FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CLS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CLS » 04 jun 2010, 09:58

Avanes je napisao/la:Ja sam maaaaalkice skeptican sto se tice ove vijesti za rekonstrukciju stadiona (zivot me naucio) i potrazim "dersa property consulting" malkice na internetu i gle cuda, te firme nema na mapi, a ni tog Petera, da nije mozda Peter Jackson (gospodar prstenova) pa da nam sta malo i rezira???

Do mene
pa i ja sam skeptican al moras se necemu nadati inace nas nece nigdje biti :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 jun 2010, 10:01

slika

Pile je pisao da nije tacna ona cifra za Bekricev transfer a koja se vrti po nasim medijima. Izgleda da tu ima nesto .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 jun 2010, 10:09

slika
Led by Peter Brengelmann, DERSA was founded in 2000 and has since become the exclusive and premier agent for SSJ Development®’s mixed-use developments of residential, commercial, hospitality and resort complexes, both nationally and internationally. Since its inception, the German based company has opened offices in Mallorca, Spain, the Canary Islands, Austria, the UAE and is currently constructing offices in the USA and Australia. Their rapid growth is indicative of their large and ever expanding network and reach. Given a mandate by SSJ Development® in Europe, the UAE, Russia, South America and Asia, SSJ and DERSA have formed a strategic alliance in which DERSA is acting as SSJ Development®’s liaison, exclusive agent and representative, in connection with obtaining investors and purchasers for The Riviera® projects in American, International and Overseas markets. DERSA’s vast experience and wealth of expertise will be utilized by SSJ Development® in the furtherance of all the Riviera®, residential, mixed use, hotel, commercial and resort waterfront projects. This affiliation allows SSJ Development® to utilize DERSA’s vast network to promote the continued and constant growth of The Riviera® brand and to insure as well as secure SSJ Development®’s vision of "Revitalizing the World’s Waterfront."SM
http://ssjdevelopment.com/about.htm

avanes, jel to guzva na poslu :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 jun 2010, 10:13

Stole iz Bora je napisao/la:slika

Pile je pisao da nije tacna ona cifra za Bekricev transfer a koja se vrti po nasim medijima. Izgleda da tu ima nesto .. ;)

heheh ima njegov menadzeri bivsi direktor 35% od te cijene :D :D Zamisli crnjaka Bekric ode tamo i zarati se tamo :D :D
Pa sam poslije reko tata

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 04 jun 2010, 10:14

Avanes je napisao/la:Ja sam maaaaalkice skeptican sto se tice ove vijesti za rekonstrukciju stadiona (zivot me naucio) i potrazim "dersa property consulting" malkice na internetu i gle cuda, te firme nema na mapi, a ni tog Petera, da nije mozda Peter Jackson (gospodar prstenova) pa da nam sta malo i rezira???

Do mene
evo ovdje, pri dnu stranice

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 jun 2010, 10:17

JOJ što mi dan uljepšašte... :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 jun 2010, 10:18

Play.Blue.Minded je napisao/la:

Do mene
hajde priznaj da si ti sada na brzinu napravio ovu stranicu :D :D
Pa sam poslije reko tata

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 jun 2010, 10:22

jel ovo dan ne citanja postova...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 jun 2010, 10:22

Hvala Seyo :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 04 jun 2010, 10:25

CLS je napisao/la:
Play.Blue.Minded je napisao/la:

Do mene
hajde priznaj da si ti sada na brzinu napravio ovu stranicu :D :D
ja sam peter u stvari :oops: :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 jun 2010, 10:28

znao sam, ma ti si nas covjek....kada pocinje gradnja nemoj nas u neizvjesnosti drzati :D :D :D
Pa sam poslije reko tata

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 jun 2010, 10:34

Seyo_TM je napisao/la:slika
Led by Peter Brengelmann, DERSA was founded in 2000 and has since become the exclusive and premier agent for SSJ Development®’s mixed-use developments of residential, commercial, hospitality and resort complexes, both nationally and internationally. Since its inception, the German based company has opened offices in Mallorca, Spain, the Canary Islands, Austria, the UAE and is currently constructing offices in the USA and Australia. Their rapid growth is indicative of their large and ever expanding network and reach. Given a mandate by SSJ Development® in Europe, the UAE, Russia, South America and Asia, SSJ and DERSA have formed a strategic alliance in which DERSA is acting as SSJ Development®’s liaison, exclusive agent and representative, in connection with obtaining investors and purchasers for The Riviera® projects in American, International and Overseas markets. DERSA’s vast experience and wealth of expertise will be utilized by SSJ Development® in the furtherance of all the Riviera®, residential, mixed use, hotel, commercial and resort waterfront projects. This affiliation allows SSJ Development® to utilize DERSA’s vast network to promote the continued and constant growth of The Riviera® brand and to insure as well as secure SSJ Development®’s vision of "Revitalizing the World’s Waterfront."SM
Predvođeni Peter Brengelmann, DERSA osnovana je 2000 i od tada je postala ekskluzivni zastupnik i predsjednik vlade za razvoj SSJ ® 's mješovite namjene razvoj stambenih, poslovnih, gostoprimstvo i naselje kompleksi, i nacionalno i međunarodno. Od svog početka, Njemački temeljen tvrtka je otvorila urede u Mallorca, Španjolska, Kanarski otoci, Austrija, UAE i trenutno izgradnji ureda u SAD-u i Australiji. Njihov brzi rast se ukazuje na njihov veliki i sve širi mrežu i doći. S obzirom na mandat od SSJ Development ® u Europi, UAE, Rusiji, Južnoj Americi i Aziji, SSJ i DERSA su formirana strateški savez u kojem DERSA djeluje kao SSJ razvoj ® je za vezu, ekskluzivni agent i zastupnik, u svezi s pribavljanjem investitori i kupci za rivijera ® projekata u američkom, međunarodni i inozemna tržišta. DERSA je bogato iskustvo i bogatstvo stručnosti će se koristiti od strane SSJ Development ® u sprovođenju svih rivijere ®, stambene, mješovite namjene, hotela, trgovačkih i područje rive projekata. Taj poslovni omogućuje SSJ razvoj ® za korištenje DERSA je ogromnu mrežu za promicanje nastavak i stalni rast branda ® rivijere, te da osiguraju, kao i sigurna SSJ Development ® 's vizijom "revitalizacije rive svijetu."

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 jun 2010, 10:38

Seyo_TM je napisao/la:Predvođeni Peter Brengelmann, DERSA osnovana je 2000 i od tada je postala ekskluzivni zastupnik i predsjednik vlade za razvoj SSJ ® 's mješovite namjene razvoj stambenih, poslovnih, gostoprimstvo i naselje kompleksi, i nacionalno i međunarodno. Od svog početka, Njemački temeljen tvrtka je otvorila urede u Mallorca, Španjolska, Kanarski otoci, Austrija, UAE i trenutno izgradnji ureda u SAD-u i Australiji. Njihov brzi rast se ukazuje na njihov veliki i sve širi mrežu i doći. S obzirom na mandat od SSJ Development ® u Europi, UAE, Rusiji, Južnoj Americi i Aziji, SSJ i DERSA su formirana strateški savez u kojem DERSA djeluje kao SSJ razvoj ® je za vezu, ekskluzivni agent i zastupnik, u svezi s pribavljanjem investitori i kupci za rivijera ® projekata u američkom, međunarodni i inozemna tržišta. DERSA je bogato iskustvo i bogatstvo stručnosti će se koristiti od strane SSJ Development ® u sprovođenju svih rivijere ®, stambene, mješovite namjene, hotela, trgovačkih i područje rive projekata. Taj poslovni omogućuje SSJ razvoj ® za korištenje DERSA je ogromnu mrežu za promicanje nastavak i stalni rast branda ® rivijere, te da osiguraju, kao i sigurna SSJ Development ® 's vizijom "revitalizacije rive svijetu."
Ali nigdje se ne spominje renoviranje stadiona ... :mrgreen:
AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 jun 2010, 10:42

Ma to su sitni poslovi koji se obicno ne stavljaju u portfolio :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 jun 2010, 10:45

Seyo_TM je napisao/la:Ma to su sitni poslovi koji se obicno ne stavljaju u portfolio :mrgreen:
Nista ja to ne vjerujem dok ne vidim bagere na stadionu .. ;)
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jun 2010, 10:47

Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ma to su sitni poslovi koji se obicno ne stavljaju u portfolio :mrgreen:
Kakvi bageri dok ne vidim tribinu i tad je pitanje :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 jun 2010, 10:51

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Kakvi bageri dok ne vidim tribinu i tad je pitanje :D
I to sto kazes. Dok ne kupim kartu i sjednem na nadkrivenu istocnu tribinu nista ne vjerujem .. ;)
AMAR OSIM

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jun 2010, 11:03

Važno je da se o tome razgovara, i to je nešto :D

jug je samo jedan
Kontakt:

Post Postao/la jug je samo jedan » 04 jun 2010, 11:17

Omar500 je napisao/la:Važno je da se o tome razgovara, i to je nešto :D

razgovara se o tome 5 godina pa nista ;) ;)
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----

------------amar amar osim osim------------

----------------žeeeeeeljoooo--------------

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2010, 11:24

jug je samo jedan je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Važno je da se o tome razgovara, i to je nešto :D

razgovara se o tome 5 godina pa nista ;) ;)
Kakvih ba 5 godina,mozda se 5 godina troluje po forumima o ovome,a ovo je prvi konkretan potez vezan za tribinu,ovom Amaru treba spomenik sagraditi da mu se klanja k'o bogu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, pinki, voltron30 i 28 gostiju.