FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ugasio sam stream, ne zelim ovo da gledam.
jel Harba 28 ?
meni se ugasio sam od sebeOsmanhodzicBuco je napisao/la:Ugasio sam stream, ne zelim ovo da gledam.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E stvarno nas izlozi Jesic ja konto to ce bit spremno atomsko Sarajvo , vuku se tri pasa sastavit ne mogu , daj boze da je eto los dan al evo 4 utakmica isto.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
dobar!moj uzor-S.G je napisao/la:jastaedRed je napisao/la:jel Harba 28 ?
ova ekipa ako u 12 preostalih kola osvoji 20 bodova ja sam zadovoljan. pa ljudi nama ne pomazu ni pripreme niti palci ni k.. sa ovim otpadom.umjesto da smo doveli prije mjesec dana bar 2 kvalitetna defanzivca mi nista..ovo je klub distroficara
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
preteshko che se ovo gledati,mada iz ovog defetizma obichno znamo dobro odigrati,dobro se snalazimo kada su chune spushtene,bezizlazje je nash prirodni habitat[WINKING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema niko da zna stati na **** loptu, ko usrani, samo neka ispucavanja pa sta bude.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Samo da sebe citiram. Pripreme mogu obrisati sebi od guzicu. Na ovim terenima nema taktika samo borba i trka.xbox je napisao/la:Meni Jesic u ovih nekoliko utakmica nista nije pokazao da bi mogao reci da je neki strucnjak. Necu da letim pred rudu pustit cu covjeka da radi,eto selektirao je ekipu uigrao je navodno mada jedno je igrati na onoj travi u antaliji a druge je u Travniku i slicnim terenina. Ja licno mislim da on nece dalje od ljeta. A nadam se iskreno da bude Ferguson.
Kurchevo sve.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nemoj samo da se nesto kritikuje 
#netalasaj
#netalasaj
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
žalićemo mi za klanom i zalizanim 
Joka evo ovo ti je Novo Sarajevo o kojem Jesa prica
Radovac izvlaci loptu i dodaje Rustemovicu, kome ce drugo jel
Ljudi pa gledajte ovo ?!
Bukvalno sredina ne postoji, o cemu mi ovdje pricamo!!

Radovac izvlaci loptu i dodaje Rustemovicu, kome ce drugo jel

A krvi ti jbm!!MCMLXVII je napisao/la:Joka evo ovo ti je Novo Sarajevo o kojem Jesa prica![]()
Radovac izvlaci loptu i dodaje Rustemovicu, kome ce drugo jelLjudi pa gledajte ovo ?!
Bukvalno sredina ne postoji, o cemu mi ovdje pricamo!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Burberry46, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, jurisicduska, skoJaa, teamnorth1989 i 41 gost.