koliko mladih i talentovanih igrača jebt, još one koje ti dovedeš, a odmah sam doveo četvoricu
Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2016
je l' postoji gotivnija ekipa za vodit' na FM od Lyona
koliko mladih i talentovanih igrača jebt, još one koje ti dovedeš, a odmah sam doveo četvoricu
Schalke.Chinaglia je napisao/la:je l' postoji gotivnija ekipa za vodit' na FM od Lyona
"We need to suffer. And we need to fight."
-
markos123456
- Kontakt:
Imam prooblem i ne znam kako da ga rresim pa mi treba vasa pomoc. naravno imama onu narodjsku verziju fm 2016 mislim da je verzija 1.1, skinuo sam crek v7 finalnu verziju. e sad udjem u igru igram 5-10 minuta i fejk imena se vrate. izadjem iz igre, pokrenem opet igru, sve bude u redi, igram 5-6 minuta i fejk imena se vrate, skoro pred svaku utakmicu. molim vas za pomoc? apsurdno je da svakih pet minuta izazim iz igre kako bi igrao
Pozz samo da pitam ima li neki link da skinem fm16 te oni modovi za prava imena igraca? Hvala
Sent from my D5103 using Tapatalk
-
markos123456
- Kontakt:
e druze i ja to trazim. ja sam sv to poskidao i problem mi je ovaj sto sam naveo. mnogo me nervira
-
markos123456
- Kontakt:
Smalling je napisao/la:Pozz samo da pitam ima li neki link da skinem fm16 te oni modovi za prava imena igraca? Hvala
e druze i ja to trazim. ja sam sv to poskidao i problem mi je ovaj sto sam naveo. mnogo me nervira
Evo i meni se desava isti problem, juce poceo karijeru, malo igrao i jutros kada sam htio da nastavim vratila su se fejk imena igracima.. Ima li ikakav fix za ovo? Plss
Ima fix, platis covjeku 13 KM i instalira ti igru... ne znam je li vrijedno kidati zivce na krekove i slicne gluposti kad ovako ko covjek mozes igrat za male pare
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
skini ispravan FM i kraj pričeSmalling je napisao/la:Evo i meni se desava isti problem, juce poceo karijeru, malo igrao i jutros kada sam htio da nastavim vratila su se fejk imena igracima.. Ima li ikakav fix za ovo? Plss
odeš na nosteam, skineš igru, patch i završiš posao
A i zaboravio skroz na tu stranicu, nisam kod njih usao ne pamtimChinaglia je napisao/la:skini ispravan FM i kraj pričeSmalling je napisao/la:Evo i meni se desava isti problem, juce poceo karijeru, malo igrao i jutros kada sam htio da nastavim vratila su se fejk imena igracima.. Ima li ikakav fix za ovo? Plss
odeš na nosteam, skineš igru, patch i završiš posao
- darknes001
- Kontakt:
hoce iko uraditi ove transfere u BiH ligi, pa jel to niko nema editora? da provede 2h samo da nabaca ove nove igrace u nasu ligu
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
**** ga led, sad ce FM17 izac, a ja se necu ni na igrat 16ke, jer niko ne moze napravit dodatak, ili u editoru nesto uradit...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Napravio sam ja to sve u editoru na dodatak onog serbian.fm, i napravio sve pozicije, sve transfere, ocjene malo napravio nekim igracima, ali o5 nije to to, bilo je dosta nerealnih stvari, veoma lose i dosadno, ako hoces ja to mogu uradit pa tebi poslat, ali vjeruj mi nije zanimljivo...darknes001 je napisao/la:hoce iko uraditi ove transfere u BiH ligi, pa jel to niko nema editora? da provede 2h samo da nabaca ove nove igrace u nasu ligu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
molio bi forumasa JOSEMOURINHO da mi se javi na pp ako moze jer se ne moze kontaktirati
hvala...
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Na ovaj salji pp, ukidose mi onaj lopovi 
- franklampard8
- Kontakt:
Izasao je oficijelni update, rekli su na fmb izbaciti nasu ligu kad bude update, sad cekamo valjda ce u toku dana 
- Evolution87
- Kontakt:
Ima li sta za nasu ligu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cekaju da skinu ovaj novi update da bi sve zavrsili, trebalo bi biti brzoEvolution87 je napisao/la:Ima li sta za nasu ligu?
Nista od nase lige izgleda, da je barem da neko samo transfere odradi da je zanimljivije igrati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.