Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imućan ko El Chapo pa nama prosipa šupljake.sekerbay je napisao/la:nemojte tako.
u redu, jeste bolno za novcanik, ali je dobro za zdravlje(), kako vase, tako i drugih ucesnika u saobracaju.
to su preuzeli od nijemaca. kada u njemackoj prvi put regas auto, placas 200%.
sto veci motor, vise placas.
A meni tako nece biti sada kad budem opet registrovao auto jelde ? To je od ove godine ko prvi put registruje auto na sebe ?Papastathopoulos je napisao/la:Kako sam se ja syeb'o jucer kad mi je jaran pricao...da sam direktor neki osjetio bi razliku a kamoli konobar...
E to ti ne bi znao reci druze...ali poznavajuci ovu usranu drzavu, pripremi se da je za svakoga istoarelinho je napisao/la:A meni tako nece biti sada kad budem opet registrovao auto jelde ? To je od ove godine ko prvi put registruje auto na sebe ?Papastathopoulos je napisao/la:Kako sam se ja syeb'o jucer kad mi je jaran pricao...da sam direktor neki osjetio bi razliku a kamoli konobar...
Bgm fulio je in nešto meni evo rekoše druga godina ti je normalno tj. 50% to osiguranje tj. upola ne pada kroz godinePapastathopoulos je napisao/la:Kako sam se ja syeb'o jucer kad mi je jaran pricao...da sam direktor neki osjetio bi razliku a kamoli konobar...
Ma to je samo prvo auto na tebi znaci prva registracija u tvom zivotu, to duplo osiguranjearelinho je napisao/la:A meni tako nece biti sada kad budem opet registrovao auto jelde ? To je od ove godine ko prvi put registruje auto na sebe ?Papastathopoulos je napisao/la:Kako sam se ja syeb'o jucer kad mi je jaran pricao...da sam direktor neki osjetio bi razliku a kamoli konobar...
tacno. sad, ima izuzetaka kada osiguranje zbog nekog manjeg udesa odustane od podizanja procenata kako bi te zadrzalo ko musteriju.R32 je napisao/la:Eh dobro si vidis i za to, ima jos jedna cakaKada kao taj "pocetnik" napravis udes, znaci ono od placanja pune cijene pa nadalje, valjda se to ponistava, pa opet placas od 200%
, al nisam siguran za to bas.
a sta mislis, moj naivni burazeru, da su bosanci izmislili to lupanje po usima? qrac, izmislili su ga evropejci.Saurman je napisao/la:Imućan ko El Chapo pa nama prosipa šupljake.![]()
Primjenju zakone Njemačke i EU na bosanske plate,ludilo.Samo gledaju kako da opale građane po ušima.
Uskoro moram istresti haman 1000 za 110Kw umjesto da platim 600 i onda mi svake godine skidaju 5% s tim da ne pravim prekršaje.
mozda nekome ovaj tekst pomogne da namakne tih 20-ak maraka, recimo legendiR32 je napisao/la:Neki ljudi gledaju i 20 KM na godisnjem nivou ako mogu da ustede.
Ime osiguranja znaš li pa da provjerim?BosnianKingdom je napisao/la:U Lukavici ima neko osiguranje koje automatski daje 50% i za prvu registraciju i sve. Jedan drug koji radi na carini i bavi se oko tih auta kaže da je sve regularno,a brat koji radi u CIPSu i ima kolega sto rade na registraciji kaže da to osiguranje vrijedi samo na teritoriji RS, e sad koja je istina nisam istraživao dalje...
a to zbog novog zakona, sreca pa to mene ne kaciJoseeMourinho je napisao/la:Ako ce mi dati 50% odma prvu to mi je 250+KM uštede, odoh naci broj da ih zovempreblizu mi je dosla moram naci najjeftiniji opciju
Eto te naje.bao si kao zuti. jbgJoseeMourinho je napisao/la:Ma ovo je ono prvo auto na mene pa jbg ide 100%, i evo sad ih zvao bgm isto i kod njih slago je neko dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.