FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Po meni smo se poslije zeljeznicara i Zrinjskog najvise pojacali,sad hoce li sta dobro donijeti ovo gomilanje igraca vidjecemo,moje misljenje da gore od prosle polusezone ne moze.Realno i od one ekipe je izvucen maksimum,samo kad vidim ko nam je sve igrao....
vidjecemo prvo kolo koliko je to ozbiljno .aleksandar_veliki je napisao/la:Vi postajete ozbiljniDejan, BL je napisao/la:Još jedna pobjeda. Aj Borac. Izgleda da ste sklopili dobru ekipu i siguran sam da vas svaki ljubitelj fudbala zeli u Ligi 12.
danas pobijedili hrvatskog drugoligasa, u 2 najjace pripremne utakmice nismo zabiljezili pobjedu: poraz od horna 0-2 i nerijeseno sa koperom 2-2.
veliki je promet, za zaradu cemo da vidimo! tako bi se ukratko mogle rezimirati pripreme i prelazni rok.
Ne postajemo već se vraćamoaleksandar_veliki je napisao/la:Vi postajete ozbiljniDejan, BL je napisao/la:Još jedna pobjeda. Aj Borac. Izgleda da ste sklopili dobru ekipu i siguran sam da vas svaki ljubitelj fudbala zeli u Ligi 12.

Sto jest', jest', imali nekih nasih omladinaca koji su dospjeli tu preko štele, ostali iz krupe, рizdića i područnih liga. Bilo je dobrih, tipa Ruzića i Tonija Jovića, ali ostalo za baciti. Čak bih bio zadovoljniji da su više tih prošlogodišnjih zamijenili, u našem slučaju bolje što više novih igrača jer garant će bolje igrati od onih kločeva, koliko god bili uigrani (a uigrani će biti, u to ne sumnjamGrk1234 je napisao/la:(...) moje misljenje da gore od prosle polusezone ne moze.Realno i od one ekipe je izvucen maksimum,samo kad vidim ko nam je sve igrao....

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan Savic
Fino, fino. AJ BORAC!

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
ako padnu Tuzlaci u prvom kolu - opet smo u igriPiromanBL je napisao/la:3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan SavicFino, fino. AJ BORAC!

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ako,akodelko je napisao/la:ako padnu Tuzlaci u prvom kolu - opet smo u igriPiromanBL je napisao/la:3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan SavicFino, fino. AJ BORAC!

potpisali ste Kisu...sasvim dobro pojacanje...izuzetno zahvalan igrac..brz i prodoran...ima i odlican sut
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucijadelko je napisao/la:ako padnu Tuzlaci u prvom kolu - opet smo u igriPiromanBL je napisao/la:3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan SavicFino, fino. AJ BORAC!

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Ludilo žrijeb. Tu smo negdje, lapo lapo. Aj Borac
Ma mozemo proci, u kupu se svasta desava, tako da... A i imamo dosta jacu ekipu od jesenas, ne vjerujem, cak i da ne prodjemo, da cemo ubjedljivo gubiti. Aj BORAC!
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
Vi haman ne znate da nam je jedini poraz nanijelo Sarajevo i to uz pomoć sudije

Vi ste dobili koliko 5-6 najmanje pojačanja uz Kisu,koliko ste se uigrali koliko ste spremni za momke iz Tuzle vidjećemo 27og

Pobjeda je bolja od orgazma!
- Tristan
- Kontakt:
Sto se tice sudija, Ahmetovic je bio metar u ofsajdu kod onog izjednacujuceg gola Borcu. Valjda nece opet navlaciti za vas.Gorki je napisao/la:PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
Vi ste dobili koliko 5-6 najmanje pojačanja uz Kisu,koliko ste se uigrali koliko ste spremni za momke iz Tuzle vidjećemo 27og
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicnoGorki je napisao/la:PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
BTX je napisao/la: mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ma sa pionirima ste nas pobjedili. ...hajde Ne zagadjuj ljudima temu.BTX je napisao/la:mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicnoGorki je napisao/la:PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
Razumijem da par postova razmjene navijaci Borca i Slobode.ali sta ti pametujes tu.idi prosipaj javasluk na temi Zrinjskog.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
mogu i ja ovo isto napraviti, 95% od ovoga nije tacnoGorki je napisao/la:BTX je napisao/la: mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
[youtube][/youtube]
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Agamemnon je napisao/la:Gorki je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija

mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
Ma sa pionirima ste nas pobjedili. ...hajde Ne zagadjuj ljudima temu.
Razumijem da par postova razmjene navijaci Borca i Slobode.ali sta ti pametujes tu.idi prosipaj javasluk na temi Zrinjskog.
ne zagadjuj ljudima temu a vazda prvi sve pocinjes, patis od malogradjanstva opasno a i licemjeran si uvijek. vazda kukas nakon sto ti sve pocnes, ne valja ti to
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ma ti nisi normalan.BTX je napisao/la:mogu i ja ovo isto napraviti, 95% od ovoga nije tacnoGorki je napisao/la:BTX je napisao/la: mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
[youtube][/youtube]
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
solucija teoretski moguća al realno .....daleko od mogučnosti,dolazi vam budući prvak BiH,ekipa jaka,moćna teko da ako bod izvučete udarajte se nogom u zicugu..sportski pozzz svima u BLPiromanBL je napisao/la:A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucijadelko je napisao/la:ako padnu Tuzlaci u prvom kolu - opet smo u igriPiromanBL je napisao/la:3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan SavicFino, fino. AJ BORAC!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Opet oni po nasoj temi. Al aj, i ne smeta toliko, ali gledajte... Imate jaku ekipu (obracam se Fukarama), ali da bi nas dobili trebacete, bome,i da se porodite. Neka ti primjer bude nase gostovanje vama u 2. kolu, remi i to na kakav nacin. Da je bilo regularno, ostali biste vi bez i tog jednog boda
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
@VelikiKemo remi bi mozda bio najrealniji, ali mnogo vise logike i sansi bi bilo za nasu pobjedu nego Slobodinu. Takodje, sportski pozdrav iz BL i sretno Tuzlacima u osvajanju titule.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.