FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 feb 2016, 14:07

@keli Brate pricam o forumu.... Sve do sinoc normala hajd, neka zdrava podyebavanja, al ono sinoc a evo i danas je na granici s bolesti.
Sto je jos jadnije svi to odobravaju :puke:

Al ko ih **** ! Sladje ce mi bit ovako slavit pobjedu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

adicrnac
Kontakt:

Post Postao/la adicrnac » 19 feb 2016, 14:08

Moze li se sutra normala ici u Travnik?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 feb 2016, 14:12

adicrnac je napisao/la:Moze li se sutra normala ici u Travnik?
Iz BIHAMK-a javljaju da je stanje na putevima je odlicno!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

adicrnac
Kontakt:

Post Postao/la adicrnac » 19 feb 2016, 14:19

pasica je napisao/la:
adicrnac je napisao/la:Moze li se sutra normala ici u Travnik?
Iz BIHAMK-a javljaju da je stanje na putevima je odlicno!
Oh kakva divna vijest!

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 19 feb 2016, 14:21

FrancescoTotti je napisao/la:@keli Brate pricam o forumu.... Sve do sinoc normala hajd, neka zdrava podyebavanja, al ono sinoc a evo i danas je na granici s bolesti.
Sto je jos jadnije svi to odobravaju :puke:

Al ko ih **** ! Sladje ce mi bit ovako slavit pobjedu
Aha mozda na forumu.
Pa oni husrefa ne mogu smisliti a covjek kao trener im je donio ono o cemu nisu mogli ni sanjati.
Citam nedavno tamo 100% pobjeďuju u banjaluci a ako izgube onda to 100% nisu cista posla pa protiv koga ti mozes sa sigurnoscu u ovoj ligi upisati pobjedu.
Uvijek pricaju o kuhanju nekakvih čorbi, ljudi opterećeni čorbom
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 19 feb 2016, 14:22

ultrasegamega je napisao/la:Velika steta bi bila ne dovesti Zahirovica, a jos veca da ga neko drugi pokupi od konkurenata.
Hehe slatko mislis kao i oni sa ponudom od 400k...

To je taj kapitalac o kojem sam pisao da ce doci poslije Harbe. Korisnik Zukanovic je fino opisao trenutnu situaciju dokle je sve doslo. Hajmo reci trenutni "problem" predstavlja jedino Jesic koji uopste ne vidi Zahirovica u svojoj formaciji, ali vidjet cemo kako ce se sve ovo na kraju zavrsiti. Ali kako trenutno stvari stoje nazalost nista od Zahirovica. I samo da demantujem neke clanove foruma. Jesic od pocetka ima odrijesene ruke, Herbu i Zahirovica uprava samo predlaze, a sve je do Jesica hoce li ih on licno prihvatiti.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 19 feb 2016, 14:25

Opet smo poceli pisati po sirotinji i sve podcenjivati? Niko nema samo mi imamo, a mi peti.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 feb 2016, 14:31

slika

Ajde šarniii :plac: :plac: :plac: :plac:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 feb 2016, 14:31

Nije Zahirovic nešto tipa Jajalo nemojte ga bezveze dizati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 feb 2016, 14:38

Majkl je napisao/la:Nije Zahirovic nešto tipa Jajalo nemojte ga bezveze dizati.
pa nije ni bezveze igrac za nase uslove, no ocito je da Jesic ide sa 4-4-2 formacijom i da mu zbog toga Zahirovic i ne treba
Pyro is not a crime !

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 19 feb 2016, 14:42

ultrasegamega je napisao/la:Opet smo poceli pisati po sirotinji i sve podcenjivati? Niko nema samo mi imamo, a mi peti.
Koje podcjenjivanje drug? Hajd' da te pitam, ko bi po tebi mogao dovesti Zahirovica? Ja cu ti reci, trenutno NIKO! Pricam ti istinu jer mi smo ipak stepenica vise za sve klubove u ligi sto se tice finansija. Tretnutna pozicija nema apsolutno nikakve veze.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 feb 2016, 14:48

kinosvra je napisao/la:Ono sto je sigurno jeste da Jesic nije bas zadovoljan sa Rustemovicem, a za Zahirovica nista nije sigurno jos uvijek.
Uh, odakle sad ovo. Pa zar nije isla prica po forumima da je on Jesina ikona :lolno: :roll:

Naravno da Zahirovic nije nivo Jajala, ali reci da nam on ne bi bio pojacanje :hmmmmm: To je vec malo suludo. Samo se sjetite sta su nam u Slovackoj radili Weiss i Hamsik i kako ih je lepi Zaha stavio u padze kad je usao u igru oko 70te min. :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 feb 2016, 14:50

Hvala Zuka na informaciji
Ali ovo sto ste ti i Stanley rekli onda je Jesa bas zagonetan tip, u repci je Zahirovic sasvim solidno igrao u formaciji 442 pa stoga i nije jasno sto se razmislja toliko. Jedino ako vjeruje da Rustem moze bolje.

Nismo mi ovdje trebali pisat sta cekas Jesa i slicno pa osjetio covjek da mu se mjesamo u posao pa nece iz inata :D
Izvini Jesa nismo se miješali samo smo govorili svoje misljenje, ti odluci kako mislis da je najbolje :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 feb 2016, 14:51

Stanley je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:Velika steta bi bila ne dovesti Zahirovica, a jos veca da ga neko drugi pokupi od konkurenata.
Hehe slatko mislis kao i oni sa ponudom od 400k...

To je taj kapitalac o kojem sam pisao da ce doci poslije Harbe. Korisnik Zukanovic je fino opisao trenutnu situaciju dokle je sve doslo. Hajmo reci trenutni "problem" predstavlja jedino Jesic koji uopste ne vidi Zahirovica u svojoj formaciji, ali vidjet cemo kako ce se sve ovo na kraju zavrsiti. Ali kako trenutno stvari stoje nazalost nista od Zahirovica. I samo da demantujem neke clanove foruma. Jesic od pocetka ima odrijesene ruke, Herbu i Zahirovica uprava samo predlaze, a sve je do Jesica hoce li ih on licno prihvatiti.

Nezadovoljan sa Rustemovicem,Radovac van forme totalno.Krajisnik tek treba da se adaptira,Dzemo silom prilika tu igra,I on razmislja o Zahirovicu.Pa valjda je jednu nasu pogledao utakmicu repke.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 feb 2016, 14:51

Pa nije Jajalo, ali je za razliku od Rustemovica barem fudbaler.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 feb 2016, 14:51

Bosniacum Lilium je napisao/la:
kinosvra je napisao/la:Ono sto je sigurno jeste da Jesic nije bas zadovoljan sa Rustemovicem, a za Zahirovica nista nije sigurno jos uvijek.
Uh, odakle sad ovo. Pa zar nije isla prica po forumima da je on Jesina ikona :lolno: :roll:

Naravno da Zahirovic nije nivo Jajala, ali reci da nam on ne bi bio pojacanje :hmmmmm: To je vec malo suludo. Samo se sjetite sta su nam u Slovackoj radili Weiss i Hamsik i kako ih je lepi Zaha stavio u padze kad je usao u igru oko 70te min. :clap:
nesto ne stima u svoj ovoj prici, ako nije zadovoljan Rustemovicem na vidim razlog zbog kojeg bi se dvoumio oko Zahirovica :D - ne branim ja Rustemovica, da ne bude zabune, i ja sam bih volio boljeg veznog igraca, nego jednostavno ne stima tu nesto, oko ovih informacija
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 feb 2016, 14:55

Niko nas više neće izudarat ako ovaj potpiše.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 feb 2016, 14:55

THEC je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:

nesto ne stima u svoj ovoj prici, ako nije zadovoljan Rustemovicem na vidim razlog zbog kojeg bi se dvoumio oko Zahirovica :D
Mozda imam nekog drugog igraca na umu, Zahirovic je skoro neupotrebljiv naprijed :hmmmmm: A pogotovo mu treba svestran zadnji vezni za 4-4-2 :hmmmmm:

Iako bi se po meni sad sa Harbom i Zahirovicem mogla sastaviti dobra 4-5-1 formacija :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 feb 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 19 feb 2016, 14:55

Postoje neki problemi na relaciji Jesic-uprava zbog tvrdoglavog odbijanja svega sto mu se ponudi.

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 19 feb 2016, 14:58

hehe zna Jesa vrlo dobro koje Zahirovic i ne postoje nikakvi problemi uprava-Jesic zato ne siri dezinformacije!
Samo strpljene braco i molim vas samo bez nase klasicne pitarske euforije :shh: ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.