FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kinosvra je jedino brat sa tacnim info 

Nije ovo nista cudno.. I Stevanovic i Bekric su prvo ponudjeni nama pa su tek onda otisli komsijama.. Valjda Jesic zna sta radi.. 

IDEMO PONOVO!
ti sam sebe demantuješ, pa jel znaš šta si pisao prije ?Stanley je napisao/la:Nije do uprave vec do Jesica, uprava je ponudila bolje uslove nego sto ce imati u Zelji, ali kao sto sam napisao ranije, Jesic ga jednostavno nije zelio.
Stanley je napisao/la:Nije vise ni do Jesica ni do Amidze, vec do samih igrac...
Hebo ti nas!
samo ću to reči
Propustiti vrlo dobrog igrača,koji igra nama deficitarnu poziciju koja nam je neophodna,i još dopustiti da nam ga najveći konkurent i rival uzme ispred nosa nije dobro.
Do koga god je nije dobro
samo ću to reči

Propustiti vrlo dobrog igrača,koji igra nama deficitarnu poziciju koja nam je neophodna,i još dopustiti da nam ga najveći konkurent i rival uzme ispred nosa nije dobro.
Do koga god je nije dobro
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 20 feb 2016, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
adem993, Alleenn, arminarsenal, Besic, besko, Burberry46, crozzer, djedovic01, edRed, Fecox, FKS1946, FrancescoTotti, hule_barca, KrajPrice, LegendKiller, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, Pantelija, PitarBordo, Rodman, RuleHz, Sarajlijica1946, THEC, trunks1946, ublehas, vBOSTers19, VelikiKemo, xbox, Zastone i 135 gostiju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jos uvijek sam u soku,da ti ovakav igrac ne treba stvarnoapsurd!Jesicu Jesicu
- trunks1946
- Kontakt:
Ljudi optimista sam veliki bio , al ako jesa misli sa rustemovicem nesto uradit grdno se vara, zaboravit i kup i titulu toliko od mene.
orde del male
- PitarBordo
- Kontakt:
Prvi put u životu i meni.joker90 je napisao/la:E kakvo meĆanje, ovo je bila mećaaava sto bi Gazda rekao! Nikad nisam cestitao Zeljeznicaru ni na cemu u zivotu, al svaka cast za ovo, pa istrolase nas ko zadnje levate!! Bravo! hahahaha![]()

Samo Saraj'vo.
Ja sam jos u soku brate moj i smijem se evo! Cijeli dan seruckaju ovi levati o pregovorima, kad ono GRUUUUH! Yebes onu ponudu za Duljevica, ono je bilo seljacki, ali ovo je meĆanje sa stilom bilo.High je napisao/la:[youtube][/youtube]

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vrati se Ibrakovicu sve ti je oprosteno 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Interesuje me samo jel se Simba javio

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- muhamedhulk
- Kontakt:
Aaaaaa sunce ti kalajisano
Sta je ovo??? Jel' ga fakat Jesa odbio ili je bila suplja da ide kod nas??? A i ss.ba objavio da ide vani ???
Sta sad? Riskirati i ostaviti ekipu i vjerovati ovim igracima ili ici u kontru i dovesti IME?
Jao jao

Sta sad? Riskirati i ostaviti ekipu i vjerovati ovim igracima ili ici u kontru i dovesti IME?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ili naši misle da je Rustemović bolji ili misle da možemo dovesti boljeg od Zahirovića. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jedini igrac kojeg necu prezaliti sto nije dosao,ne znas sta je gore sto nije dosao kod nas ili sto je kod kona!Vjerovatno oboje
-
- Kontakt:
Ma nema niko para za njega...Stanley je napisao/la:Hehe slatko mislis kao i oni sa ponudom od 400k...ultrasegamega je napisao/la:Velika steta bi bila ne dovesti Zahirovica, a jos veca da ga neko drugi pokupi od konkurenata.
To je taj kapitalac o kojem sam pisao da ce doci poslije Harbe. Korisnik Zukanovic je fino opisao trenutnu situaciju dokle je sve doslo. Hajmo reci trenutni "problem" predstavlja jedino Jesic koji uopste ne vidi Zahirovica u svojoj formaciji, ali vidjet cemo kako ce se sve ovo na kraju zavrsiti. Ali kako trenutno stvari stoje nazalost nista od Zahirovica. I samo da demantujem neke clanove foruma. Jesic od pocetka ima odrijesene ruke, Herbu i Zahirovica uprava samo predlaze, a sve je do Jesica hoce li ih on licno prihvatiti.
Podcjenjivanje...
ili smo u sjebadi žestokoj?High je napisao/la:Ili naši misle da je Rustemović bolji ili misle da možemo dovesti boljeg od Zahirovića.
e moj ješiću i upravo

Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 20 feb 2016, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sirijci citaju sta komentarisemoBesic je napisao/la:adem993, Alleenn, arminarsenal, Besic, besko, Burberry46, crozzer, djedovic01, edRed, Fecox, FKS1946, FrancescoTotti, hule_barca, KrajPrice, LegendKiller, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, Pantelija, PitarBordo, Rodman, RuleHz, Sarajlijica1946, THEC, trunks1946, ublehas, vBOSTers19, VelikiKemo, xbox, Zastone i 135 gostiju.

Pa sirijci nasi, nismo papci... Svaka vam dala, veceras ste nam suknuli momacki

- A ja imam ideju, da svakog insajdera sa manje od 100 postova na ovom forumu prijavljujemo i banujemo?
Stanley druze, odjavi se sa interneta

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- LegendKiller
- Kontakt:
Obzirom da nije bilo pouzdane informacije ( osim ovih časnih insajderskih ) da je uopšte pričao sa nama bezveze su te priče kako ga Ješić nije želio ili kako su mu našu nudili više novca a on otišao tamo njima. Čovjek fino izjavio da je razgovarao sa upravom i trenerom selje, što znači da kod nas nije ni bio u planovima!
Apokalipsa za insajdere!
Apokalipsa za insajdere!
Ja rekoh da je ovaj Stanley cirkusant neki i da se ofira. Frajer u 20 postova 3 puta sam sebi kontru puca.
Jos ne vjerujem majke mi, kakav zavrsetak!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za ovog Zahirovica necu im halaliti ni upravi ni Jesicu.