Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sivroni
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Sivroni » 04 jun 2010, 01:02

zanimljivo sva prica je o samaru dobro kao u svemu neko misli ovako neko onako nego evo jedno posteno pitanje. Nakon Svedska 4:2 i Njemacka 3:1 sta mislite mozemo li mi ista uraditi u kvalifikacijama ili ostajemo vjecno treci ili kako nas narod kaze "za dlaku"
Zivim za dan da te gledam zivim za Real madrid

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 04 jun 2010, 01:05

omerbavarac je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Pravi vodja to ne radi! Spaha je veliki igrac, jako srcan momak, ali to je bio potez vise. Sada je na potezu nsbih (trener) ili fifa, jer je ovo u svetu kaznjivo. Vaspitne samare moze svojoj deci da deli. Sramno od jednog vodje.
I Zidane se smatrao pravim vodjom, pa sta napravi u jednoj od najvaznijih utakmica karijere? Psovka majke je neoprostiva.

Spaha care, neka si ti njemu opalio samar, trebao si barem jos 2-3, pa i neka crveni bude.
i sva svjetska javnost ga je osudila, jer se takve provokacije desavaju na svakoj tekmi ;)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2010, 01:06

noah je napisao/la:
harishp je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Pravi vodja to ne radi! Spaha je veliki igrac, jako srcan momak, ali to je bio potez vise. Sada je na potezu nsbih (trener) ili fifa, jer je ovo u svetu kaznjivo. Vaspitne samare moze svojoj deci da deli. Sramno od jednog vodje.
Pravi vodja vadi zube ovom uhljupu,pogan covjeku i izdajniku.A ne da samara.
Vazda sam bio ljut zbog ponekad neprimjerenog ponasanja Spahica.
Sada sam ljut ,sto ga nije sastavio sa zemljom.
Ebo sve svoje trofazno pogano,malo mu dva penala hoce treci i jos mu mater psuje. :evil:
prvi put, slazem se semizovac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nije Semizovac,golub....ovaj Vrapcici. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2010, 01:09

smijesno, na koji god portal odem svugdje udarna vijest da je Spaha nekog malog balavca osamario i vecini ono pravo drago. ko da je izasao u ring i nokautirao Klicka a ne nekog malenog od metar i zilet......
totalno smo isfrustriran narod :(
ili su mozda uglavnom balavci po ovim forumima, nadam se da je ovo drugo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jun 2010, 01:20

Sivroni je napisao/la:zanimljivo sva prica je o samaru dobro kao u svemu neko misli ovako neko onako nego evo jedno posteno pitanje. Nakon Svedska 4:2 i Njemacka 3:1 sta mislite mozemo li mi ista uraditi u kvalifikacijama ili ostajemo vjecno treci ili kako nas narod kaze "za dlaku"
Evo za tebe jedno posteno pitanje. BiH po ekonomiji, pogledu na zivot i broju stanovnika moze li biti vise neg za dlaku.
Mi imamo talent al fali tu nesto u nasoj kulturi. Neki kazu nisu svabe vanzemaljci nasi se umorili a oni kao nisu. Pa Svabo ko i vecina i zapadne europe vode drugaciji zivot neg mi. Svabo nema ono da ga pjesma u dusu pogodi, daj mi pivo da se napijem casu od glavu da razbijem. kao kad Dzeko cuje Enesa Begovic(digne unu ruku i kaze ojhaaa). Nisu svi takvi al kod nas vecina jeste. Ovi nasi momci se nazderali bureka, cevapa i tonu pive popili u zadnje dvije tri sedmice. Ovi ostali Europljani imaju drugaciji temeprament. Svaki dan trening paze sta ce jesti itd.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 04 jun 2010, 01:21

[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2010, 01:28

calcio je napisao/la:smijesno, na koji god portal odem svugdje udarna vijest da je Spaha nekog malog balavca osamario i vecini ono pravo drago. ko da je izasao u ring i nokautirao Klicka a ne nekog malenog od metar i zilet......
totalno smo isfrustriran narod :(
ili su mozda uglavnom balavci po ovim forumima, nadam se da je ovo drugo.
Znas kako je skandirila Marinu kad je usao u igru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 jun 2010, 02:29

udri ga spaha! :P

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 04 jun 2010, 02:33

Da mi je znati sta ovo zbori s' Pjanom ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 04 jun 2010, 02:48

Joj sto ne mogu ovih moralnih baba, zivota mi. Mali seljacic smrdljivi opsuje mater i sad bi neko na kriz objesio Spahu sto mu je odvalio jednu iza usiju? Gdje vi bolan zivite? Volio bih vas vidjeti na mjestu Spahe moralne bubasvabe. Ako vi mozete izdrzati da vam cibavi pimpek poput Marina ebe mater pred Bogom i pred ljudima, bez da ga ne smustafite medju rogove, onda vas kolektivno treba upisati u neku Mahatma Gandhi fondaciju. Onaj balavac nek bude sretan sto nije zavrsio sa polukruznim u facu a la Chuck Norris style.

QuietStorm87
Kontakt:

Post Postao/la QuietStorm87 » 04 jun 2010, 03:58

Spaha me podsjeca na kamikazu oca mi ,bez sekunde straha ulazi u ostre i zestoke startove.Ona vaspitna je sasvim normalna ,sta je ocekivao onaj shtiglich marin.
Vole da me mrze,mrze da me vole ,krivo im sto mi udaramo bolje.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 04 jun 2010, 04:55

Spahić nije smio miješati dva različita sporta. U fudbalu se igra lopte a bije se u borilačkim sportovima. Meni je to ko da Lenoks Luis opali krošeom Majka Tajsona i usput mu opsuje mater, Tajson se naljuti donese loptu u ring i počne ga driblat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Možda je Spaha rođen u Dubrovniku, no i Dubrovnik je, još uvijek na Balkanu.
A đe da znam?!

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 04 jun 2010, 05:20

http://www.kicker.de/news/fussball/nati ... probe.html

7. slika...

Sta si ono bio rekao...samo za Srbiju, nikad za Bih?
I kome ti psujes mater, kopile malo...? Kome? Sad ces mi kopacke cistit! :D

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 04 jun 2010, 06:29

KONGO je napisao/la:Da mi je znati sta ovo zbori s' Pjanom ?
Pjana mu nešto priča a on onako kapitenski kaže Pjani " hajde naprijed "

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 07:08

baggio je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Da mi je znati sta ovo zbori s' Pjanom ?
Pjana mu nešto priča a on onako kapitenski kaže Pjani " hajde naprijed "
ma govori mu igraj do kraja dva puta i onda na kraju on ce meni psovat mater :D

FGR
Kontakt:

Post Postao/la FGR » 04 jun 2010, 07:31

Onaj mali zuti je izjavio da bi samo igrao za rs :roll: zato Spaha svaka cast,trebao si ga ozlijediti,ja sam cekao iskreno eskisehirspor da ga dokrajci al nista..spaha pravi kapiten,onaj majmun proalzi par puta jahica,malo seva e nemože tako..spaha kralj trebao ga je izbiti iz kopacki

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 08:31

Dečko je odbio i Srbiju i sve ostale zemlje regiona. Dečko je Nijemac i podržavam njegovu odluku. Zašto bi to igrao za Bosnu? Onda bi po vašoj logici i Srbi iz Bosne trebali igrati za Srbiju a ne za Bosnu, tj. malo ste se zapetljali u stavovima.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3807844,00.html

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 jun 2010, 09:35

FGR je napisao/la:Onaj mali zuti je izjavio da bi samo igrao za rs :roll: zato Spaha svaka cast,trebao si ga ozlijediti,ja sam cekao iskreno eskisehirspor da ga dokrajci al nista..spaha pravi kapiten,onaj majmun proalzi par puta jahica,malo seva e nemože tako..spaha kralj trebao ga je izbiti iz kopacki
hahahah kralju, cuj eskisehirspor da ga dokrajci hahahahah kapa dole,

spahi jos jednom svaka cast, sta je onaj seljacic mislio da moze gristi i udarati i jos majku psovati, bravo emire
Cuva Bog Zelju svog!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jun 2010, 11:23

svaka cast legendo lik koji zasluzuje da igra u najvecim klubovima Evrope !!! 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 04 jun 2010, 11:25

FGR je napisao/la:Onaj mali zuti je izjavio da bi samo igrao za rs :roll: zato Spaha svaka cast,trebao si ga ozlijediti,ja sam cekao iskreno eskisehirspor da ga dokrajci al nista..spaha pravi kapiten,onaj majmun proalzi par puta jahica,malo seva e nemože tako..spaha kralj trebao ga je izbiti iz kopacki
hahahahahah čuj Eskišehispor hahahahhahahaa
ocm oplakah

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Normus90 i 22 gosta.