Jutros smo ga ispratili i izljubili se, zavrsio je sve, ode sa stvarima za Makedoniju, pa ce u Korejumoj uzor-S.G je napisao/la:Insajderi, imal kakvih novosti za Krleta? Necemo valjda sa svim ovim ofanzivcima u nastavak sezone..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Mosa RajvoSa
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Oštetio klub direktno za velike pare! Kakve su samo pare otišle za Alispahića, Ikandea, Stepanova, ove tipa Kostić, Protic koliko hoces ih ima. Skidam mu kapu za Jajala, Delača, al i to su posudbe bile..Sad trebamo dizati Ibrakovića, ma daj, dosta nam je lazne euforije. Svi se slozili da treba rasčistiti igrački kadar i evo Ješa sve otjerao, otprilike 95% sto se i sa tribine vidjelo. Tek sad očekujem da vidim Miodraga kao stručnjaka, nakon sto je prošao pripreme s ekipom...Majkl je napisao/la:Isti sam ti ,ne ulijeva mi optimizam ,mada sve se nadam da će me demantovati i da će nas obradovati jer nema euforije i velikih očekivanja.xbox je napisao/la:Meni Jesic u ovih nekoliko utakmica nista nije pokazao da bi mogao reci da je neki strucnjak. Necu da letim pred rudu pustit cu covjeka da radi,eto selektirao je ekipu uigrao je navodno mada jedno je igrati na onoj travi u antaliji a druge je u Travniku i slicnim terenina. Ja licno mislim da on nece dalje od ljeta. A nadam se iskreno da bude Ferguson.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@zuka hoce 7 pasti na djale Harbe? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma samo opusteno previse ste mi nervozni, Jesic je odbio i Harbu pa se predomislio. Zna Jesic sta radi, a Zahirovic je jedan jako skup igrac za nase uslove. Pregovara se ljudi, strpljenje molim vas.
Velkoski definitivno ide.
Zasto ljudi vise ne shvate da su Stepanov, Ikande i Alispahic bili investicija i nas pokusaj da se digne sve ovo na jedan veci nivo. Nazalost to nama nije uspjelo i sada sve ima svoju cijenu.
Velkoski definitivno ide.
Zasto ljudi vise ne shvate da su Stepanov, Ikande i Alispahic bili investicija i nas pokusaj da se digne sve ovo na jedan veci nivo. Nazalost to nama nije uspjelo i sada sve ima svoju cijenu.
zar 7 nije Dulja uzeo ?muhamedhulk je napisao/la:@zuka hoce 7 pasti na djale Harbe?
Pyro is not a crime !
- VanCipelic
- Kontakt:
Joj jest mi vise pun k**** Jesica i njegove tvrdoglavosti. Nece satro Harbu i Zahirovica, kao sumnja da su nespremni i tako te gluposti a dovodi Kramara, koji nije igrao 5 mjeseci, nakon jednog treninga i Denija koji nije odigrao minute pola godine. On ako nastavi igrati 442 nakon sto smo vidjeli sta nam se desavalo u Antaliji protiv ozbiljnih ekipa, ja mu se popisam na njegovu licencu i jos pogotovo sad ako ne dovede Zahirovica na tu nasu najosjetljiviju poziciju..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Van cipelic de procitaj jos koji put sta si napisao !

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jooooj kad doďe kramar i deni prica se kako se jesicu ipak mjesaju u posao a kad jesa nekog ne dovede onda je tvrdoglavi kontarš.
Jesicu ne budi lud ne slusaj ni upravu ni sebe i svoje saradnike nego samo ono sto to sugerisu strucnjaci sa foruma inace ces odgovarati za rezultat tj ako ne bude titule a s obzirom da smo osvojili 10 uzastopnih titula nemoj dozvoliti da zbog tvoje bahatosti ne osvojimo i jedanaestu
Jesicu ne budi lud ne slusaj ni upravu ni sebe i svoje saradnike nego samo ono sto to sugerisu strucnjaci sa foruma inace ces odgovarati za rezultat tj ako ne bude titule a s obzirom da smo osvojili 10 uzastopnih titula nemoj dozvoliti da zbog tvoje bahatosti ne osvojimo i jedanaestu
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Nadat se da jesic pokusava da upolovi
platu. Nije zaha zakuco nama na vrata zato sto on nas voli vec sto para ima. On sigurno ispod 10 k km mjesecno nece igrat, a te pare realno on I vrijedi al uhar je Ako se koja milja skine. Njemu in zrinjski ni sb sloboda ni zeljkan ni 7 km nemogu ponudit a mi bi to rahat Dali.
Sta god jesa dovede I uradit Samo da titula ostane na kosevu. Cheaper is better

Sta god jesa dovede I uradit Samo da titula ostane na kosevu. Cheaper is better

Habra i Zahir bi bili fini
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobrodosao Harbinho, nadam se da si pocijepao rodni list. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ko ce njega kupiti..kengur je napisao/la:Treba prodati Radovca pa ce se moci pokriti troskovi Zahirovica
Njega je trebalo prodat dok je znao LopteMortemHz je napisao/la:Ma ko ce njega kupiti..kengur je napisao/la:Treba prodati Radovca pa ce se moci pokriti troskovi Zahirovica
Bas se ti na brzaka provali. Ne znam koliko ti je godina i kakvo zivotno iskustvo imas ali pun si nekih misljenja i pametovanja. Otkud mi znamo zasto se Jesic navodno protivi dolascima. Sta ako su to samo njegove taktike pregovaranja. Cime se ti bavis i koliki je najveci posao koji si pregovarao za SVOJU lovu (ne tudju) ? Pusti se pametovanja dok ne saznamo dovoljno info.VanCipelic je napisao/la:Joj jest mi vise pun k**** Jesica i njegove tvrdoglavosti. Nece satro Harbu i Zahirovica, kao sumnja da su nespremni i tako te gluposti a dovodi Kramara, koji nije igrao 5 mjeseci, nakon jednog treninga i Denija koji nije odigrao minute pola godine. On ako nastavi igrati 442 nakon sto smo vidjeli sta nam se desavalo u Antaliji protiv ozbiljnih ekipa, ja mu se popisam na njegovu licencu i jos pogotovo sad ako ne dovede Zahirovica na tu nasu najosjetljiviju poziciju..
Tacno je da je Kramar vrlo diskutabilan potez ali vidjecemo i to za par kola. Kod nas ili nekakvi tarzani i **** samo istrcavaju pred rudu ili "suti samo da se ne puca" grupa. Nigdje strpljenja i sredine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi daleko od istine ali kako je neko mogao znati kakav ce postati.bojler je napisao/la:Njega je trebalo prodat dok je znao LopteMortemHz je napisao/la:Ma ko ce njega kupiti..kengur je napisao/la:Treba prodati Radovca pa ce se moci pokriti troskovi Zahirovica
Po meni Jesic ako ne pobjedi u Mostaru treba pakovati kofere.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
papchich najobichniji,produzhio ugovor i boli ga rinaka,klasichna sarajevska shkolaMortemHz je napisao/la:Nisi daleko od istine ali kako je neko mogao znati kakav ce postati.bojler je napisao/la:Njega je trebalo prodat dok je znao LopteMortemHz je napisao/la: Ma ko ce njega kupiti..
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
28 Harba Anes Vazda je 7THEC je napisao/la:zar 7 nije Dulja uzeo ?muhamedhulk je napisao/la:@zuka hoce 7 pasti na djale Harbe?

- franklampard8
- Kontakt:
E da mi je tvoju skolu vidjet.nukleusmember je napisao/la:papchich najobichniji,produzhio ugovor i boli ga rinaka,klasichna sarajevska shkolaMortemHz je napisao/la:Nisi daleko od istine ali kako je neko mogao znati kakav ce postati.bojler je napisao/la: Njega je trebalo prodat dok je znao Lopte
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Radovcu treba dobar psiholog i KB terapija 6 mjeseci
Fudbal je ko voznja bicikla ili auta, kad naucis, ne mozes zaboraviti. On samo ima problem u vugla

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, Lecler, svemalim1, Varijantas8 i 38 gostiju.