Treba ovu sliku FIFi poslat oca miDoeTz je napisao/la:To je tooo, nema lik ociju

Treba ovu sliku FIFi poslat oca miDoeTz je napisao/la:To je tooo, nema lik ociju
Nemoj neka ga do tekme s namaCocaine je napisao/la:Treba ovu sliku FIFi poslat oca miDoeTz je napisao/la:To je tooo, nema lik ociju![]()
Ja sad kreno postavit sliku... Frajer na žutom sto posto provjereno. Igra za polku žutog po utakmiciCocaine je napisao/la:![]()
Jeli ovo neka zayebancija sa slikom ovog sto je pojacao Boracbola ima u njemu litar ipo konjaka i jedno 16 džoja white widowa
![]()
![]()
waaahahahahCocaine je napisao/la:DoeTz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Coraco je napisao/la:Zadnji put ga vidio u sedmom razreduBolanos je napisao/la:rodjak je napisao/la:Sve je pod budnim okom osiguranjaSta je ovo grob te ne yebo
![]()
![]()
Ovaj nema sanse da mu ga neka odradi, od pritiska trbuha glava bi joj nakon toga bila kao list papira
Nije ovo ništa. Ne znam sjeća li se iko kad je Krstajić tukao ona dva Hordaša što su uletila na teren. Mislim da je to čak ista ova sezona bila.Heller je napisao/la:Ne znam koji je veci ljakse golman il ovaj iz borca
Jesu li ovo VukoviMCMLXVII je napisao/la:
Ima ih više nego Škripara.MCMLXVII je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: delko, kogmagie46 i 18 gostiju.