FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 feb 2016, 11:22

Upravo to,igrači koji imaju preko 24 godine moraju biti klasa,a ne mrtvi prosjek,taj prosjek se može imati i sa igračem od 20 godina,a taj od 20 možda uspije da napreduje i da nam donese dobru zaradu,dok ovaj stariji je vec prošao to i već je formiran igrač i ako eksplodira nije to,to.
Sabrine mi moje!

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 20 feb 2016, 11:28

MartinSco je napisao/la:Bice ovo sve dobro... Malo vise vjere u Jesica i ekipu, ne preostaje nam nista drugo..
Zar vam ne ulijeva optimizam sto smo odbili igrace poput Stevanovica, Bekrica, Zahirovica i sl.
Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Bekrica odbili, jarane to je laz.Bekric , momka dobro znam, nikad nije bio zagrijan za Sarajevo(uz svo postovanje Sarajevu), za Stevanovica i Zahirovica ne znam, al mislim da ti sam sebe lazes i iznosis neistine ovdje.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 feb 2016, 11:29

Ali nam ga strumf Stanley zavali samo tako :urnebes:
Previse se ovde raja na forumu zanosi pricama kako smo mi odbili pojedine igrace pa i Zahirovica, eto ja imam neku info da se sa njim uopste nije pregovaralo, sad sta je prava istina zna vrlo malo ljudi. Treba podrzati ovu ekipu i trenera do kraja sezone pa kako god nam bude. Sretno nam danas svima koji idemo u Travnik.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 feb 2016, 11:33

Pantelija je napisao/la:Greske uprave, ne znam je li hronološki ali...

Pva greška je dovođenje A Ibrakovica kojeg sam i sam branio. Zasto?
Predstavio je plan upravi zbog kojeg je i dobio to radno mjesto a od tog plana na kraju nista. Ja ne vidim ni sistem ni plan, saltaju se treneri, šaltaju se igraci, saltaju se akademci.
Nakon "Odlaska" opet je i na utakmicama i na pripremama i cesto i u klubu... dakle, ni tu nije sve cisto

Druga greska, prvo se provocira. Od izjave Kusturice da Sarajevo treba da igra u regionalnoj ligi jer Boze, prejaki smo za ove "livade", do Dinine borbe protiv korupcije.iZJAVA KUSTURICE JE PODOBRO NAOŠTRILA DRUGE TIMOVE PROTIV NAS. Izjava dine s. je podobro naostrila sudije i savez. Nepromisljeno, amaterski, jako jako nezrelo i loše.

treca greska.Komunikacija sa medijima.
Kone posalju ponudu za duljevica, odmah obojica trce pred kamere, i pricaju o vodi struji, telefonu isl. a onda ljudi dovedu sasvim solidne igrace koji ne igrajuu za 3000 markaa sigurno. I ? Hajde sada da pricamo o tome kako nemaju za vodu... Imali, nemalli, to se radi drugacije, kulturnije, odbije se ponuda i posalje zahtjev da se pregovori mogu poceti sa cijenom od 1.5 mil eura, zahvali se i doviđenja.
Istrči Dino s. da kaze da se probio budžet da bi eksppresno bez postenog suta na gol ispali od Lecha i da bi bili 5. na tabeli. Sta onda pricati o probijanju sada kada su masno platili raskide ugovora? I ko je kriv? Ko je dobio nogu? NIKO. Napravili su istem gdje se svi za sve pitaju i gdje niko nije kriv za biilo sta.

Cetvrta geska. Dovođenje igraca.
Igraci se ne dovode zato sto imaju ime i cv nego se gleda mogucnost napredovanja, spremnost, da li odgovara za tu formaciju. Kod nas to ne pije vode.

Peta greska. Menadzeri
Dok god nama u lozi sjede muminovici, bulici i slicni, dok nam probe prolaze igraci koji ne sutnu lopte, dok god nam polovnjaci koji ne uspiju u Australiji uzimaju mjesto Mihojevicu koji je na skauting listi Udinezea, nema nama napretka jer ocito da nema plana...

Nisam ja pljuvac nikakav. Bilo je i pozuuitivnih stvari, ali u ovakvoj ligi, u ovakvom stanju, sa ovim novcem, sigurnošću koju imamo i stabilnošću, mi smo vec trebali da podobro se ispalimo iznad. Umjesto toga, mi tapkamo na mjestu. Pa cak cu reci i da nazadujemo.

Mi nismo prodali ni Alispahica, ni ikandea ni slicne igrace, prodali smo Cimirota koji je dosao sa 18, prodali smo Dupovca koji je nase dijete... igraci koji su em donijeli kvalitet em su donijeli pare. Da bi doveo igraca sa 24+ on mora biti ekstra igrac, pogotovo ako je stranac. Kod nas se to ne gleda.

Na zalost, davno smo neke mogli nokautirati i poslati u borbu za opstanak, ali mi smo svojim ku..črenjem samo probudili inat u njima i sada su ozbiljni konkurenti za evropu i za kup. A ja jos uvijek ne znam sta od nas da ocekujem jer je prelazni rok ocajno urađen jer nemamo vezni red uopste. Dakle MI SE BORIMO ZA EVROPU jer 5. mjesto NE VODI u evropu. Za titulu treba dobro mu.da otegnuti jer su i drugi dobro radili i drugi su se dobro pojacali.
Nadoš'o si Pantiću :mrgreen: na ono o cemu sam i ja dugo vremena govorio.O ibrakovicu i njegovim akrobacijama sa igracima koje ni doktor opste prakse nije pregledao,a potpisivali su unosne ugovore.Mnogi su govorili pa ne moze on sam,ali sada mi se jos vise cini da je 99% stvari radio na svoju ruku.Zasto se Jesicu sada ne petljaju i govore koga da dovede i koliku platu da ima to pojacanje?Pa si me i ti napadao i puno raje na forumu.
Apsolutno se slazem sa svim sto si napisao,u puno situacija se trebalo i moralo bolje djelovati od strane Uprave.
A sto se menadzera tice,brate moramo biti svjesni da su oni "nuzno zlo" danas u fudbalu i da se sa malo igraca prica direktno,bez posrednika,odnosno menadzera.
E sada sto smo mi u situaciji da znamo za muminovica,bulica i jos 2-3 koji su male mace u tom svijetu je druga stvar,jer ako imas priliku procitaj po internetu kakvi su evropski menadzeri ljudi,da ti se digne kosa na glavi.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 20 feb 2016, 11:39

po dosadasnjem iskustvu sa ovim velikim "zvjezdicama" trebali smo nauciti da se sve dokazuje na terenu , a ne na papiru.
Jesicu podrska jer se rijesio skarta u ekipi i to je nepobitna cinjenica i isto tako je nepobitna cinjenica da ako ne bude pokazao rezultate zna se sta mu je - noga brate.
opravdanja nema, dovodio je sta je htio odradio pripreme u najboljim uslovima i bez rezultata( u koje ja licno ne sumnjam)
on sigurice leti naglavacke.
selam za bordo bracu i aBd do titule

SARAJEVO
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 20 feb 2016, 11:40

Meni ovaj Jesic od kako je dosao smrdi i to pravo. Ja se nadam da ce nas dici na visi nivo i da uzmemo kup i titulu, ali meni sve mirise na drugo, isto kao da je dosao da nas totalno ukopa , ko grobar, i uzme pare. Dovede Kremenka, krajsnika, dva brazilska starca a nece Zahirovica, nigdje veze i smrdi pravo. Kao sto je neko ranije napisao, da je Zahirovic srbin ili bugarin sigurno bi ga htjeo. Bojim se da nam sljedi godina bez europe i da ce mali plavi biti ispred nas, a nadam se najboljem.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 feb 2016, 11:42

Još malooo i gazi Travničane....
Sabrine mi moje!

High

Post Postao/la High » 20 feb 2016, 11:44

Neće biti stream?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 feb 2016, 11:44

Fudo je napisao/la:Meni ovaj Jesic od kako je dosao smrdi i to pravo. Ja se nadam da ce nas dici na visi nivo i da uzmemo kup i titulu, ali meni sve mirise na drugo, isto kao da je dosao da nas totalno ukopa , ko grobar, i uzme pare. Dovede Kremenka, krajsnika, dva brazilska starca a nece Zahirovica, nigdje veze i smrdi pravo. Kao sto je neko ranije napisao, da je Zahirovic srbin ili bugarin sigurno bi ga htjeo. Bojim se da nam sljedi godina bez europe i da ce mali plavi biti ispred nas, a nadam se najboljem.
Ovo stvarno nije potrebno.A uzece k.urcinu,a ne pare ako ne bude imao rezultat,jer mu od rezultata ovise primanja.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 feb 2016, 11:46

BosnianKingdom je napisao/la:Još malooo i gazi Travničane....
Vrijeme za k. nadam se da nece povreda biti danas ..... ovako je vrijeme bilo kad je Delac sjeb. nogu ....
Hoce bit stream ?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 20 feb 2016, 11:48

Fudo je napisao/la:Meni ovaj Jesic od kako je dosao smrdi i to pravo. Ja se nadam da ce nas dici na visi nivo i da uzmemo kup i titulu, ali meni sve mirise na drugo, isto kao da je dosao da nas totalno ukopa , ko grobar, i uzme pare. Dovede Kremenka, krajsnika, dva brazilska starca a nece Zahirovica, nigdje veze i smrdi pravo. Kao sto je neko ranije napisao, da je Zahirovic srbin ili bugarin sigurno bi ga htjeo. Bojim se da nam sljedi godina bez europe i da ce mali plavi biti ispred nas, a nadam se najboljem.
Samo nam je još ovakav post trebao.
Nece Ješic Zahirovica jer nije srbin!?
Došao Ješić samo da uzme pare i dan nas ukopa!?

Mani se te priče, teren je jedino mjerilo..Samo znam da bi nastavili sa starom pricom dovodjenja igraca sa velikim platama, jer Zahirovic sigurno ne vrijedi plate 10k+
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 feb 2016, 11:52

Sto su se insajderi poklopili i usutili ,nigdje ih.E volim sto onaj Zahirovic nije potpisao i sto ga Jesic nece i govorio sam prije nego sto je NK sKRETNICA objavila da ne znam cemu euforija i koji ce nam kad Jesic vjeruje Rustemu ,Dzemi i Krajisniku.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 20 feb 2016, 11:59

kad je tekma? 3h?

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 20 feb 2016, 12:00

edRed je napisao/la:kad je tekma? 3h?
14:30, trebao bi prijenos biti na ss.ba
orde del male

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 20 feb 2016, 12:03

Liječi se

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 20 feb 2016, 12:14

Pa grob te j.ebo sta mi zamisljamo da smo,Bayern,ili malo iznad prosjecni klub ovog naseg sivila,nevalja nam Hus,Jarni,Kodro,Uscuplic,Hurtic,Jesic pa ko ce nam ugoditi,svi smo zeljeli takvog trenera prizeljkivali,i sad kad je tu,on nam smrdi,pa za nepovjerovat ibogami,ili smo jednostavno poletili dugog objasnjenja za mene nema :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 feb 2016, 12:16

Gdje je @Stanley,evo Danko Lazovic raskino ugovor,da nam kaze dokle su pregovori dosli?

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 20 feb 2016, 12:16

Tesko da ce iko doci . Ovo je bilo TO, za ovaj prelazni.
Fudo , dobro ti je reko ...fakat se lijeci , krajne vrijeme ti je

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 20 feb 2016, 12:18

Ma nosi ih da ne kazem gdje...dje je onaj @kraljlavova da najavi euforiju kakvu
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 20 feb 2016, 12:26

A kad se Simba pojavi,treba ga napast al pravo,al svi bukvalno,jer ono nije za oprosta,eto petak ime i sve i na kraju k.urko nit imena nit Simbe :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Pantelija, riki46, Tarapi, TETRAPAK i 22 gosta.