Brate znas koliko ja gotivim Andya i sta mislim o njemu. Medjutim kad ne igra on nama nije od pomoci. Meni bi bio starter al jbg. Mislim da se nije ispalo neposteno prema njemu jer nismo ga ostavili bez marke a dobice pare svakako i ako ga otpuste. Mislim da ce se mozda opet vratiti u Cavse (nesto tipa Big Z kad se vratio). Frye je zdraviji i konacno cemo imati stretch 4 sto se pokusalo praviti od Lovea. Nisam impresioniran ali ako ce biti koristen, bolje i to nego da nam Andy propada.NEZALAGANJE je napisao/la:Skoro identicnu platu prima i Frye i to za jos 2 god,a Varejaoa su mogli otpustiti na kraju sezone (kad se vidi da li moze osvojiti titulu sa njima,jer je covjek sve tome podredio),posto mu je ostatak ugovora negarantovan.Sto se tice igranja,ove sezone je zdrav i odluka trenera je da ne igra,a nije da ce se nesto i Frye naigrati.dscile je napisao/la:Prima 9-10 miliona godisnje, a u zadnjih 6 godina je odigrao oko 200 od mogucih 500 utakmica. Za te pare im ni ja ne bih smetao..NEZALAGANJE je napisao/la:Sto se CLE "zahvali" Varejaou za sve godine vjernosti,a jos ce ga POR i otpustiti.![]()
Mrzim kad se ovakve stvari rade igracima koji su to godinama,a realno ne smetaju previse niti se nesto posebno dobija njihovim trejdom.Licno mi je on i ovakav bolji od Fryea,osim sto ovaj suta trojke bolje.
Trebali su se oni njega i prije kurtalisati. Dobija platu a zbog povreda ne vidi terena. Mislim, sve je to fino i lijepo.. ljubimac publike, fin momak i slicno. Ali sa sportskog aspekta apsolutno opravdan trejd i to vjerovatno i on sam konta.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano Nije tu pitanje novca,nego je pitanje toga sto covjek u svakoj izjavi pominje CLE ,koliko zeli titulu i kako mu nijedna druga ne bi bila kao ta.Frye sutira bolje,ali je on jedan od najgorih defanzivaca lige i ne vidim nacin gdje on moze igrati ozbiljne minute,ali hajde.Varejao je i u ovakvom stanju bolji overall igrac od njega i to ti garantujem.Usput,to pravilo u kojem se igraci mogu vratiti u maticne ekipe nakon otpustanja i sl. je ukinuto i on ne moze nazad u CLE.
Jos pola sata ostalo,ajde vise dajte neku bombu...vrijeme je da Oladipo krene pakovati kofere 

- adriano_leite
- Kontakt:
Mislim da je samo produzen vremenski period kad moze da se vrati. Lupam, ako je bilo 45 dana sad je 90. Nisam siguran koliko je sada ali mislim da je nemoguce da trejdan igrac ne moze nikad vise da se vrati u bivsi tim. Andy je bio lojalan, ali takodjer u godini kad je trebao dobiti ugovor nije igrao par mjeseci i onda smo mecirali ponudu Bobcatsa. Takodjer je dobio ovaj sadasnji ugovor kada je vec propustao tekme i nije uzeo nikakav paycut nego je nagradjen za lojalnost. Jbg. ne mozemo ga finansirati 10 godina iako mi je sigurno top 3 najdrazih igraca. Takodjer smo kreirali opet TPE sto moze biti dobro. Kako stvari stoje ostavljeno je mjesto u rosteru za buy out kandidata, dakle ima se neki plan. Frye je tip igraca kojeg uvedes i u par minuta ako veze par trica ostavis ga a ako ne veze onda ga vratis na klupu. Andy s druge strane treba vise minuta i on je vazda bio srce tima i svi ga vole i dalje ali povrede su ucinile svoje. Bolji je on i meni od Fryea ali logican je trejd u pitanju i mislim da nema govora o nekom nepostenom odnosu prema njemu, a to ti kazem kao hajmo reci njegov fan.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Nije tu pitanje novca,nego je pitanje toga sto covjek u svakoj izjavi pominje CLE ,koliko zeli titulu i kako mu nijedna druga ne bi bila kao ta.Frye sutira bolje,ali je on jedan od najgorih defanzivaca lige i ne vidim nacin gdje on moze igrati ozbiljne minute,ali hajde.Varejao je i u ovakvom stanju bolji overall igrac od njega i to ti garantujem.Usput,to pravilo u kojem se igraci mogu vratiti u maticne ekipe nakon otpustanja i sl. je ukinuto i on ne moze nazad u CLE.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Teague u Raketama
Nije bolji igrac,Varejao je les i koji se jedva sastavlja sam sa sobom a kamoli da moze korisno pomoci,dok od Frya znaju sta mogu dobiti to je sut za tri i strech,stavi ga u dobar sistem moze biti itekako produktivan u doziranim minutama
Odlican potez Cavsa
Odlican potez Cavsa
- IlCapitano
- Kontakt:
To onaj vaš insider?alemsa je napisao/la:Teague u Raketama
Woj reče da nema ništa od odlaska Teaguea, a još ništa nema na Twitteru...
EDIT: Ili si pao na lažni Woj account?

Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 18 feb 2016, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
nema nista na twiteru,gdje to iskopa?
Da, beverley i Detroitov pickIlCapitano je napisao/la:To onaj vaš insider?alemsa je napisao/la:Teague u Raketama
Woj reče da nema ništa od odlaska Teaguea, a još ništa nema na Twitteru...
ali cudi me da nea nista hmm

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Period je sada godinu dana,a kad to prodje,vrlo malo ima smisla vracati tog igraca.To sta je bilo i sto si sve naveo u vezi njega,bilo je.Da li se u proslosti grijesilo sa njim i njegovim ugovorom,to me ne zanima,ali nakon svih tih najgorih godina kad je bio tu,onda je valjao!?Sad kad se ima sansa za titulu,ne moze se naci mjesto u rosteru,a pri tome se dovodi neko za kojeg je upitno da je bolji igrac od njega!? Primjera radi,SA ove godine u rosteru "nosi" Bonnera i iako covjek zbog svojih listova jedva hoda,ni ne pomislja se da ga se otpusti i nesto slicno,zato sto se cijeni to sto je on u klubu 10 god.Valjda je to i razlika koja odvaja velike organizacije,bez uvrede.Sto se tice tog mjesta za buyout nekoga,vi ste ga vec imali,jer ste na rosteru imali 14 igraca,tako da ni taj faktor nema smisla. Uglavnom,ne slazemo se oko ovog poteza,ali zapamti da je karma cudo.adriano_leite je napisao/la:Mislim da je samo produzen vremenski period kad moze da se vrati. Lupam, ako je bilo 45 dana sad je 90. Nisam siguran koliko je sada ali mislim da je nemoguce da trejdan igrac ne moze nikad vise da se vrati u bivsi tim. Andy je bio lojalan, ali takodjer u godini kad je trebao dobiti ugovor nije igrao par mjeseci i onda smo mecirali ponudu Bobcatsa. Takodjer je dobio ovaj sadasnji ugovor kada je vec propustao tekme i nije uzeo nikakav paycut nego je nagradjen za lojalnost. Jbg. ne mozemo ga finansirati 10 godina iako mi je sigurno top 3 najdrazih igraca. Takodjer smo kreirali opet TPE sto moze biti dobro. Kako stvari stoje ostavljeno je mjesto u rosteru za buy out kandidata, dakle ima se neki plan. Frye je tip igraca kojeg uvedes i u par minuta ako veze par trica ostavis ga a ako ne veze onda ga vratis na klupu. Andy s druge strane treba vise minuta i on je vazda bio srce tima i svi ga vole i dalje ali povrede su ucinile svoje. Bolji je on i meni od Fryea ali logican je trejd u pitanju i mislim da nema govora o nekom nepostenom odnosu prema njemu, a to ti kazem kao hajmo reci njegov fan.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Nije tu pitanje novca,nego je pitanje toga sto covjek u svakoj izjavi pominje CLE ,koliko zeli titulu i kako mu nijedna druga ne bi bila kao ta.Frye sutira bolje,ali je on jedan od najgorih defanzivaca lige i ne vidim nacin gdje on moze igrati ozbiljne minute,ali hajde.Varejao je i u ovakvom stanju bolji overall igrac od njega i to ti garantujem.Usput,to pravilo u kojem se igraci mogu vratiti u maticne ekipe nakon otpustanja i sl. je ukinuto i on ne moze nazad u CLE.

- IlCapitano
- Kontakt:
Sumnjivo mi to da toliko prije Woja, Steina, Amicka i ostalih objavljuje. Ništa oni ne govore...
- IlCapitano
- Kontakt:
Phoenix has traded Markieff Morris to the Wizards, reports @ShamsCharania and @WojVerticalNBA.
- adriano_leite
- Kontakt:
Otisao je i Jared pa se otvorilo mjesto. Ne mozes potediti ugovor Bonnera i Andya, ali nikako. Sto se tice organizacija, nisam se uvrijedio, SAS je za mene model organizacije ali isto tako vama svi uzimaju paycut dok sa drugim organizacijama nije takav slucaj i Andy je primjer toga. Karma je ****, ali mislim da se nismo ogrijesili o Andya, a kazem ti da sam zaista neko ko ga gotivi i respektuje za sve.NEZALAGANJE je napisao/la:Period je sada godinu dana,a kad to prodje,vrlo malo ima smisla vracati tog igraca.To sta je bilo i sto si sve naveo u vezi njega,bilo je.Da li se u proslosti grijesilo sa njim i njegovim ugovorom,to me ne zanima,ali nakon svih tih najgorih godina kad je bio tu,onda je valjao!?Sad kad se ima sansa za titulu,ne moze se naci mjesto u rosteru,a pri tome se dovodi neko za kojeg je upitno da je bolji igrac od njega!? Primjera radi,SA ove godine u rosteru "nosi" Bonnera i iako covjek zbog svojih listova jedva hoda,ni ne pomislja se da ga se otpusti i nesto slicno,zato sto se cijeni to sto je on u klubu 10 god.Valjda je to i razlika koja odvaja velike organizacije,bez uvrede.Sto se tice tog mjesta za buyout nekoga,vi ste ga vec imali,jer ste na rosteru imali 14 igraca,tako da ni taj faktor nema smisla. Uglavnom,ne slazemo se oko ovog poteza,ali zapamti da je karma cudo.adriano_leite je napisao/la:Mislim da je samo produzen vremenski period kad moze da se vrati. Lupam, ako je bilo 45 dana sad je 90. Nisam siguran koliko je sada ali mislim da je nemoguce da trejdan igrac ne moze nikad vise da se vrati u bivsi tim. Andy je bio lojalan, ali takodjer u godini kad je trebao dobiti ugovor nije igrao par mjeseci i onda smo mecirali ponudu Bobcatsa. Takodjer je dobio ovaj sadasnji ugovor kada je vec propustao tekme i nije uzeo nikakav paycut nego je nagradjen za lojalnost. Jbg. ne mozemo ga finansirati 10 godina iako mi je sigurno top 3 najdrazih igraca. Takodjer smo kreirali opet TPE sto moze biti dobro. Kako stvari stoje ostavljeno je mjesto u rosteru za buy out kandidata, dakle ima se neki plan. Frye je tip igraca kojeg uvedes i u par minuta ako veze par trica ostavis ga a ako ne veze onda ga vratis na klupu. Andy s druge strane treba vise minuta i on je vazda bio srce tima i svi ga vole i dalje ali povrede su ucinile svoje. Bolji je on i meni od Fryea ali logican je trejd u pitanju i mislim da nema govora o nekom nepostenom odnosu prema njemu, a to ti kazem kao hajmo reci njegov fan.NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Nije tu pitanje novca,nego je pitanje toga sto covjek u svakoj izjavi pominje CLE ,koliko zeli titulu i kako mu nijedna druga ne bi bila kao ta.Frye sutira bolje,ali je on jedan od najgorih defanzivaca lige i ne vidim nacin gdje on moze igrati ozbiljne minute,ali hajde.Varejao je i u ovakvom stanju bolji overall igrac od njega i to ti garantujem.Usput,to pravilo u kojem se igraci mogu vratiti u maticne ekipe nakon otpustanja i sl. je ukinuto i on ne moze nazad u CLE.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Brian Windhorst
@WindhorstESPN
The Rockets have been making calls in the last few hours checking to see the value of PG Patrick Beverley, **** said
@WindhorstESPN
The Rockets have been making calls in the last few hours checking to see the value of PG Patrick Beverley, **** said
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Markieff u wizardsima
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano Imali ste 14 sa Jaredom.
Opet ti pominjem,nije pitanje ugovora,pitanje je mjesta u timu koje se moglo i moralo imati za Andya.Na kraju sezone je svakako negarantovan pa ga otpusti.Znaci,fakticki si otjerao igraca koji je 10 god tu,a doveo igraca koji nece igrati u bitnim utakmicama,to je sigurno.

- IlCapitano
- Kontakt:
The Suns get a protected first round pick from Washington for Markieff Morris.
Kris Humphries and DeJuan Blair also going to PHX
Kris Humphries and DeJuan Blair also going to PHX
- tuzlak1987
- Kontakt:
Houston je najgori prema igracima, otvoreno citavu ekipu svaki rok shopuju 

- adriano_leite
- Kontakt:
Trejdao si ga nisi ga otjerao. Gore bi bilo sljedece sezone ga otpustiti i ostaviti ga bez para. Ovako ce imati svoje novce i to je to. Uredno je dobijao 10ak miliona za 7 8 godina a kada se podijeli na utakmice, nije sigurno bar trecinu toga igrao. Ne slazemo se jbg a siguran sam da ga ne mozes gotiviti vise od mene. Po tome ispada da ste i vi otjerali Splittera jer ste ga dali za nista a igrao je samo za vas u ligi (istina ne dugo kao Andy).NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Imali ste 14 sa Jaredom.Opet ti pominjem,nije pitanje ugovora,pitanje je mjesta u timu koje se moglo i moralo imati za Andya.Na kraju sezone je svakako negarantovan pa ga otpusti.Znaci,fakticki si otjerao igraca koji je 10 god tu,a doveo igraca koji nece igrati u bitnim utakmicama,to je sigurno.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opet ti o parama i proslosti.To me ne zanima.Radi se o sansi za titulu jos ove godine,ne o novcu.Dao si "legendu" grada i organizacije za nekog solidnjaka koji nece igrati previse u velikim tekmama,kao sto ne bi ni Andy igrao.On i Splitter su nebo i zemlja.Covjek uzeo titulu,otisao kod naseg trenera u isti sistem.Bolji scenario nije mogao pozeljeti.adriano_leite je napisao/la:Trejdao si ga nisi ga otjerao. Gore bi bilo sljedece sezone ga otpustiti i ostaviti ga bez para. Ovako ce imati svoje novce i to je to. Uredno je dobijao 10ak miliona za 7 8 godina a kada se podijeli na utakmice, nije sigurno bar trecinu toga igrao. Ne slazemo se jbg a siguran sam da ga ne mozes gotiviti vise od mene. Po tome ispada da ste i vi otjerali Splittera jer ste ga dali za nista a igrao je samo za vas u ligi (istina ne dugo kao Andy).NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano Imali ste 14 sa Jaredom.Opet ti pominjem,nije pitanje ugovora,pitanje je mjesta u timu koje se moglo i moralo imati za Andya.Na kraju sezone je svakako negarantovan pa ga otpusti.Znaci,fakticki si otjerao igraca koji je 10 god tu,a doveo igraca koji nece igrati u bitnim utakmicama,to je sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.