Potpis, i to je sva poenta, da je Cimi npr još tu, ne bi nam trebao ni Zahirović ni niko drugi, ali u ovoj trenutnoj 'konkurenciji' na sredini terena, itekako bi valjao. Nadam se da nije mahalska i da će doći.joker90 je napisao/la:I nespremni Zahirovic je na onoj poziciji bolji od ovih spremnih sto imamo sada..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Ako se Zahirovic nudi a mi ga odbijemo, onda ovu nasu upravu treba yebati..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
----------Benko---------
Dulja-----Reis-----Harba
----Rustem------Zahirović----
Znači ne bi trebali ni odbranu ni golmana.
Dulja-----Reis-----Harba
----Rustem------Zahirović----
Znači ne bi trebali ni odbranu ni golmana.

[youtube][/youtube]
Znam da je neko vec postavljao ali vrijedi pogledati jos jednom, i posebnu paznju obratiti na dio od 3:20 pa do kraja..(spijunima bi preporucio da kliknu na MUTE)

Znam da je neko vec postavljao ali vrijedi pogledati jos jednom, i posebnu paznju obratiti na dio od 3:20 pa do kraja..(spijunima bi preporucio da kliknu na MUTE)

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Too Rinuka 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Igrač koji bi došao za džaba koji je spreman i koji nam se nudi sam..prilika koja se svakako treba iskoristit..tip igrača kojeg upravo prizeljkujem..nezz zašto ali imam dobar predosjećaj s njim,mislim da bi nam mogao koristit!!!BordoArmy88 je napisao/la:Potpis, i to je sva poenta, da je Cimi npr još tu, ne bi nam trebao ni Zahirović ni niko drugi, ali u ovoj trenutnoj 'konkurenciji' na sredini terena, itekako bi valjao. Nadam se da nije mahalska i da će doći.joker90 je napisao/la:I nespremni Zahirovic je na onoj poziciji bolji od ovih spremnih sto imamo sada..
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
- Kontakt:
Ako je Zahirovic zakrzljao sta onda reci za Stevanovica...u 3 god odigro 5 tekmi
Zahirovic bi bio odlicno pojacanje. Moze igrati na stoperu, beku i zadnjem veznom. Samo ne znam sta ce reci Zenicani na to ako kojim slucajem potpise 

Kakve veze ima Stevanovic u ovoj pričisvetastrana je napisao/la:Ako je Zahirovic zakrzljao sta onda reci za Stevanovica...u 3 god odigro 5 tekmi

...igraj bordo bijeli ale ale...
Pa sigurno jedan kvalitetan igrać
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jel to danas transfer deadline kako se se vec u epl zovu ... uh kad se zahukta pogotovo veceras 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
.......
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 mar 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Da je po nacionalnosti bilo sta drugo ovdje bi se vristalo od euforije. Covjek je igrao u jakim ligama, ekstra odradio utakmice u reprezentaciji, sto je najvaznije ne dolazi kao igrac koji dugo nije igrao. Odlicno pojacanje za defanzivnog veznog.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
E moj Rustemovicu vec godinu dana si u Sarajevu evo treće pripreme prosao, nisi hvala bogu bio povrijeďen, poprilicno puno odigrao utakmica(za nekog ko je dosao iz drine na mala vrata pravo velika minutaza) ,treneri te gotive jer si borac a ti za tu godinu dana nisi uspio popraviti osnovne stvari u igri: dodavanje, šut, postavljanje...i sad mi moramo na tvojoj poziciji da maštamo o propalom zahirovicu koji na vrhuncu karijere nije bio 70% od gojka cimirota...
Ja bi doveo zahirovica ali vjerujem u Ješića i u njegove odluke.
Ja bi doveo zahirovica ali vjerujem u Ješića i u njegove odluke.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Dobro bi nam dosao Zahirovic. On i Rustem u paru, tesko bi se iko naigrao pored njih dvojice. Nadam se da dolazi 

Sumnjam da bi igrao sa njim u paru, vjerovatno sa Emersonom ili Radovcem sto bi znacilo da Rustemovic seli na klupu.19FKS46 je napisao/la:Dobro bi nam dosao Zahirovic. On i Rustem u paru, tesko bi se iko naigrao pored njih dvojice. Nadam se da dolazi
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ja bih jace utakimice igrao sa Rustemom i sa njim(ako dodje), a Emerson naprijed. Puno rupa ovako imamo nazad, olako primamo golove. Vidjet cemo da li ce doci, a Jesic ce odluciti svakako 

Bolanos je napisao/la:Da je po nacionalnosti bilo sta drugo ovdje bi se vristalo od euforije. Covjek je igrao u jakim ligama, ekstra odradio utakmice u reprezentaciji, sto je najvaznije ne dolazi kao igrac koji dugo nije igrao. Odlicno pojacanje za defanzivnog veznog.

...igraj bordo bijeli ale ale...
Klepit ce nam ga Celik
Pa ima li iko informaciju, jel ovo samo neka bomba na FB ili bi moglo nešto biti?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, AvantiBL, bordospartanac, budzak, DoSmrtiOdani87, MaroonBjelave, relativizam, Samba71, zagorski i 78 gostiju.