Sto je jos jadnije svi to odobravaju

Al ko ih **** ! Sladje ce mi bit ovako slavit pobjedu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iz BIHAMK-a javljaju da je stanje na putevima je odlicno!adicrnac je napisao/la:Moze li se sutra normala ici u Travnik?
Oh kakva divna vijest!pasica je napisao/la:Iz BIHAMK-a javljaju da je stanje na putevima je odlicno!adicrnac je napisao/la:Moze li se sutra normala ici u Travnik?
Aha mozda na forumu.FrancescoTotti je napisao/la:@keli Brate pricam o forumu.... Sve do sinoc normala hajd, neka zdrava podyebavanja, al ono sinoc a evo i danas je na granici s bolesti.
Sto je jos jadnije svi to odobravaju
Al ko ih **** ! Sladje ce mi bit ovako slavit pobjedu
Hehe slatko mislis kao i oni sa ponudom od 400k...ultrasegamega je napisao/la:Velika steta bi bila ne dovesti Zahirovica, a jos veca da ga neko drugi pokupi od konkurenata.
pa nije ni bezveze igrac za nase uslove, no ocito je da Jesic ide sa 4-4-2 formacijom i da mu zbog toga Zahirovic i ne trebaMajkl je napisao/la:Nije Zahirovic nešto tipa Jajalo nemojte ga bezveze dizati.
Koje podcjenjivanje drug? Hajd' da te pitam, ko bi po tebi mogao dovesti Zahirovica? Ja cu ti reci, trenutno NIKO! Pricam ti istinu jer mi smo ipak stepenica vise za sve klubove u ligi sto se tice finansija. Tretnutna pozicija nema apsolutno nikakve veze.ultrasegamega je napisao/la:Opet smo poceli pisati po sirotinji i sve podcenjivati? Niko nema samo mi imamo, a mi peti.
Uh, odakle sad ovo. Pa zar nije isla prica po forumima da je on Jesina ikonakinosvra je napisao/la:Ono sto je sigurno jeste da Jesic nije bas zadovoljan sa Rustemovicem, a za Zahirovica nista nije sigurno jos uvijek.
Stanley je napisao/la:Hehe slatko mislis kao i oni sa ponudom od 400k...ultrasegamega je napisao/la:Velika steta bi bila ne dovesti Zahirovica, a jos veca da ga neko drugi pokupi od konkurenata.
To je taj kapitalac o kojem sam pisao da ce doci poslije Harbe. Korisnik Zukanovic je fino opisao trenutnu situaciju dokle je sve doslo. Hajmo reci trenutni "problem" predstavlja jedino Jesic koji uopste ne vidi Zahirovica u svojoj formaciji, ali vidjet cemo kako ce se sve ovo na kraju zavrsiti. Ali kako trenutno stvari stoje nazalost nista od Zahirovica. I samo da demantujem neke clanove foruma. Jesic od pocetka ima odrijesene ruke, Herbu i Zahirovica uprava samo predlaze, a sve je do Jesica hoce li ih on licno prihvatiti.
nesto ne stima u svoj ovoj prici, ako nije zadovoljan Rustemovicem na vidim razlog zbog kojeg bi se dvoumio oko ZahirovicaBosniacum Lilium je napisao/la:Uh, odakle sad ovo. Pa zar nije isla prica po forumima da je on Jesina ikonakinosvra je napisao/la:Ono sto je sigurno jeste da Jesic nije bas zadovoljan sa Rustemovicem, a za Zahirovica nista nije sigurno jos uvijek.![]()
![]()
Naravno da Zahirovic nije nivo Jajala, ali reci da nam on ne bi bio pojacanjeTo je vec malo suludo. Samo se sjetite sta su nam u Slovackoj radili Weiss i Hamsik i kako ih je lepi Zaha stavio u padze kad je usao u igru oko 70te min.
Mozda imam nekog drugog igraca na umu, Zahirovic je skoro neupotrebljiv naprijedTHEC je napisao/la:nesto ne stima u svoj ovoj prici, ako nije zadovoljan Rustemovicem na vidim razlog zbog kojeg bi se dvoumio oko ZahirovicaBosniacum Lilium je napisao/la:Uh, odakle sad ovo. Pa zar nije isla prica po forumima da je on Jesina ikonakinosvra je napisao/la:Ono sto je sigurno jeste da Jesic nije bas zadovoljan sa Rustemovicem, a za Zahirovica nista nije sigurno jos uvijek.![]()
![]()
Naravno da Zahirovic nije nivo Jajala, ali reci da nam on ne bi bio pojacanjeTo je vec malo suludo. Samo se sjetite sta su nam u Slovackoj radili Weiss i Hamsik i kako ih je lepi Zaha stavio u padze kad je usao u igru oko 70te min.