FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bas je lud, samo se nadam da ce njegovo ludilo na kraju da nam donese slavlje inace, donji je 

Pyro is not a crime !
Dugo ćemo mi zbog njih puhati u jogurt.High je napisao/la:Alispahić:
Ikande:
Stepanov:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da je srbin uzeo bi ga Jesic. Poserem se ja na njegovu strucnost. Za mene je zavrsio.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jedini koji se razumio u posao.xbox je napisao/la:Ibrakovic je za sve ljude u klubu maher.
Ostalo su sve amateri i mahalasi.
Koje reference ima Dino Selimovic?
Zavrsio levatski fakultet u Banja Luci i misli da je menager?
Haj sto mislli da je menager, umislio se i da zna voditi sportskki dio kluba.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Sve je ovo prolazno .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U jbt te lud,mojoj glavi ne moze da je reis pojacanje iz mijanmara a zahirovix nije.Jesic je tvrdoglav kao magarac bukvalno!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zukanovicu samo mi objasni kako mu valja Kramar?
Ako nas stotinu ovdje za njega kaze da je bolid, kako je promakao Jesicu?
Ako nas stotinu ovdje za njega kaze da je bolid, kako je promakao Jesicu?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zivjeli smo iznad mogunosti i sad je to doslo na naplatu. Zasto smo za klasu slabiji nego prosle sezone, fino pitanje za upravu. Doveli smo dva Brazilca o kojima se nista ne zna I igraca koji je bio otpisan u Zrinjskom. Konkurenti su se za razliku od nas dobro polacali, ne mirise na dobro. Treba biti realan I priznati da o tituli se ne treba uopste razmisljati, ona je izgubljena, pogotovo nakon sirmosanog prelaznog roka. Daj Boze da nas komsije na kraju ne prestignu. 

Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 20 feb 2016, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
zar treba objašnjenje?!MortemHz je napisao/la:Sto, sta je?zagorski je napisao/la:e moj ješiću i upravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo @evander je neke stvari pojasnio
- Osttribine
- Kontakt:
Pogodi li se sta balavci ovaj insajderi pardon 
Nemojte vise o transferima nego malo cesce na Kosevo dolazite, manje po forumu dezurajte. Suknuse nam ga da valja. Sutra pravac Travnik

Nemojte vise o transferima nego malo cesce na Kosevo dolazite, manje po forumu dezurajte. Suknuse nam ga da valja. Sutra pravac Travnik

- Evolution87
- Kontakt:
Nadam se samo da nismo podrsku dali pogresnom treneru.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ne rise.xbox je napisao/la:Da je srbin uzeo bi ga Jesic. Poserem se ja na njegovu strucnost. Za mene je zavrsio.
Ti pogotovo ne rise.Evander je napisao/la:Mrtav ozbiljan.
Poceli su vec i pojedinim dobavljacima dugovati.
Ova uprava osim sto je dovela Tana, apsulutno nista korisno nije uradila.
Odnosno i jesu imali par dobrih poteza, ali su sa onih negativnim, sve dobro uradjeno ponistili. Zato i jesmo sad tu gdje smo. A najavljivala se dugogodisnja dominacija, a mi ne dominirasmo niti jednu sezonu...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Zasto ovo stavljas kad evo hvale gospona Ibrakovica? Zna znanje?High je napisao/la:Dugo ćemo mi zbog njih puhati u jogurt.High je napisao/la:Alispahić:
Ikande:
Stepanov:
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zavalio nas je Ibrakovic koliko i ostali koje prozivamo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Doveli KRAMPU Kramara nismo Zahirovica .....

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Glupa vam prica al skroz ... Po prvi put imamo covjeka koji je ostvario neke uspijehe u svojoj karijeri i po prvi put taj covjek ima odrijesene ruke dovodi onog za kog on smatra da je potreban klubu, naravno da je za nas plus jer dovodi igrace sa kojim je radio ili ih na neki nacin poznaje , on valjda zna kakav je igrac i sta mu od pozicije najbolje odgovara. Ako on misli da moze dovesti boljeg igraca od Zahirovica ili ga vec ima u ekipi bujrum, vidjet cemo sve ako Bog da u maju..
- crozzer
- Kontakt:
Ja ne znam što se uzbuđujete kad nam dolazi Tomic, šest puta bolji igrac od Zahirovica 

neće ješić na ovaj način dočekati kraj sezone,a i uprava ko zna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.