Ovoga je i mene strah ....ali jedna mi stvar nema logike sto su doveli trenera koji je sigurno jako dobro placen ( mislim makar 5-10x vise nego dr treneri u pl bih) ... djaba da su Murinja doveli ako ce nam krampe igrat.....zagorski je napisao/la:Ovo je sve dobro opet AKO Ješić zaista ima neku viziju i ideju pa fura svoj fazon i ide nekim svojim putem za koji će se na kraju pokazati je li bio uspješan.
Međutim,mene brine,AKO je u pitanju neki drugi scenario. Zapitajmo se jesmo li mi baš tako finansijski dobro stojeći klub kako se želi da se predstavi? Pa mi ne možemo dovesti igrača ako za njega treba platiti obeštećenje od nekih 50k km! A onda nam 'propale' kone koje,kako naš 'sposobni' direktor kaže nemaju za vode,šuknu sa ponudom od 400k km za našeg najboljeg igrača!!!Probili buđet,Tan šalje svog čovjeka u kontrolu finansija...Što li!? Dovode se i dalje sumnjiva pojačanja,igrači koji ni u Mladosti ne bi bili dočekani kao pojačanja. Rješavamo se najplaćenijih igrača u timu (još samo Benku da otjeraju),kao rastjeruje se klan,a možda je istina ta da jednostavno NEMA VIŠE PARA,a mi maštamo o nekim mega-giga pojačanjima. Ovo izgleda ovi što su (još) na pozicijama gledaju da što više ulove u mutnom dok još imaju prilike. Vidjeli ste u Tursku je išao i kunto i panto na račun kluba
![]()
Spustimo se u realnost ma kako ona bolna bila,a jeste.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Rekao sam sinoc ,prije nego sto se znalo da ce doci u NK Skretnica,da ne znam sto se lozite na Zahirovica ,ako je Jesic rekao da ova ekipa moze donijeti rezultat i odgvoriti zadatku i ako je uigravao Rustemovica ako racuna na Dzemu i Krajisnika,ne znam sto bi doveo ovog .Ne kazem da nece mozda biti ekstra za njih ali po meni je Jesic ispravno postupio ,nije to tip "Jajalo" da se treba usrati kad se on ponudi.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Normalno da ce mu se vjerovati, pa samo dijete malo kad mu uzmes igracku reaguje gore od pojedinih forumasa. Jbg placu ko da se dogovarao prelazak Luke Modrica pa nam ga Zeljo "klepio". Ok, mozda bi igrac posluzio, Jesic ga ne vidi da bi unaprijedio igru i vozdra.. Ja cu ovdje prvi da pljujem ako na ljeto ostane Jesic pa ne dovede 2 klasna igraca jer znam da ce tada moci..
Nama su gori ovi insajderi tipa stanley ovdje loze raju, mozda ti pregovori su u startu zavrseni il nikad nisu ni bili tako intezivni da predje kod nas..
Nama su gori ovi insajderi tipa stanley ovdje loze raju, mozda ti pregovori su u startu zavrseni il nikad nisu ni bili tako intezivni da predje kod nas..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
E cim se spomenuo Husref, e tek tad znas da smo u banani 
Svaka njemu cast na svemu, al ja ga nikad vise ne bih volio vidjeti na klupi.. .
Ajmoooo vise vjerovatiii igracima koji su u klubu, i vjerovati da ce davati 100% od sebee i da ce biti najboljii... i ajmooo dati podrskuuu ekipiii, jer im treba i nama oni trebajuuu.. Podrzati ih, podici im samopouzdanjee, i ja sam uvjeren u odlicne rezultateeee...

Svaka njemu cast na svemu, al ja ga nikad vise ne bih volio vidjeti na klupi.. .
Ajmoooo vise vjerovatiii igracima koji su u klubu, i vjerovati da ce davati 100% od sebee i da ce biti najboljii... i ajmooo dati podrskuuu ekipiii, jer im treba i nama oni trebajuuu.. Podrzati ih, podici im samopouzdanjee, i ja sam uvjeren u odlicne rezultateeee...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj ici iz krajnosti u krajnost zagorski
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ja samo znam da cu gledati rastrcano i jako borbeno Sarajevo, a kvaliteta sigurno ima. Samo kad se sjetim kurcobolje koja nas je jela, i velikih zvijezda.. Jbga brzo mi to zaboravimo, daj opet zvucna imena..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
A plus mozda Jesic sa nekim drugim igracem pregovara pa mu ovaj nije ni na kraj pameti.Ko ce znati
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad malo bolje sagledas mozda razmislja da mu ne treba igrac koji nije prosao pripreme sa ekipomMajkl je napisao/la:A plus mozda Jesic sa nekim drugim igracem pregovara pa mu ovaj nije ni na kraj pameti.Ko ce znati

Nista momci to je to ! Idemo sad vjerovat u ekipu a ako ne bude rezultata podjelit 50 otkaza
- bordoakapitar
Adnan je bio kod Tekijaskog na "kanalu" i aparati su pokazali da nije za nas pa je na kraju zavrsio u rehabilitacionom centru Grbavica... Jednostavno, igraci koji nisu dovoljno spremni mogu igrati tamo gdje nema aparata i gdje se mjeri odokativno. Mi smo ipak ozbiljan klub...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Samo da se citiram. Moji insajderi, ku.rci, palci.pasica je napisao/la:Kakvo furanje petkom
P.S. Bezveze su vam postovi "ako Jesic doceka ljeto". Docekati ce ljeto taman sve izgubio, to bi ovi insajderi valjda trebali znati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Navijaci ako se dignu nece on ni 23 kolo docekati. Zelim da bude za sve upravu sto je uradio.pasica je napisao/la:Samo da se citiram. Moji insajderi, ku.rci, palci.pasica je napisao/la:Kakvo furanje petkom
P.S. Bezveze su vam postovi "ako Jesic doceka ljeto". Docekati ce ljeto taman sve izgubio, to bi ovi insajderi valjda trebali znati.
Bice ovo sve dobro... Malo vise vjere u Jesica i ekipu, ne preostaje nam nista drugo..
Zar vam ne ulijeva optimizam sto smo odbili igrace poput Stevanovica, Bekrica, Zahirovica i sl.
Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
Zar vam ne ulijeva optimizam sto smo odbili igrace poput Stevanovica, Bekrica, Zahirovica i sl.
Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.
IDEMO PONOVO!
Ovdje vecina zali za Zahirovicem jer su igraci koji nam trenutno igraju tu poziciju dosta losiji. Meni iskreno on se nikad nije svidjao i nije mi previse krivo sto ga nismo doveli, isto kao i recimo Ibricic. To ne znaci da oni nisu dobri igraci. Zao mi je sto nisu dosli neki drugi igraci koji su se pominjali tipa Babovic, onaj bugarin i slicni, zao mi je sto se Ikande pokazao kao totalni promasaj...
Najvise mi je zao sto smo unazad dvije godine imali osnovu da uradimo velike stvari a doobili smo na kraju veliko nista.
Ako postoji neki sistem i politika u klubu, neka onda javno se kaze koji je to. Ovako imamo samo lutanja i nelogicne poteze.
Dovesti onog malog iz Partizana, meni itekako ima smisl, ali dovesti Kramara?
Hem stranac, hem ima godina, hem los.
Jedini u kojeg trenutno vjerujem je Jesic.
Pokazu li se neke stvari lose i krene li sve nizbrdo, obistinit ce se moja prica da je uprava ta koja dolazi na red da je navijaci tjeraju na kraju sezone. To nije moja zelja nego realnost i cinjenica.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Najvise mi je zao sto smo unazad dvije godine imali osnovu da uradimo velike stvari a doobili smo na kraju veliko nista.
Ako postoji neki sistem i politika u klubu, neka onda javno se kaze koji je to. Ovako imamo samo lutanja i nelogicne poteze.
Dovesti onog malog iz Partizana, meni itekako ima smisl, ali dovesti Kramara?
Hem stranac, hem ima godina, hem los.
Jedini u kojeg trenutno vjerujem je Jesic.
Pokazu li se neke stvari lose i krene li sve nizbrdo, obistinit ce se moja prica da je uprava ta koja dolazi na red da je navijaci tjeraju na kraju sezone. To nije moja zelja nego realnost i cinjenica.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Znaci, taj rad....

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Evolution87
- Kontakt:
nananana nananaaaaaaaaAdiFKS je napisao/la:
Znaci, taj rad....![]()
![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
xbox je napisao/la:Navijaci ako se dignu nece on ni 23 kolo docekati. Zelim da bude za sve upravu sto je uradio.pasica je napisao/la:Samo da se citiram. Moji insajderi, ku.rci, palci.pasica je napisao/la:Kakvo furanje petkom
Navijaci se ne pitaju, mogu se dizati koliko hoce. To vrijeme je proslo. Nego gdje su ovi insajderi sto puse fore vrlih nam komsinica?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako smo mi cudni jbt. Eto ne valja vam zahirovic, nek vam valja berberovic. Bio bi nam pojacanje sigurno i to za prve postave a ne za back up igraca.
Da smo mi doveli i stevanovica i adnana drkali bi na njih i govorili da su **** igraci a ovako nesto govorimo ma vjerujemo jesicu ko da je mourinho.
Da smo mi doveli i stevanovica i adnana drkali bi na njih i govorili da su **** igraci a ovako nesto govorimo ma vjerujemo jesicu ko da je mourinho.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Greske uprave, ne znam je li hronološki ali...
Pva greška je dovođenje A Ibrakovica kojeg sam i sam branio. Zasto?
Predstavio je plan upravi zbog kojeg je i dobio to radno mjesto a od tog plana na kraju nista. Ja ne vidim ni sistem ni plan, saltaju se treneri, šaltaju se igraci, saltaju se akademci.
Nakon "Odlaska" opet je i na utakmicama i na pripremama i cesto i u klubu... dakle, ni tu nije sve cisto
Druga greska, prvo se provocira. Od izjave Kusturice da Sarajevo treba da igra u regionalnoj ligi jer Boze, prejaki smo za ove "livade", do Dinine borbe protiv korupcije.iZJAVA KUSTURICE JE PODOBRO NAOŠTRILA DRUGE TIMOVE PROTIV NAS. Izjava dine s. je podobro naostrila sudije i savez. Nepromisljeno, amaterski, jako jako nezrelo i loše.
treca greska.Komunikacija sa medijima.
Kone posalju ponudu za duljevica, odmah obojica trce pred kamere, i pricaju o vodi struji, telefonu isl. a onda ljudi dovedu sasvim solidne igrace koji ne igrajuu za 3000 markaa sigurno. I ? Hajde sada da pricamo o tome kako nemaju za vodu... Imali, nemalli, to se radi drugacije, kulturnije, odbije se ponuda i posalje zahtjev da se pregovori mogu poceti sa cijenom od 1.5 mil eura, zahvali se i doviđenja.
Istrči Dino s. da kaze da se probio budžet da bi eksppresno bez postenog suta na gol ispali od Lecha i da bi bili 5. na tabeli. Sta onda pricati o probijanju sada kada su masno platili raskide ugovora? I ko je kriv? Ko je dobio nogu? NIKO. Napravili su istem gdje se svi za sve pitaju i gdje niko nije kriv za biilo sta.
Cetvrta geska. Dovođenje igraca.
Igraci se ne dovode zato sto imaju ime i cv nego se gleda mogucnost napredovanja, spremnost, da li odgovara za tu formaciju. Kod nas to ne pije vode.
Peta greska. Menadzeri
Dok god nama u lozi sjede muminovici, bulici i slicni, dok nam probe prolaze igraci koji ne sutnu lopte, dok god nam polovnjaci koji ne uspiju u Australiji uzimaju mjesto Mihojevicu koji je na skauting listi Udinezea, nema nama napretka jer ocito da nema plana...
Nisam ja pljuvac nikakav. Bilo je i pozuuitivnih stvari, ali u ovakvoj ligi, u ovakvom stanju, sa ovim novcem, sigurnošću koju imamo i stabilnošću, mi smo vec trebali da podobro se ispalimo iznad. Umjesto toga, mi tapkamo na mjestu. Pa cak cu reci i da nazadujemo.
Mi nismo prodali ni Alispahica, ni ikandea ni slicne igrace, prodali smo Cimirota koji je dosao sa 18, prodali smo Dupovca koji je nase dijete... igraci koji su em donijeli kvalitet em su donijeli pare. Da bi doveo igraca sa 24+ on mora biti ekstra igrac, pogotovo ako je stranac. Kod nas se to ne gleda.
Na zalost, davno smo neke mogli nokautirati i poslati u borbu za opstanak, ali mi smo svojim ku..črenjem samo probudili inat u njima i sada su ozbiljni konkurenti za evropu i za kup. A ja jos uvijek ne znam sta od nas da ocekujem jer je prelazni rok ocajno urađen jer nemamo vezni red uopste. Dakle MI SE BORIMO ZA EVROPU jer 5. mjesto NE VODI u evropu. Za titulu treba dobro mu.da otegnuti jer su i drugi dobro radili i drugi su se dobro pojacali.
Pva greška je dovođenje A Ibrakovica kojeg sam i sam branio. Zasto?
Predstavio je plan upravi zbog kojeg je i dobio to radno mjesto a od tog plana na kraju nista. Ja ne vidim ni sistem ni plan, saltaju se treneri, šaltaju se igraci, saltaju se akademci.
Nakon "Odlaska" opet je i na utakmicama i na pripremama i cesto i u klubu... dakle, ni tu nije sve cisto
Druga greska, prvo se provocira. Od izjave Kusturice da Sarajevo treba da igra u regionalnoj ligi jer Boze, prejaki smo za ove "livade", do Dinine borbe protiv korupcije.iZJAVA KUSTURICE JE PODOBRO NAOŠTRILA DRUGE TIMOVE PROTIV NAS. Izjava dine s. je podobro naostrila sudije i savez. Nepromisljeno, amaterski, jako jako nezrelo i loše.
treca greska.Komunikacija sa medijima.
Kone posalju ponudu za duljevica, odmah obojica trce pred kamere, i pricaju o vodi struji, telefonu isl. a onda ljudi dovedu sasvim solidne igrace koji ne igrajuu za 3000 markaa sigurno. I ? Hajde sada da pricamo o tome kako nemaju za vodu... Imali, nemalli, to se radi drugacije, kulturnije, odbije se ponuda i posalje zahtjev da se pregovori mogu poceti sa cijenom od 1.5 mil eura, zahvali se i doviđenja.
Istrči Dino s. da kaze da se probio budžet da bi eksppresno bez postenog suta na gol ispali od Lecha i da bi bili 5. na tabeli. Sta onda pricati o probijanju sada kada su masno platili raskide ugovora? I ko je kriv? Ko je dobio nogu? NIKO. Napravili su istem gdje se svi za sve pitaju i gdje niko nije kriv za biilo sta.
Cetvrta geska. Dovođenje igraca.
Igraci se ne dovode zato sto imaju ime i cv nego se gleda mogucnost napredovanja, spremnost, da li odgovara za tu formaciju. Kod nas to ne pije vode.
Peta greska. Menadzeri
Dok god nama u lozi sjede muminovici, bulici i slicni, dok nam probe prolaze igraci koji ne sutnu lopte, dok god nam polovnjaci koji ne uspiju u Australiji uzimaju mjesto Mihojevicu koji je na skauting listi Udinezea, nema nama napretka jer ocito da nema plana...
Nisam ja pljuvac nikakav. Bilo je i pozuuitivnih stvari, ali u ovakvoj ligi, u ovakvom stanju, sa ovim novcem, sigurnošću koju imamo i stabilnošću, mi smo vec trebali da podobro se ispalimo iznad. Umjesto toga, mi tapkamo na mjestu. Pa cak cu reci i da nazadujemo.
Mi nismo prodali ni Alispahica, ni ikandea ni slicne igrace, prodali smo Cimirota koji je dosao sa 18, prodali smo Dupovca koji je nase dijete... igraci koji su em donijeli kvalitet em su donijeli pare. Da bi doveo igraca sa 24+ on mora biti ekstra igrac, pogotovo ako je stranac. Kod nas se to ne gleda.
Na zalost, davno smo neke mogli nokautirati i poslati u borbu za opstanak, ali mi smo svojim ku..črenjem samo probudili inat u njima i sada su ozbiljni konkurenti za evropu i za kup. A ja jos uvijek ne znam sta od nas da ocekujem jer je prelazni rok ocajno urađen jer nemamo vezni red uopste. Dakle MI SE BORIMO ZA EVROPU jer 5. mjesto NE VODI u evropu. Za titulu treba dobro mu.da otegnuti jer su i drugi dobro radili i drugi su se dobro pojacali.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Fudo i 69 gostiju.