Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Vaya
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Vaya » 18 feb 2016, 21:43

Ne svidja mi se trade za Mirzu... Ja sa navijao da ide Buckse... Vjerujem da ce Leuer startati, a Mirza biti back up... Medjutim ljudi poslase Morrisa, a dobise Kim Kardashian i Blaira (obojica PF)... Ne vjerujem da njih dvojica nece igrati nikako, iako se ne zna koji je gori od njih dvojice... Interesuje kakve ugovore imaju ova dvojica mamlaza? Sunsima u ovom trejdu je bio bitan pick prve runde, sto su i dobili....

Mirzi je ovdje jedino dobro sto ce Sunsi nastaviti tankati, tako da nece imati prevelikog pritiska, ali ono sto on mora odraditi da nabije prosjek na jedno 11-12 poena i da drzi tricu 40%, da bi ostao zanimljiv na trzistu za slijedecu sezonu, jer mislim da ce Sunsi raditi neki rebuild i da Mirzi nece nuditi novi ugovor, iako bih volio da iza svega stoji neki usmeni dogovor da mu na kraju sezone ponude jos jedan 2 godisnji ugovor za nekih 10 miliona, ali cisto sumnjam...

Zato sam navijao da potpise za Buckse, da do kraja sezone se upozna sa ekipom i da Kidd zaganja da potpise novi ugovor sa njima, jer ga covjek ocito gotivi... Tako bi ga i mi sigurno imali na raspolaganju za repke, ali hajd vrijeme ce pokazati...

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 18 feb 2016, 22:00

Vaya je napisao/la:Ne svidja mi se trade za Mirzu... Ja sa navijao da ide Buckse... Vjerujem da ce Leuer startati, a Mirza biti back up... Medjutim ljudi poslase Morrisa, a dobise Kim Kardashian i Blaira (obojica PF)... Ne vjerujem da njih dvojica nece igrati nikako, iako se ne zna koji je gori od njih dvojice... Interesuje kakve ugovore imaju ova dvojica mamlaza? Sunsima u ovom trejdu je bio bitan pick prve runde, sto su i dobili....

Mirzi je ovdje jedino dobro sto ce Sunsi nastaviti tankati, tako da nece imati prevelikog pritiska, ali ono sto on mora odraditi da nabije prosjek na jedno 11-12 poena i da drzi tricu 40%, da bi ostao zanimljiv na trzistu za slijedecu sezonu, jer mislim da ce Sunsi raditi neki rebuild i da Mirzi nece nuditi novi ugovor, iako bih volio da iza svega stoji neki usmeni dogovor da mu na kraju sezone ponude jos jedan 2 godisnji ugovor za nekih 10 miliona, ali cisto sumnjam...

Zato sam navijao da potpise za Buckse, da do kraja sezone se upozna sa ekipom i da Kidd zaganja da potpise novi ugovor sa njima, jer ga covjek ocito gotivi... Tako bi ga i mi sigurno imali na raspolaganju za repke, ali hajd vrijeme ce pokazati...
Evo sad javljaju da ce jednog od ove dvojice skinuti aktivnog spiska...

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 18 feb 2016, 22:08

Sto ne mogu spekulacija :kafa: Neka si ostao Mirza,ko **** Buckse.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 19 feb 2016, 01:14

dobro je ovo ispalo za mirzu, mogao bi nagurat 12 poena do kraja sezone,ali je jos bitnije da drzi procenat za tri
povredom warrena, mirza ce trosit najvise lopti kao igrac s klupe.mozda cak postane i starter...bar koju tekmu

promjena sredine usred sezone je mogla lose zavrsit, treba se privici na sve novo...ovako se bar zna njegov status i ima svoju kvotu lopti

Bucksi mogu pricekat dogodine...moguce i da ga Spursi ili Boston zaganjaju...Mirza ce ici na neki ugovor na tri godine, nadam se da ce pomenut reprezentaciju, da mu ne prave probleme...evo ovo ljeto, sta fali sto bi igrao 4 tekme...uz koju prijateljsku vjerovatno

nas savez treba izaci u susret i njemu i nurkicu...mislim da je njima dovoljno 20 dana priprema
Mirza nam treba sredit s Kiriljenkom da stimamo kos razliku ,da idemo kao drugi ;) ili prvi ako moze

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 feb 2016, 12:58

baglama je napisao/la:dobro je ovo ispalo za mirzu, mogao bi nagurat 12 poena do kraja sezone,ali je jos bitnije da drzi procenat za tri
povredom warrena, mirza ce trosit najvise lopti kao igrac s klupe.mozda cak postane i starter...bar koju tekmu

promjena sredine usred sezone je mogla lose zavrsit, treba se privici na sve novo...ovako se bar zna njegov status i ima svoju kvotu lopti

Bucksi mogu pricekat dogodine...moguce i da ga Spursi ili Boston zaganjaju...Mirza ce ici na neki ugovor na tri godine, nadam se da ce pomenut reprezentaciju, da mu ne prave probleme...evo ovo ljeto, sta fali sto bi igrao 4 tekme...uz koju prijateljsku vjerovatno

nas savez treba izaci u susret i njemu i nurkicu...mislim da je njima dovoljno 20 dana priprema
Mirza nam treba sredit s Kiriljenkom da stimamo kos razliku ,da idemo kao drugi ;) ili prvi ako moze
Ma i ja mislim da ovo nije lose, da je otisao negdje drugo, sigurno bi morao proci taj proces navikavanja. A to je problem po meni ne za napad, vec za odbranu. On ionako lose igra odbranu, a pogotovo kad ovako u pola sezone dodje, ne poznaje igrace itd. I onda bi postojala opasnost da mu limitiraju na pocetku skroz minute radi toga...

Ovako ima protiv sebe Leuera i Krisa, s tim sto Kris ima taj problem da ne poznaje tim i tesko da ce na pocetku igrati neke znacajnije minute.

Ono sto svakako raduje je da ga Watson, koliko se meni cini, dosta cijeni i sama cinjenica da razmislja o njemu kao starteru nije losa. Ne znam da li bi to zaista bilo super da bude starter, s aspekta nasih apetita sigurno bi, no njegovi deficiti u odbrani bi mogli doci vise do izrazaja. Mozda bi ipak bilo najpametnije da podijeli minute sa leuerom, ali da ulazi sa klupe i ima svojih 20-25 min kao sesti igrac.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 feb 2016, 13:05

Sunsi navodno zele da mu ponude visegodisnji ugovor na ljeto
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2016, 13:34

komšija, što te nema na temi tamo, bilo bi dobro kad bi došao, dobar i kvalitetan forumaš slika

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 feb 2016, 13:51

Chinaglia je napisao/la:komšija, što te nema na temi tamo, bilo bi dobro kad bi došao, dobar i kvalitetan forumaš slika
komso, vjeruj da u zadnje vrijeme nisam gledao tekme, ubija me ova njihova satnica, to mi je def bio argument da predje ponovo na istok, ali yebavat ga...

Kontam veceras gledati tekmu, no iskreno, nije mi forum sunsa nesto u poredjenju sa netsima, mnogo manje spike, a citava prica trenutno im se svodi na "booker ovo, booker ono" tako da me i to malo udaljilo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2016, 14:10

hehe, komšo, mislio sam na temu FK Sloboda

ti i ja smo očigledno sasvim suprotne ličnosti (ti si ovako ozbiljniji, a ja sam više budala), al' nekada je dobro čitat' tako pametne forumaše koji imaju šta pametno za reći i upustit' se u diskusiju s njima, pa bih volio da se aktiviraš tamo, da nam obogatiš temu! nadam se da ćeš doći :P

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 feb 2016, 14:14

Chinaglia je napisao/la:hehe, komšo, mislio sam na temu FK Sloboda

ti i ja smo očigledno sasvim suprotne ličnosti (ti si ovako ozbiljniji, a ja sam više budala), al' nekada je dobro čitat' tako pametne forumaše koji imaju šta pametno za reći i upustit' se u diskusiju s njima, pa bih volio da se aktiviraš tamo, da nam obogatiš temu! nadam se da ćeš doći :P
eheheh, pobrka ja loncice. Citam ja stalno temu Slobode, budem nekad nesto i naskrabao. Nadam se da cu ove god moci pogledati jednu tekmu... A nisam ti ni ja u dusi toliko ozbiljan, to je samo profesionalna deformacija uzrokovana poslom. No da ne idemo u off topic, da nas adminaga ili nerminaga ne najure. :D

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 19 feb 2016, 15:03

Ne sjecam se da je ovo bilo prije postavljeno :lol: :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2016, 15:34

bilo je, samo je neki naš retard napisao da je Tele kao napravio trik, u smislu izlevatio Davisa :roll:

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 19 feb 2016, 19:00

idealna prilika da se definitivno vidi na cemu je, pogotovo ako budu pravili par akcija za njega. Kukamo otkako je dosao u NBA da nije dobio sansu da igra 25-30min, da ga samo guraju na tricu,sad je do njega ako dobije starterske minute da saznamo njegovu pravu vrijednost.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 feb 2016, 19:36

At shootaround, Watson had not decided whether Leuer or Teletovic would start, but admitted he likes Mirza's instant offense off the bench

veli neki na twitteru

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 20 feb 2016, 02:23

Eselamu alejkum, kako ste? Da li smo spremni?
Koja je je stranica na kojoj mogu gledati utakmice u HD sliki?
Prije neko dao link od te stranice, prije par mjeseci, nije me dugo bilo

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 feb 2016, 02:48

Jel starter veceras ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 20 feb 2016, 03:19

mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum, kako ste? Da li smo spremni?
Weselam,spremni i zapeti ko puska ;)
http://hehestreams.xyz/games/

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 20 feb 2016, 03:23

mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum, kako ste? Da li smo spremni?
Alejkumuselam brate. Ja gledam preko ove stranice: http://ifirstrow.eu/watch/411969/1/watc ... ckets.html
Nije HD , ali nije ni loša slika a što je najbitnije ne šteka stream. Imaš više ponuđenih streamova, ti izabereš koji ti štima.. Nadam se da sam pomogao.

Svako dobro i tebi i Mirzi... a vala i Juki kasnije. Ja idem spavat ..zz

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 20 feb 2016, 03:23

http://www.****/

Len nece igrati pa ce vjerovatno Mirza u rotaciju sa Chandlerom a Kardashian sa Leurom
Jedan grad, jedna ljubav!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.