FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 20 feb 2016, 00:39

LegendKiller je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/legend ... /160213036

ovo je taj Bugarin koji je trebao doci, ali nam ga uzeo Bog, nije ni do Ješića ni do uprave a ni do insajdera, ipak su ga najavljivali!
kako te nije stid :facepalm:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 feb 2016, 00:39

Evander je napisao/la:Pa nesposobnjakovici ni sa investitorom nisu znali nista napraviti. Yebo li ih Uscuplic i slicni. Jedino se znaju kuurciti kampom i slicnim stvarima za koje je neko treci dao pare. Svaka druga ekipa sa parama kojima smo mi raspolagali unazad dvije godine bi puno vise napravila.
Sad kad nema vise para na guuzove, dokazuje se sva njihova nesposobnost. Selimovic, yebo li te probijeni budzet. Samo i dalje ne kontam na sta ga probiste. Da bi bili peti na tabeli?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
tipicna prica mitomana sa grbavice, prodju ovakvu pricu kroz raju i nasi se nafuraju na to..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 feb 2016, 00:39

Jao jao Pad crnog jastreba xD Polako ljudi, pa nije smak svijeta sto je neko doveo sebi igraca. Pa jarane nece svi zajedno na teren, 11vs11 se igra i imaju svi sansu da se pokazu.
Mene samo brine ona izjava Jurcica; da je ponekad igra Kluba naivna, i da previse igramo ofanzivno, za gol vise, i ne taktiziramo - e to je meni zamjerka najveca..treba nekad i braniti se, a ne uvijek samo napadati. Nadam se da cemo vidjeti ono najbolje od Sarajeva za heftu aBda i da bordo proljece moze poceti :)))
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 20 feb 2016, 00:40

Ne treba nama gospodine Jesicu zadnji vezni, treba nama jos bar dva krilna igraca i cetri napadaca kojima ces dati platu po 20k€ i naravno brat Kramarov, nije bitna pozicija. 442 genije

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 feb 2016, 00:40

Bolanos je napisao/la:@bagrcavi na nasu zalost desava, vama iskrene cestitke.
@bagrcavi ja isto mogu samo skinuti kapu za rad vaše uprave šta se dešava sa nama niko živ ne zna samo nagađaju sad ga **** vidjet ćemo je li to vaše OK ili je naše a što se imena tiće najbolje ste odradili prelazni rok.
Sarajevo ljubavi moja!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 20 feb 2016, 00:42

bagrcavi je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama :D
Ni govora.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Cestitam
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 feb 2016, 00:43

Joj ljudi kakav ćemo prostor za zayebanciju imat 28.02 nismo svjesni .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 feb 2016, 00:45

Znaju li ovi insajderi koji broj ce kod nas Zahirovic nositi? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 feb 2016, 00:46

Ma sta ba opusteno ...... peti smo na tabeli ...nismo prvi ..... ako kiksamo protiv Zrinjskog ....vodeci ode na +9 .....

Imamo 3 golmana ...kao da nemamo golmana.... sto se ne kupi golman ....nama treba DOBAR GOLMAN sa ugovorom ..na npr. 4 god ....Delac je masina ...al celzijeva masina....sad ga ima sutra nema.... al opusteno

Gori nam pod nogama u odbrani a oni puste igraca sa nasim papirima.... koji je btw za nase lige za bilo koji klub masina ..... al opusteno....

Ne dodju li ti "kapitalci" bit ce nama svima "opusteno"
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 feb 2016, 00:46

DrustveniParazit je napisao/la:
Evander je napisao/la:Mrtav ozbiljan.
Poceli su vec i pojedinim dobavljacima dugovati.
Ova uprava osim sto je dovela Tana, apsulutno nista korisno nije uradila.
Odnosno i jesu imali par dobrih poteza, ali su sa onih negativnim, sve dobro uradjeno ponistili. Zato i jesmo sad tu gdje smo. A najavljivala se dugogodisnja dominacija, a mi ne dominirasmo niti jednu sezonu...

Ti pogotovo ne rise.
:tokralju: :tokralju:

Evander sa tobom sam imao prepirku prije myb 2 mjeseca oko tvoje negativnosti koju prosipaš po forumu i tad si rekao da ćeš napustiti forum neko vrijeme,i to si i ispostovao, svaka čast.
I evo vratio si se i opet baljezgas gluposti,uzmi još jedan odmor dobro ce nam doći.

@DrustveniParazit kraljino moja hahahah
Sabrine mi moje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2016, 00:47

Mogul ga oni nama sad posuditi :lolno:

Ali hajde bar smo spremni da se sprdamo na sopstveni racun.Ja se dugo nisam ismijao ko na ovu situaciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 feb 2016, 00:47

joker90 je napisao/la:Znaju li ovi insajderi koji broj ce kod nas Zahirovic nositi? :kafa:
ne znam za zahirovica,ali znam da će uprava i ješić nositi duplu nulu...apsolutno zasluzeno

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 feb 2016, 00:49

Kakav vezni red, takva pozicija na tabeli :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 feb 2016, 00:51

LegendKiller je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/legend ... /160213036

ovo je taj Bugarin koji je trebao doci, ali nam ga uzeo Bog, nije ni do Ješića ni do uprave a ni do insajdera, ipak su ga najavljivali!
ikonu ne diraj, sve mozes ali Trifona ne :stop:
Pyro is not a crime !

moonman
Kontakt:

Post Postao/la moonman » 20 feb 2016, 00:51

Jesa samo radi zdravo i vidjet cemo rezultate. A i vi smarate sa tim Zahirovicem ko da je Ronaldo i Messi u paketu.
FK Sarajevo u srcu.
GIF

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 20 feb 2016, 00:51

**** vas Zahirovic visee. Ko ide sutra u Travnik na tekmu? Poslije tekme kod Harija, klapit 15ku da zaboravimo malo na prelazni rok :D

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 feb 2016, 00:52

lKakvo mecanje hljeb teee ne vidioooo :o

Uhhh, ne budem na forumu 4h i ono 20 stranaa ispisano hahah :D
Nedo bog da izgubimo os Zrinjskog, i ispadnemo iz kupa... Rat ce izbitii bgmi

Savjet, pratite samo sluzbenu stranicu kluba i onda vas glava nece boliti :)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 feb 2016, 00:53

Ode vijest za Harbu u 10 plan :D Sta mi je za njima, gledam u svoje dvoriste - nije lose, moze se iskombinovati svasta. Ostaje zal ako ne dodje DM/CM ekstra klase, ali zakrpice se to nekako ;) I dalje napadamo Kup ozbiljno, liga na drugom mjestu...bice veselo, niko ne zeli ispasti, opet ce biti kalkulacija, ko mze ko ne moze u Evropu itd. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 feb 2016, 00:53

Zašto sada ove priče da nam ne valja sastav i da je sve otišlo u k,kako ispadamo iz lige i odmah tjeranje stručnog štaba i uprave, a ista situacija ovakva je bila prije 10 ili 24 ili 48 sati pa.jr sve bilo ok,kako možete biti takvi? Kako ništa ne naučite u životu iz iskustava?
Samo gazite,džaba samo trošite svoje živce,sa srećom vam.
Sabrine mi moje!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 feb 2016, 00:53

Ocekujem na proljece opet par suspenzija i povratak istih igraca nakon par kola. Svjetski smo prvaci u tome.
Joj koja bruka postajemo, strasno.
Dovodimo "kapitallce" koje za pola godiine placamo da odu. Trenera tjeramo sto nema licencu, pa ga opet vracamo bez licence. Prodajemo igraca za rekordan transfer, nikog ne dovodimo, a probijemo budzet. Kako i na sta, nikome nije jasno.
Kakvo vodjenje kluba, za primjer svima i za svaku pohvallu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 15 gostiju.