Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 20 feb 2016, 14:04

Jel treba ljudima opet reci da Pjanic ima vise pretrcanih kilometara, vise pasova, vise oduzetih lopti od sve i jednog naseg igraca.
Covjek oduzme vise lopti od Besica, alo ne Besic je lavlje srce koji gadja igrace Andore zvakom. On je heroj.

Pjanic je bio daleko nas najbolji igrac na svjetskom a to pokazuju sve statistike.

vozdrica

Post Postao/la vozdrica » 20 feb 2016, 14:26

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Jel treba ljudima opet reci da Pjanic ima vise pretrcanih kilometara, vise pasova, vise oduzetih lopti od sve i jednog naseg igraca.
Covjek oduzme vise lopti od Besica, alo ne Besic je lavlje srce koji gadja igrace Andore zvakom. On je heroj.

Pjanic je bio daleko nas najbolji igrac na svjetskom a to pokazuju sve statistike.
E nek si ti nama objasnio. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 20 feb 2016, 14:30

Promjenite temu u :" Miralem Pjanic-nas najbolji igrac na svjetskom prvenstvu"
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 feb 2016, 14:36

Rekoh ja neki dan, sta se sve ovdje pise ovo nije normalno....ovaj forum nije ni 10% od onoga kakav je nekad bio, a ja sam 7 godina na forumu...

Al hajde, sada barem imamo duhovnog vodju u vidu Husike....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 feb 2016, 14:41

adoo11 je napisao/la: Promjenite temu u :" Miralem Pjanic-nas najbolji igrac na svjetskom prvenstvu"
Ili još bolje,Miralem Pjanic-pljuvanje obavezno,.

KAd odigra maestralnu utakmicu za Romu piše se kako nikog ne intresuje Pjanic u Romi i da je reprezentacija mjerilo a u suštini se ceka prva nešto slabija utakmica da bi strucnjaci isplivali,.

Smiješno je da lik koji ga baca na Cimirota dodje ovdje da omaložava Pjanica a ovaj ima tržišnu vrijednost kao citava ekipa Paoka :lol:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 feb 2016, 15:19

Ljudi moji ja Pjaniću dosta toga zamjeram prvo što za repku ne igra dobro ko za Romu. Ne sjećam se kad je ubo neki slobodnjak. Druga zamjerka treba imati malo više muda ipak je kvalitetan igrač i više odgovornosti da preuzme. Ali pljuvanje po njemu i po Džeki... Otvorim bilo kakav članak o Džeki npr. na onom šugavom klixu imam šta vidjeti komentari sve negativni koji veze nemaju sa fudbalom spominju Amru djecu itd. Pa kakav jbni bolesnik moraš biti da se baviš tim stvarima? U biti tu se radi o frustraciji debila jer su momci uspješni imaju para ko Džaić, poznate su ličnosti a ima i ona sve će ti u Bosni oprostiti umjesto uspjeha. Džeko kupi kuću u Dubrovniku boli ga qara. Koliko su nam samo radosti donijeli ova dvojica i ostali po kojima se pljuje? Kad se sjetim samo plasmana svi plakali a da mi je neko tada rekao da će se neko danas ovako odnositi prema njima... Pogan smo mi narod zato i jesmo tu gdje smo.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 20 feb 2016, 21:35

Mi kao obični navijači jednostavno ne znamo raspravljati, polemisati bilo šta (općenito u životu,pogotovo ovdje).Svaka naša rasprava se svodi na to da silom ubjeđujemo nekog da smo mi u pravu a taj drugi je glupan ,koji pojma nema.Kada mognemo bez uvreda,i davanja raznih epiteta prema sugovorniku raspravljati ,razgovarati e tada će i tema dobiti na kvalitetu.Trebali bi poslušati i uvažiti i tuđe mišljenje i ako se razlikuje od našega.

Meni takođe već duže vrijeme Pjana ne igra kako može i kako zna,ne zbog povreda,ne zbog suigrača nego zbog sebe.
Ja lično se razočaram u njegove izvedbe ne što sam pljuvač ,nego što znam DA MOŽE,DA ZNA...a on to ne uradi.
Zaista ga pratim duže vrijeme i stvarno mu zamjeram i u repci i u Romi što stvarno prostor i šanse koje ima jednostavno ne koristi.On nije Mesi ,nije ni Ronaldo ali ako u kaznenom imaš jednog igrača ispred sebe,pa pokušaj na fintu na dribling,na prodor..on jednostavno nema ni na kraj pameti da nešto uradi,pegla loptu,vraća je prvom suigraču ,često zahebe kompletnu akciju.Identičan mi je Fabregasu sa početka sezone,međutim Cesc sada krene,trzne izvuče faul,i odmah je digao i svoju formu i formu kluba...za Pjanu imam osjećaj kao da u Romi ne može više,da bi to bilo to..i da je razvoj stao..

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 feb 2016, 21:01

Njemacki komentator na ****+HD o Pjanicu: Miralem je najbolji igrac Rome ove sezone i ne cudi me uopste interes velikana kao sto su Real i ManU :tokralju: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 21 feb 2016, 21:10

DonCorleone je napisao/la:Njemacki komentator na ****+HD o Pjanicu: Miralem je najbolji igrac Rome ove sezone i ne cudi me uopste interes velikana kao sto su Real i ManU :tokralju: .
:rol: :rol: :rol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 feb 2016, 21:18

krmpotich je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Njemacki komentator na ****+HD o Pjanicu: Miralem je najbolji igrac Rome ove sezone i ne cudi me uopste interes velikana kao sto su Real i ManU :tokralju: .
:rol: :rol: :rol:
Asistencija :beba: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 21 feb 2016, 21:30

DonCorleone je napisao/la:
Ako je naglo pocrnio :bale:

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 21 feb 2016, 21:31

Steta :damn:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 21 feb 2016, 21:37

krmpotich je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Ako je naglo pocrnio :bale:
Nije asistencija?
This time next year we'll be millionaires.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 feb 2016, 21:38

Yebi ga, malo falilo za gol, ali inace odlican. I asistencija je tu. :thumbup:

od veceras su ponovo na repertoaru argumenti a la "nije meni bitna roma, meni je bitno kako igra za reprezentaciju" do neke nove lose partije :rol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 21 feb 2016, 21:39

Momciluk je napisao/la: Nije asistencija?
Do mene je, zamijenio sam ga sa Maikonom kada je Edin promasio. Asistencija ne mjenja moje misljenje da je žena od fudbalera...

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 feb 2016, 21:44

HankMoody je napisao/la:Šta bilo husika klocino, imaš li sad šta reći?
Post ti je prijavljen...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 feb 2016, 21:48

krmpotich je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Nije asistencija?
Do mene je, zamijenio sam ga sa Maikonom kada je Edin promasio. Asistencija ne mjenja moje misljenje da je žena od fudbalera...
A šta treba radit da ne bude žena od fudbalera? Nosi vezni red Rome, umalo gol dao, asistirao. Ne samo večeras već inače ovo radi. Gledam Pjanića svaku utakmicu i stvarno mi nije jasno šta treba da radi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 21 feb 2016, 21:52

Husika je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Šta bilo husika klocino, imaš li sad šta reći?
Post ti je prijavljen...
slabo pišem osim na temama košarke i NBA , ali sam upratio da si troll u temi Pjanić i reprezentacija i ne budi sada plačipica da prijavljuješ post kada se kačiš sa 90% foruma , ideš večini na živce , ako se več kačiš onda nemoj cmizdriti .

Pozz

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 21 feb 2016, 21:54

Kazu kraljevi izvodi kornere ko zena! :kafa: :kafa:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, kakarut, Kobayashi, Skojevska i 42 gosta.