FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 feb 2016, 01:24

FrancescoTotti je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mislim da sam pisao o ovome prije jedno 2-3 godine , da jedva cekam da nam dodje trener koji ima viziju koji nece patiti za imenima,za pricom mahale ,nego ima svoj rad i svoj sistem , Jesic sve to ima pokazao je samo guraj svoje Jesicu . covjek napravio cistku doveo 5 igraca koje on misli da mu trebaju ,odradio pripreme s ovim igracima i glupo bi bilo sad tu nesto mjenjati , vjeruje covjek u svoj rad i u momke koje ima :salut: :salut:
Pobjeda u Mostaru mijenja sve. Tad ce svi pregrist jezike i pojest ovo sto su pricali veceras.
Jesicu ugovor ovisi o njegovim rezultatima.
Sumnjam da bi isao protiv sebe .
A sta se desava ako izgubimo u Mostaru?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 20 feb 2016, 01:24

ali ste zato svi strucnjaci za siriti negativnu atmosferu, aferim momci

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 feb 2016, 01:25

Ja vjerujem da ne gubimo dole ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 20 feb 2016, 01:25

@Totti, pobjeda u Mostaru mijenja sve, ali i poraz u mostaru mijenja sve - znači vrlo vjerovatno kraj priče o tituli. Morat ćemo zadržat posjed u Mostaru i kontrolirat tempo utakmice ne bil iskoristili šta od ovog ofanzivnog potencijala.
Samo naprijed Saraj'vo!

Bolanos
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 20 feb 2016, 01:25

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mislim da sam pisao o ovome prije jedno 2-3 godine , da jedva cekam da nam dodje trener koji ima viziju koji nece patiti za imenima,za pricom mahale ,nego ima svoj rad i svoj sistem , Jesic sve to ima pokazao je samo guraj svoje Jesicu . covjek napravio cistku doveo 5 igraca koje on misli da mu trebaju ,odradio pripreme s ovim igracima i glupo bi bilo sad tu nesto mjenjati , vjeruje covjek u svoj rad i u momke koje ima :salut: :salut:
Pobjeda u Mostaru mijenja sve. Tad ce svi pregrist jezike i pojest ovo sto su pricali veceras.
Jesicu ugovor ovisi o njegovim rezultatima.
Sumnjam da bi isao protiv sebe .
A sta se desava ako izgubimo u Mostaru?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Pusimo ga eto sta. Raspad.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 20 feb 2016, 01:26

Na kraju ce biti x u Mostaru
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 20 feb 2016, 01:34

Suki46 je napisao/la:Na kraju ce biti x u Mostaru
2.70 na dvici, poklon

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 feb 2016, 01:34

Koliko li smo para uzeli za Velkoskog? :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 20 feb 2016, 01:36

joker90 je napisao/la:Koliko li smo para uzeli za Velkoskog? :think:
Ne bi me cudilo da mu je Jesic papire dao, jer je i Stepanovu dao papire bez obzira sto je Vojvodina zagrizla za njega. Bolje ga dzaba pustiti a za Purica smo trebali uzeti pare Mladosti, cicije nisu dale i mi ga posudimo prijateljima iz Slavije...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 feb 2016, 01:40

E da Husref onda ostade sss i da mu se dala sloboda kao Jesicu sad se mi ne bi grizli ko koga dovodi.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 feb 2016, 01:45

Bolanos je napisao/la:E da Husref onda ostade sss i da mu se dala sloboda kao Jesicu sad se mi ne bi grizli ko koga dovodi.
Dusa me zaboli kad se sjetim njegovih suza nakon onog kukesija...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 feb 2016, 01:46

Bolanos je napisao/la:E da Husref onda ostade sss i da mu se dala sloboda kao Jesicu sad se mi ne bi grizli ko koga dovodi.
... i objasnjenja zasto raskidmo saradnju sa njim...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

adicrnac
Kontakt:

Post Postao/la adicrnac » 20 feb 2016, 01:47

Nevjerovatni ste, ja licno za ovakve "puhni vjetre malo tamo, malo 'vamo" navijace nikada ne bi mogao igrati, niti bi mi bila cast. Vidimo se na tekmama.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 feb 2016, 01:48

adicrnac je napisao/la:Nevjerovatni ste, ja licno za ovakve "puhni vjetre malo tamo, malo 'vamo" navijace nikada ne bi mogao igrati, niti bi mi bila cast. Vidimo se na tekmama.
Postedi nas patetike.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

adicrnac
Kontakt:

Post Postao/la adicrnac » 20 feb 2016, 01:50

Bolanos je napisao/la:
adicrnac je napisao/la:Nevjerovatni ste, ja licno za ovakve "puhni vjetre malo tamo, malo 'vamo" navijace nikada ne bi mogao igrati, niti bi mi bila cast. Vidimo se na tekmama.
Postedi nas patetike.

Bolanos je napisao/la:
E da Husref onda ostade sss i da mu se dala sloboda kao Jesicu sad se mi ne bi grizli ko koga dovodi.

... i objasnjenja zasto raskidmo saradnju sa njim...

hahahahahaha

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 feb 2016, 01:50

joker90 je napisao/la:Ja jos zaspao bio oko 18h, umoran ko konj, ustajem poslije i ulazim na forum da vidim sta je bilo, kad ono bolje da sam umro u snu..

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Vagajte vi do sutra, Zahirović je zasigurno najveće pojačanje ove sezone, a kakve god mi pripreme prošli Zahirović je daleko veće pojačanje od Kramara, Krajšnika, Kačavendi, te ostalih na slovo K. Bez obzira koju poziciju igraju. :zzz:
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2016, 01:59

necemo daleko vratimo se na pocetak ove sezone ,s kakvim pojacanjima i najavama smo ušli u sezonu , kako je zavrsilo svi znamo ,sad smo se okrenuli treneru koji zeli da stvara tim i igrace , toliko od mene za ovu kuknjavu i strah od protivnika ,još da napomenem koliko smo mi bili favoriti na grbavici posljednji derby i opet znamo sta se desilo ,zato pustite šuplju teren ,borba ,zajednistvo ,snaga ,spremnost ,tim to su odlike pobjednika a ne ko je skuplji i koje kao neko vece ime :salut: :salut:

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 20 feb 2016, 02:04

Bice svega na proljece.
Ovo danas se zove suk. Ono za Duljevica je onako seljacki a ovo danas je mangupski. Uvala borova. :mrgreen:
Nadam se da cemo se ipak mi smijati zadnji na kraju sezone. :urnebes:
Numquam Desistemus!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 feb 2016, 02:11

E nek nas kone ismijavaju kad smo debili.

Znači dođe ovdje lik s pričom da će nam doć pojačanje ono završi u željezničaru koji kako naš direktor kaže nema za vodu, mi izgleda nemamo za česme da voda potekne iz nje. Svaka čast konama, gospodski transfer rok, koga požele toga ubodu, nipta najavili nisu samo dovode. Dok se nama najavljuju Babovići Aleksandrovi drinčići a mi dovodimo Kramara i Simeunovića hahahahaha. E da nije žalosno bilo bi smiješno. Ja se evo od muke smijem. I ne kritikuj, zlatna ekipa, uprava nikad bolja, nije se niko rastalio, sabura, doće Babović, hop naravno bauštelac iz skovenije potpisa, nije lik fudbaler.

Još samo nešto ne osvojite i možete se fino spakovati i povedite ješića za rukicu, svi kolektivno ostavku ponesite. Iz nikad boljih uslova do petog mjesta na tabeli i Kramara.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 feb 2016, 02:19

Memara je napisao/la:E nek nas kone ismijavaju kad smo debili.

Znači dođe ovdje lik s pričom da će nam doć pojačanje ono završi u željezničaru koji kako naš direktor kaže nema za vodu, mi izgleda nemamo za česme da voda potekne iz nje. Svaka čast konama, gospodski transfer rok, koga požele toga ubodu, nipta najavili nisu samo dovode. Dok se nama najavljuju Babovići Aleksandrovi drinčići a mi dovodimo Kramara i Simeunovića hahahahaha. E da nije žalosno bilo bi smiješno. Ja se evo od muke smijem. I ne kritikuj, zlatna ekipa, uprava nikad bolja, nije se niko rastalio, sabura, doće Babović, hop naravno bauštelac iz skovenije potpisa, nije lik fudbaler.

Još samo nešto ne osvojite i možete se fino spakovati i povedite ješića za rukicu, svi kolektivno ostavku ponesite. Iz nikad boljih uslova do petog mjesta na tabeli i Kramara.
Pa sta je Kramarko kriv nije tekme jos odigrao :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], Chony533, Jadnimi, mnon46, muhamedhulk, siroliver69 i 62 gosta.