Zasto onda davati TPE/koji i ne mogu dati jer je premali,ali se pominjao) ili nekog igraca za 20+ utakmica,ako to bude dogovor?Nema logike.kokuz je napisao/la:s obzirom da je u pitanju MIL i Kidd, vjerovatno bi tu bio dogovor da Mirza i sljedeće godine ostane u MIL tj. da potpiše ponovo neki ugovorNEZALAGANJE je napisao/la:Bez obzira na sve spekulacije i dalje mislim da Mirza nece nigdje.Zaista nema nikakve logike da neko daje nesto za igraca koji je slobodan na kraju sezone.Jedina mogucnost,po meni,je neki paket ili ovako isti tim kao MIL koji nece nigdje.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
pa hoće da probaju napasti PO... ali pošto je to teško izvodivo onda bi imali mirzu za sljedeću sezonu(ako je to taj dogovor)...NEZALAGANJE je napisao/la: Zasto onda davati TPE/koji i ne mogu dati jer je premali,ali se pominjao) ili nekog igraca za 20+ utakmica,ako to bude dogovor?Nema logike.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Osim sto kidd navodno cijeni mirzu, nekog objektivnog razloga za trejd nema. Tesko da ce do plej ofa.
Jedino mozda da ga mogu probat 2 mjeseca i vidjet da li ga ostavit jos koju godinu u ekipi.
Tu je rizik puno manji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jedino mozda da ga mogu probat 2 mjeseca i vidjet da li ga ostavit jos koju godinu u ekipi.
Tu je rizik puno manji
Eh da im je Zaza tu mozda bi bilo moguceNEZALAGANJE je napisao/la:6 utakmica minusa se tesko stize u 26-7 preostalih.Jedino da se bas udje u neku seriju,ali cisto sumnjam da je to MIL sposoban.rudy91 je napisao/la:Pa dobro ako Bucksi proigraju mogu dohvatiti playoff,zaostaju nekih 6-7 utakmica za 8 seed.NEZALAGANJE je napisao/la:Evo Marc Stein objavio da je MIL (gdje je Kidd trener) zainteresovan za Mirzu,ali da im TPE koji imaju nije dovoljno velik da apsorbuju njegovu platu,te bi morali u trejd biti ukljuceni i drugi igraci.Sve ok,samo ne vidim smisla ,pored Kidda,da ide u MIL kad ni oni nece u PO.Doduse,juce sam i napisao da nijedan ozbiljan tim ne misli dati nista vrijedno samo za Mirzu.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako ne moze u Cavse, nek' ne ide nigdje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@rudy Ma skoro niko osim Parkera mu ne bi bio konkurencija,ali i on je vise nego dovoljan s obzirom da se radi o igracu kojeg,mozda vec u iducoj sezoni,ocekuje 35min u prosjeku.
Zar nije on malo kriloNEZALAGANJE je napisao/la:@rudy Ma skoro niko osim Parkera mu ne bi bio konkurencija,ali i on je vise nego dovoljan s obzirom da se radi o igracu kojeg,mozda vec u iducoj sezoni,ocekuje 35min u prosjeku.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
**** Buckse
- Donnie Darko
- Kontakt:
Small ball. Cijelu aktuelnu sezonu provodi na 4._dreamer_ je napisao/la:Zar nije on malo kriloNEZALAGANJE je napisao/la:@rudy Ma skoro niko osim Parkera mu ne bi bio konkurencija,ali i on je vise nego dovoljan s obzirom da se radi o igracu kojeg,mozda vec u iducoj sezoni,ocekuje 35min u prosjeku.
nema novih info
valjda pređe u Buckse, jesu l' oni na istoku
valjda pređe u Buckse, jesu l' oni na istoku

Stari poznanik dolazi u tom trejdu, KardashianGifron je napisao/la:Morris u Wizardsima, izgleda da Mirza ostaje

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Je li moguće da će Mirza potencijalno konstantno igrati 25+ min?
To je to?
Jap, Mirza ostaje
FULL TRADE: Phoenix gets a protected 1st (1-9), Kris Humphries, & DeJuan Blair in exchange for Markieff Morris (via multiple outlets).
Jedan grad, jedna ljubav!
u svakom slucaju, bolje da mu je konkurencija Kardashian, nego Morris
ocekujem da Lemur ostane tu gdje jeste, a to je zakucan za klupu
ocekujem da Lemur ostane tu gdje jeste, a to je zakucan za klupu

-
- Kontakt:
ma nista se nece dramaticno promijeniti...luer ce startati, a mirza i kardashian ce dijeliti minute s klupe i u nekim cudnim rotacijama koje forsiraju u feniksu mozda cak nekad i zajedno biti na terenu...sve u svemu, bolje je po nas da je negdje isao, jer su u konkurenciji bili sve timovi sa istoka
, a i realno i za njega, jer su to sve ekipe koje ce u nastavku igrati za nesto( da li se boriti za PO ili ga igrati).

ne znam zasto si siguran da ce Lemur startati, frajera nisam vidio na parketu otkad je ovaj preuzeo ekipu
A vidii njih dvojicee gdje se kriju, daleko ste od kuce momcii 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 13 gostiju.