PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Joj vala i ti Ajzea kopiras postove lika koji konstantno fura raju
mislim ne daj se ti omesti hhahahah

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kakva je ovo guzva ispred apoteke u Hotonju

Uvijek se prvo nama dodje pa onda vama, bilo i ostalo. Napisao danas oko 12 da nema nista od Zahirovica jer ga Jesic ne zeli. Iznenadjen sam sto je prihvatio vase uslove, ali ipak cestitam vam jako dobar i zahvalan igrac.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
- elamalakia
- Kontakt:
stipu Zahirovica, jel placena voda 

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- plavousrcu
- Kontakt:
Daj kisika komsijama. Pobjeze im Adnan s raznja
.

Bordo aparati rade punom parom

Nije to poenta, nema veze Edis sa ovim, covjek je korektan...moramo se zezati dok je pauza. ..,sobzirom da ste zavukli pitarima ne bih vas ja vise ometao, uzivaj te u trenutku.let3 je napisao/la:Za pitarluk donekle i razumijem, njima je sve smiješnoslana_krv je napisao/la:
Ma to je sve koliko dajes povoda tj materijala. ...npr.. ja ne znam za vodu...ali znam za da ste se bavili prostitucijom, pa crtali kule i na koncu Sablja -licno protiv njega nemam nista, cijenim ga samo zato sto se u tesko razumljivim recenicama osjeti velika ljubav prema maticnom klubu..ali ne znam cime je vas tuzlake Sablja toliko zadužio, pa da ga mjesecima ovdje ismijavate i prozivate čovjeka
svaku dan mu se štuca od vas
![]()
Koliko znam, nikad Edis pola loše rijeci nije rekao o Slobodi, niti Tuzli
-
- Kontakt:
Rikardo je napisao/la:Kako ce biti ljepo na kraju sezone kad Sloboda ostane bez titule a ako Bog da i europe radi licence.
A onda stara ekipa Zrinjski, Siroki, Sarajevo, Zeljo u europi.![]()
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA RIKARDOOOOOOO AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Cestitke za Zahirovića,pitari na apartima
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- elamalakia
- Kontakt:
Stanley je napisao/la:Uvijek se prvo nama dodje pa onda vama, bilo i ostalo. Napisao danas oko 12 da nema nista od Zahirovica jer ga Jesic ne zeli. Iznenadjen sam sto je prihvatio vase uslove, ali ipak cestitam vam jako dobar i zahvalan igrac.

aaaaaaaaaaaaaaaahahahhahaaaaaaah
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Ciritaj me na kraju.VelikiKemo je napisao/la:AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA RIKARDOOOOOOO AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHARikardo je napisao/la:Kako ce biti ljepo na kraju sezone kad Sloboda ostane bez titule a ako Bog da i europe radi licence.

Prestani se sramotiti i odjavi se sa foruma! Ovo je bilo zakucavanje i stvarno meĆanje! Alal vam vera mali plavi..Stanley je napisao/la:Uvijek se prvo nama dodje pa onda vama, bilo i ostalo. Napisao danas oko 12 da nema nista od Zahirovica jer ga Jesic ne zeli. Iznenadjen sam sto je prihvatio vase uslove, ali ipak cestitam vam jako dobar i zahvalan igrac.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
HHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH PO FACIIIIIIIIIIIIIII GAAA
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Kontakt:
Buraz ba odjavi se s foruma, syebo si mi drugova more, bjezi ba ljut sam sa na tebeStanley je napisao/la:Uvijek se prvo nama dodje pa onda vama, bilo i ostalo. Napisao danas oko 12 da nema nista od Zahirovica jer ga Jesic ne zeli. Iznenadjen sam sto je prihvatio vase uslove, ali ipak cestitam vam jako dobar i zahvalan igrac.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad ce vjerovatno nastati mit kako je Zeljeznicar pokupio igraca Sarajevu na osnovu toga sto je neki forumas pod imenom ''Stanley'' napisao da se pregovara sa njim iako je doduse rekao prije 12 sati da nece doci mada je i tu pricu izvrtio vala.. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jesic ne zeli

Mogao bi Zahirovic postati legenda ko osim, jer i jedan i drugi su dosli u zeljkana nakon sto su odbijeni od strane FKS 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, jooooooooooooooooooooooooooooj....

- plavousrcu
- Kontakt:
MeĆanje je pred kraj aprila na Koševu. Ovo je jos uvijek samo podmazivanje vazelinomjoker90 je napisao/la:Prestani se sramotiti i odjavi se sa foruma! Ovo je bilo zakucavanje i stvarno meĆanje! Alal vam vera mali plavi..Stanley je napisao/la:Uvijek se prvo nama dodje pa onda vama, bilo i ostalo. Napisao danas oko 12 da nema nista od Zahirovica jer ga Jesic ne zeli. Iznenadjen sam sto je prihvatio vase uslove, ali ipak cestitam vam jako dobar i zahvalan igrac.

-
- Kontakt:
MA TI SI NA DROGAMA ZEŠĆIM RIKARDOOOOOOOOOORikardo je napisao/la:Ciritaj me na kraju.VelikiKemo je napisao/la:AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA RIKARDOOOOOOO AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHARikardo je napisao/la:Kako ce biti ljepo na kraju sezone kad Sloboda ostane bez titule a ako Bog da i europe radi licence.

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: adem993, ali1974, Alpasinac, arminarsenal, begiii, BeSha1992, Besic, besko, crozzer, DrustveniParazit, dubrovnik, edRed, Fecox, FrancescoTotti, kraljlavova, LegendKiller, marconato, Mokes, Muhalica, muhamedhulk, muXmania, OsmanhodzicBuco, Rahma, Rinuka, Rodman, Sarajlijc@, skoJaa, slana_krv, THEC, trunks1946, ultrasegamega, vBOSTers19, VivaLasVegas, xbox, zubanovic89 i 164 gosta.
@Rinuka
Daj se odjavi tako ti Allaha..
@Rinuka
Daj se odjavi tako ti Allaha..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.