Koridaa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jos veca korida na tribinama. Koji cobani
Ma ovi iz sarajeva gdje se god pojave problem naprave. Kako igrači tako i navijači.
Istina, ali kad u 4 utakmice primis 11 komada, onda je ocito da sve linije nisu uigrane. ...Nek im je sretno.!PipiDugaCarapa je napisao/la:Koliko god meni drago bilo da oni budu katastrofalni, pripremne odnosno prijateljske utakmice nisu mjerilo uopšte.
Ko to tespiha i kad ? Ili dalje siris laze bez argumenata?harry_90 je napisao/la:Sto mene fascinira kod navijaca iz glavnog grada,a to je da ponizavaju ljude iz drugih gradova sto psuju na tribinama,a oni pjevaju pjesmice i tespihaju na tribini..sad vrijedjaju ove u Travniku,a ono njihovi ljudi![]()
Jak Travnik,jaci od Dinamo Minska
shvataju se kad igraju druge (suparnicke) ekipe, onda se shvati ozbiljno kad je poraz, kao jeste levati, a kad tvoj tim izgubi pripremnu, onda je kao "test, priprema, trening, itd" pricam u globalu.amazon je napisao/la:Ko shvata ozbiljno pripremnu utakmicu nek se rokne odmah. Kakav crni Travnik, jedino mogu nekome nogu slomiti..
Ja hocu da kazem da je Sarajevo izgubilo od Travnika 5:0 to ne znaci da ce im Zrinjski dati 10. To moze takticki da se protivnik zavara a sigurno se zna da je ovu utakmicu gledao neko iz Zrinjskog. Niko ne kaze da je to tako 100%, ali prijateljske utakmice nemaju veze. Jedino istina da su puno igraca pustili da idu...Sarajlija88 je napisao/la:shvataju se kad igraju druge (suparnicke) ekipe, onda se shvati ozbiljno kad je poraz, kao jeste levati, a kad tvoj tim izgubi pripremnu, onda je kao "test, priprema, trening, itd" pricam u globalu.amazon je napisao/la:Ko shvata ozbiljno pripremnu utakmicu nek se rokne odmah. Kakav crni Travnik, jedino mogu nekome nogu slomiti..
Bila je ovo kombinacija C/D tima samo je falio zahirović da bude sve OK.djulba je napisao/la:Je li ovo sarajevo igralo sa D timom ?
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.