FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 04 jun 2010, 11:26

Osimizam
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 jun 2010, 11:26

bistrikboy je napisao/la:Kakvih ba 5 godina,mozda se 5 godina troluje po forumima o ovome,a ovo je prvi konkretan potez vezan za tribinu,ovom Amaru treba spomenik sagraditi da mu se klanja k'o bogu.
Za spomenik se slazem ali za klanjanje ne mogu. Naravno, pod uslovom da nesto na kraju bude od svega ovoga .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 jun 2010, 11:30

RAJA ja bi se ofarbo u PLAVO-BIJELO šta mislite :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 jun 2010, 11:52

ma Amar hoce da kupi zelju jednog dana :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 04 jun 2010, 12:03

Hamo je napisao/la:RAJA ja bi se ofarbo u PLAVO-BIJELO šta mislite :D
Sudeći po avataru, samo ti trebaju bijele pruge... Ustedices na plavoj boji :P ;) ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2010, 12:23

cassanova je napisao/la:
pile87 je napisao/la:A bugari?
Ma nekako mi to izgleda u ovom trenutku nerealno, spominju se ,a i nisam upućen u njihove sposobnosti. ;)
Kontakt sa bugarima postoji samo je pitanje hoce li i konacno biti sta od toga a trebalo bi, sto se renoviranja stadiona tice sve je to o dugom stapu( sad ce mi se Seyo nasmijat ) al bitnije od svega je to da se nesto pokusava napraviti, opet ce se sastati sa istim ljudima pa ce biti i jasnija slika sta se tacno desava.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 04 jun 2010, 12:27

sinoc... komentator: Evo Lukasa Podolskog, on je bivsi igrac Bayerna, (Podolski, pogresan pas) Amar Osim: Sada vidimo i zasto... :mrgreen: legenda... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

Ultralopulos
Kontakt:

Post Postao/la Ultralopulos » 04 jun 2010, 12:36

mertesaker i spretnost ne idu zajedno u jednu recenicu....by amar osim.. :lol: :lol: :lol: :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2010, 12:37

Seyo_TM je napisao/la:Osimizam
Bicu prvi papa Osimizma...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 04 jun 2010, 13:04

kako ste mi uljepsali dan ovim vijestima. Sad mi je i nebitno sto padoh ispit danas :oops: ..... a mozda cemo dobiti potpuno novi stadion, ako ne spominju renoviranje hehehhehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mada bi volio da je samo renoviraju.
Lijepo je biti Manijak!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 04 jun 2010, 13:06

ne vjerujem dok ne sjednem na tribinu.
Ali mi je drago da se priča o tome.
Semper Fidelis

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 04 jun 2010, 13:13

Emir Hadzic blizu Grbavice?? Koliko ima istine tu pile ili neko drugi od ovih upucenijih?Bas bih ga volio vidjeti ponovo u dresu Zelje,Zlatan Muslimovic isti :lol: uvijek je bio igracina za mene...

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 04 jun 2010, 13:15

ja imam prilično provjerenu informaciju da su ljudi iz Mercedesa!!!!!!! sa Cvikom i ostalim bili u kontaktu i ponudili da Mercedes sagradi (ili dogradi) kompletan stadion uz uslov da se isti u narednih 50 godina zove Mercedes Arena i da SVI poslovi objekti u i oko stadiona u narednih 50 godina budu Mercedesovi.
Naši nisu pristali....ponavljam: info je prilično pouzdan

jako je bitan stadion (kulise) jer 2. utakmica finala Kupa sa Borcem je bila odlična (sve do 70 min) i da je igrana na nekom ozbiljnom stadionu ( a da gledalac samo zna da "plavi" i "crveni" šutaju lopte) mislili bi da je u pitanju neka jaka bundesligaška tekma. Jako mnogo znači ambijent.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 04 jun 2010, 13:17

TOJEMOJTIM je napisao/la:ja imam prilično provjerenu informaciju da su ljudi iz Mercedesa!!!!!!! sa Cvikom i ostalim bili u kontaktu i ponudili da Mercedes sagradi (ili dogradi) kompletan stadion uz uslov da se isti u narednih 50 godina zove Mercedes Arena i da SVI poslovi objekti u i oko stadiona u narednih 50 godina budu Mercedesovi.
Naši nisu pristali....ponavljam: info je prilično pouzdan

jako je bitan stadion (kulise) jer 2. utakmica finala Kupa sa Borcem je bila odlična (sve do 70 min) i da je igrana na nekom ozbiljnom stadionu ( a da gledalac samo zna da "plavi" i "crveni" šutaju lopte) mislili bi da je u pitanju neka jaka bundesligaška tekma. Jako mnogo znači ambijent.
Da se zve GRBAVICA, pa hajd' i nekako ...
1996

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 04 jun 2010, 13:22

Ma nek' se zove Mercedes Arena to je sasvim OK, mi bi stadion i dalje zvali stadion GRBAVICA ili DOLINA CUPOVA, isto kao sto su promijenili ime Zetri u "olimpijska dvorana Juan Antonio Samaranch" pa ce je raja i dalje zvati Zetra 100%. Eh problem nastaje kod ovoga 50 godina njihovi prihodi od poslovnih prostora, puno brate dragi.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 04 jun 2010, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 04 jun 2010, 13:22

AMAR i Cviko obavili razgovore sa nekim igračima u Njemačkoj koji bi mogli obući plavi dres. :?
1996

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 04 jun 2010, 13:24

Avanes je napisao/la:Ma nek' se zove Mercedes Arena to je sasvim OK, mi bi stadion i dalje zvali stadion GRBAVICA ili DOLINA CUPOVA, isto kao sto su promijenili ime Zetru u "olimpijska dvorana Juan Antonio Samaranch" pa ce je raja i dalje zvati Zetra 100%. Eh problem nastaje kod ovoga 50 godina njihovi prihodi od poslovnih prostora, puno brate dragi.
jeste puno
ali bi se igrale sve reprezentativne tekme na Grbavici
imali bi zbog komfora na stadionu barem duplo prodatih godišnjih
radi kiše i snijega ne bi posjeta opaladala 50%
više bi raje sa djecom dolazilo
koncerti bi se tu vjerovatno održavali
svaša bi nam dobrog to donijelo pretpostavljam

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 04 jun 2010, 13:26

TOJEMOJTIM je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Ma nek' se zove Mercedes Arena to je sasvim OK, mi bi stadion i dalje zvali stadion GRBAVICA ili DOLINA CUPOVA, isto kao sto su promijenili ime Zetru u "olimpijska dvorana Juan Antonio Samaranch" pa ce je raja i dalje zvati Zetra 100%. Eh problem nastaje kod ovoga 50 godina njihovi prihodi od poslovnih prostora, puno brate dragi.
jeste puno
ali bi se igrale sve reprezentativne tekme na Grbavici
imali bi zbog komfora na stadionu barem duplo prodatih godišnjih
radi kiše i snijega ne bi posjeta opaladala 50%
više bi raje sa djecom dolazilo
koncerti bi se tu vjerovatno održavali
svaša bi nam dobrog to donijelo pretpostavljam
Neka su odbili, neće više svakavi ljudi otamo manipulisat ŽELJOM!
1996

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2010, 13:29

vjeran1987 je napisao/la:Emir Hadzic blizu Grbavice?? Koliko ima istine tu pile ili neko drugi od ovih upucenijih?Bas bih ga volio vidjeti ponovo u dresu Zelje,Zlatan Muslimovic isti :lol: uvijek je bio igracina za mene...
Kontakt postojao prije njegovog odlaska u grcku, gdje se nije bas proslavio u drugoj grckoj ligi postigao jedan gol, kako su u grckoj vremena kokuzna dodje mu isto igrati kod nas ili kod njih pa se ponudio preko novina.U Zelju je dosao kao najmladji igrac koji je igrao PL a onda se u onom opstem ludilu u klubu nekako izgubio, sve mu se svelo na to da zna otrcati sa loptom do korner zastavice, znao je postici koji gol glavom jako dobro ono sto nije uspio kod nas pokazati pokazao je djelom u celiku ko zna mozda bi Amar mogao od njega sta isklesati.Mislim da planovi kluba idu malo iznad njegovih mogucnosti tako da cisto sumljam da je sad u nekim kombinacijama, malo toga se zna a o puno toga se prica.Cim se brko koji sjedi vrati iz Fracuske bice puno toga jasnije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2010, 13:31

cassanova je napisao/la:AMAR i Cviko obavili razgovore sa nekim igračima u Njemačkoj koji bi mogli obući plavi dres. :?
Od kud ti to?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: seha77 i 51 gost.