Realno zajebat ćeš se, jedini plus su arene ostalo sve lošijefilip13 je napisao/la:kontam odjaviti Telemachove usluge i preci na Moju tv,kakva su iskustva onih koji koriste Moju tv?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Realno zajebat ćeš se, jedini plus su arene ostalo sve lošijefilip13 je napisao/la:kontam odjaviti Telemachove usluge i preci na Moju tv,kakva su iskustva onih koji koriste Moju tv?
JoseeMourinho je napisao/la:Realno zajebat ćeš se, jedini plus su arene ostalo sve lošijefilip13 je napisao/la:kontam odjaviti Telemachove usluge i preci na Moju tv,kakva su iskustva onih koji koriste Moju tv?
messilla je napisao/la:Ja mislim da nas filip trola
cipiripi je napisao/la:Ima li ikakve šanse da se Nova TV opet počne emitirati u BiH? Isključena je već oko 4 godine![]()
Znam da se sve vrti oko RAK-a....
Uzmi duo net 40 KM i miran si možeš na godinu, a opremu svu bi trebao djabe dobit, i router cakgunner14 je napisao/la:Vidim da se već vodila ta rasprava Telemach ili Mojatv ali eto da upitam koja bi bila bolja opcija za internet i tv, ne treba mi neki sad super brzi internet do nekih 50KM da me izidje taj duo paket bilo bi odlicno jer ugovor mogu potpisati samo na godinu dana pa pretpostavljam da cu morati placati i koristenje opreme tako da bih volio da i to sve udje u ovih 50KM.. Konkretno me zanima za Bihac, a vidio sam da tamo imaju i neki MISS.net sa slicnim cijenama kao Bhtelecom, ali sa boljim internetom, mislim barem sa većom ponudjenom brzinom pa ne znam kakvi su oni da li neko ima iskustva..
JoseeMourinho je napisao/la:Uzmi duo net 40 KM i miran si možeš na godinu, a opremu svu bi trebao djabe dobit, i router cakgunner14 je napisao/la:Vidim da se već vodila ta rasprava Telemach ili Mojatv ali eto da upitam koja bi bila bolja opcija za internet i tv, ne treba mi neki sad super brzi internet do nekih 50KM da me izidje taj duo paket bilo bi odlicno jer ugovor mogu potpisati samo na godinu dana pa pretpostavljam da cu morati placati i koristenje opreme tako da bih volio da i to sve udje u ovih 50KM.. Konkretno me zanima za Bihac, a vidio sam da tamo imaju i neki MISS.net sa slicnim cijenama kao Bhtelecom, ali sa boljim internetom, mislim barem sa većom ponudjenom brzinom pa ne znam kakvi su oni da li neko ima iskustva..
Da to sam ja sebi planiro, al et vjerovatno jer ćeš na godinu nećeš taj poouat dobit al opet najisplativije po menigunner14 je napisao/la:JoseeMourinho je napisao/la:Uzmi duo net 40 KM i miran si možeš na godinu, a opremu svu bi trebao djabe dobit, i router cakgunner14 je napisao/la:Vidim da se već vodila ta rasprava Telemach ili Mojatv ali eto da upitam koja bi bila bolja opcija za internet i tv, ne treba mi neki sad super brzi internet do nekih 50KM da me izidje taj duo paket bilo bi odlicno jer ugovor mogu potpisati samo na godinu dana pa pretpostavljam da cu morati placati i koristenje opreme tako da bih volio da i to sve udje u ovih 50KM.. Konkretno me zanima za Bihac, a vidio sam da tamo imaju i neki MISS.net sa slicnim cijenama kao Bhtelecom, ali sa boljim internetom, mislim barem sa većom ponudjenom brzinom pa ne znam kakvi su oni da li neko ima iskustva..
To ovo u Telemachu? Vidim da sada ima cak i popust prvih 6 mjeseci besplatan internet al samo ako je ugovor na 2 godine
Ima popust, ali 3 mjesecaJoseeMourinho je napisao/la: Da to sam ja sebi planiro, al et vjerovatno jer ćeš na godinu nećeš taj poouat dobit al opet najisplativije po meni