FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Plakalo bez primljenog gola. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Uh da bi izborit Evropu, ko se nada tituli taj je lud. 
Emerson zna sve s loptom i velika je greska sto ga se trosi na CM-u umjesto da smo doveli jos jednog veznog igraca a Reisa prebacili na desetku sto i jeste njegova prirodna pozicija, daleko bolje bi to izgledalo
Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja sam titulu zaboravio vec prije par mjeseci, ne znam za vas
Sad me strah za Europu
Sad me strah za Europu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma **** i njih ba. Za kim imam zaliti. Za onim ko nam je i napravio ovaj zaostatak.zagorski je napisao/la:žalićemo mi za klanom i zalizanim
Necu za njim zaliti. **** ja njemu sve kao i njima (igracima) isto i onome ko ih je doveo tj. Ibrakovicu i onome ko mu ledja cuva.
Sreca pa sa Zrinjkim igramo u Mostaru,jer bi posle pola sata na Kosevu pocelo pljuvanje,i pritisak samo takav na igrace.Ovako dole cemo sigurno odigrati muski,cvrsto sa puno trke, i vece su nam sanase da u Mostaru ne izgubimo nego na Kosevu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
vBOSTers19
- Kontakt:
Ovo danas nije valjalo nista,da li zbog terena ili su se cuvali neke povrede neam pojma...
Samo sabura,utakmicom sa Svinjskim cemo vidjeti na cemu smo...
Ali k'o da gledam,ako uzmemo 3 boda u Mostaru (u sto sam siguran),onda krece ono nase poznato,Jesa kralj odnosno svi su kraljevi odjednom....
Samo sabura,utakmicom sa Svinjskim cemo vidjeti na cemu smo...
Ali k'o da gledam,ako uzmemo 3 boda u Mostaru (u sto sam siguran),onda krece ono nase poznato,Jesa kralj odnosno svi su kraljevi odjednom....
Zadnja izmjena: vBOSTers19, dana/u 20 feb 2016, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Harba, Kadusic. 
Zrinski-Olimpic 4:0 danas. Samo kazem...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- crozzer
- Kontakt:
Nisi dobar iskreno, popusti nas sa svojim peglanjem...Kad prodje pet kola javi se ...Evander je napisao/la:Zrinski-Olimpic 4:0 danas. Samo kazem...
I nasa neka realna snaga i kvaliteta je tu negdje sa Olimpikom,tako da cemo morati dobro zapeti i imati dosta srece da ostanemo neporazeni u MostaruEvander je napisao/la:Zrinski-Olimpic 4:0 danas. Samo kazem...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne znam cemu taj pesimizam?Opusteno momci,samo opusteno!Dino Selimovic je licno rekao da smo favoriti protiv slobode,jesa gledamo drugo sarajevo!
Mi smo k..a izdrkana od ekipe fuj svi u 3p,m.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Proslo je 18 kola, a mi peti, iza Radnika i to sa "probijenim budzetom". Ako ti se ne svidja ono sto pisem, zaobidji me.crozzer je napisao/la:Nisi dobar iskreno, popusti nas sa svojim peglanjem...Kad prodje pet kola javi se ...Evander je napisao/la:Zrinski-Olimpic 4:0 danas. Samo kazem...
Najbolje biti tele kao ti i sllicni i samo govoriti dobro je, nek ne puca samo.
Hahaha vidi strucnjaka, covjek im postavi sliku gdje nema sredine ovaj upada i hladno pise kako cemo pobjediti u Mostaru, jos danas Zrinjski silovao Olimpica 
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ne komentarisem ostale forumase ali brate ti trebas da se lijecis. Znam jednog lika (debeo, ogroman) bio je jedno vrijeme na istoku pa sam ga vidjao i na zapadu...vjerovatno znate koji... na njega mi bacas!Evander je napisao/la:Zrinski-Olimpic 4:0 danas. Samo kazem...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Dino Selimovic je vise puta dokazao da su razumije u fudbal ko Mara u kriv kuurac.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne znam cemu taj pesimizam?Opusteno momci,samo opusteno!Dino Selimovic je licno rekao da smo favoriti protiv slobode,jesa gledamo drugo sarajevo!
Svojim izjavama nas samo bruka.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Zaboli me neka stvar na koga licim debilu kao ti sto si.MosaaRajvosa je napisao/la:Ne komentarisem ostale forumase ali brate ti trebas da se lijecis. Znam jednog lika (debeo, ogroman) bio je jedno vrijeme na istoku pa sam ga vidjao i na zapadu...vjerovatno znate koji... na njega mi bacas!Evander je napisao/la:Zrinski-Olimpic 4:0 danas. Samo kazem...
Je li ok to?
Okej je da uzmes neke pilule, roze, zelene, bilo šta!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Evander brate pusti djecu, za sve si u pravu, a nama nek nam je bog na pomoci.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, bordobijeli, Google [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337, teamnorth1989, ŠTA_JE i 31 gost.