Zasto? Haj objasni svega ti? Danas u 12 napisao da nema nista od Zahirovica da ga Jesic ne zeli. Zar stvarno mislis da se nije nama prvo ponudio pa onda konama, kao i M. Stevanovic. Ponavljam odluka Jesica.FrancescoTotti je napisao/la:Stanley je napisao/la:Nije do uprave vec do Jesica, uprava je ponudila bolje uslove nego sto ce imati u Zelji, ali kao sto sam napisao ranije, Jesic ga jednostavno nije zelio.poklopi se
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
e moj ješiću i upravo

-
- Kontakt:
ja apsolutnu podrsku dajem Ješicu ,ima damu nije alibi trener uzeo je sve u svoje ruke ,nakon dugo vremena imamo trenera koji je sve preuzeo na sebe nema izgovora nisam ja ove doveo i takvi stvari ,sto su radili predhodnici ,eh sad na sta ce ovo izaci vidjecemo . ja sam optimista mislim da ce igraci gristi kao nikad dosad
. meni je ovo logicno Jesic vjeruje u igrace s kojim je prosao 2 mjeseca priprema
.sutra aBd u Travnik ,je li utakmica u 14 -30 h

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
12-0-0

Ja mislim da smo mi upravu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- trunks1946
- Kontakt:
pa jesic je onda jedna obicna **** od trenera hebo ga rustem usta.Stanley je napisao/la:Zasto? Haj objasni svega ti? Danas u 12 napisao da nema nista od Zahirovica da ga Jesic ne zeli. Zar stvarno mislis da se nije nama prvo ponudio pa onda konama, kao i M. Stevanovic. Ponavljam odluka Jesica.FrancescoTotti je napisao/la:Stanley je napisao/la:Nije do uprave vec do Jesica, uprava je ponudila bolje uslove nego sto ce imati u Zelji, ali kao sto sam napisao ranije, Jesic ga jednostavno nije zelio.poklopi se
orde del male
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto, sta je?zagorski je napisao/la:e moj ješiću i upravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Šta vam je raja, opusteno samo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- crozzer
- Kontakt:
MIODRAG JEŠIĆ!
Kad zgazimo zrinjskog javite se pljuvači !
Kad zgazimo zrinjskog javite se pljuvači !
bordobijeli je napisao/la:ja apsolutnu podrsku dajem Ješicu ,ima damu nije alibi trener uzeo je sve u svoje ruke ,nakon dugo vremena imamo trenera koji je sve preuzeo na sebe nema izgovora nisam ja ove doveo i takvi stvari ,sto su radili predhodnici ,eh sad na sta ce ovo izaci vidjecemo . ja sam optimista mislim da ce igraci gristi kao nikad dosad. meni je ovo logicno Jesic vjeruje u igrace s kojim je prosao 2 mjeseca priprema
To je to

IDEMO PONOVO!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
+bordobijeli je napisao/la:ja apsolutnu podrsku dajem Ješicu ,ima damu nije alibi trener uzeo je sve u svoje ruke ,nakon dugo vremena imamo trenera koji je sve preuzeo na sebe nema izgovora nisam ja ove doveo i takvi stvari ,sto su radili predhodnici ,eh sad na sta ce ovo izaci vidjecemo . ja sam optimista mislim da ce igraci gristi kao nikad dosad. meni je ovo logicno Jesic vjeruje u igrace s kojim je prosao 2 mjeseca priprema
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Yebem ti ja forum i kad ga citam.
Aferim komsinice.
@stanley, ne javljaj se vise. Il' bar napravi novi profil.

Aferim komsinice.

@stanley, ne javljaj se vise. Il' bar napravi novi profil.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Mojne bezmudog ponašanja .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne ocekujte nikakva zvucna pojacanja. Tan ne daje vise pare jer su pojedini izigralli njegovo povjerenje ranije, a uprava je nesposobna da sami netnu dovoljno prihoda da bi bili neovisni finansijski. Lako je bilo tudjih kuurcem mahati ranije i trositi tudje pare. Sva nesposobnost uprave je konacno svima vidljiva.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ma problem je u tome ako ne krene dobro i ne bude se sve odvijalo kako mi želimo..Jesa i uprava su prve na tapeti jer nam je bas ta pozicija u deficitu,sad ih samo ime vadi jer sprema se oluja sa istoka ne bude li sve išlo kako treba!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
đe će zahirović sa OBi Mikelom
Ne vidim stvarno da imamo bolju priliku od Zahirovica, jos lik nije stranac, nego nas.. Kao sto rekoh ako ga propustimo bit ce veliki autogol, a sad kad ode konama, ovo je autogolcina! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hoćel meni ko pp kakve se cifre spominju tamo u grupi iz koje sam baj d vej eliminisan. ?
Pomirite se sa cinjenicom da nemamo para. To je jedini razlog ovako loseg prelaznog roka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.