijenja nista. Zna potjerat najboljeg igraca, a ne zna spremit ekipu za najbitniju utakmicu. Ima Dinamo jos jednom ici na Rujevicu, i dolje ce ih nasamarat.
Pa svi se u HNL-u protiv Dinama brane. Jedina ekipa koja ne skine gace je Hajduk i zato uvijek bude patnje. Dinamo je naucio igrati napadacki i kad im se postavis kukavicki i obrambeno kao Rijeka svaki put na Maksimiru onda je logicno da ces izgubiti.white1950 je napisao/la:Sinjore..popravi mi dan,a taman me glava bolila od sinocnje pijanke...reko bi covjek da ste barca ko vas ne zna.cuj naucili probijat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.