@Mavs, to pisu novinari a nesto sumnjam da tako jeftino moze neko dobiti Paua, pa makar bio i u posljednjoj godini ugovora.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislim da se nigdje T-Mac ne spominje, nego da je u pitanju Gilbert Arenas, mada mi sve to zvuci kao zajebancija.Epidaurus je napisao/la:Jel ovo fakat istina da je sad valjda i TMac zatrazio 10-day contract s nama da moze pogledat s klupe Kobalinu zadnju tekmu ? Jbt pa ima da okupimu u timu kompletnu generaciju iz 2000-tih, kako je krenulo ta ce tekma bit gledanija od bilo koje tekme u zadnjih 10-ak godina, vjerovatno gledanija cak i od MJ-eve zadnje tekme u Wizardsima i one finalne tekme za Bullse protiv Jazza u finalu
Pročitao sam i ja na par košarkaških portala za obojicu, ali moguće da je sprdancija.Epidaurus je napisao/la:Jel ovo fakat istina da je sad valjda i TMac zatrazio 10-day contract s nama da moze pogledat s klupe Kobalinu zadnju tekmu ? Jbt pa ima da okupimu u timu kompletnu generaciju iz 2000-tih, kako je krenulo ta ce tekma bit gledanija od bilo koje tekme u zadnjih 10-ak godina, vjerovatno gledanija cak i od MJ-eve zadnje tekme u Wizardsima i one finalne tekme za Bullse protiv Jazza u finalu
Sto je Mirza izgubljen slucaj ?tuzlak1987 je napisao/la:Ovi Sunsi unistili sebe pa onda krenuli i nasal nema veze, mi smo obecana zemlja za ovakve izgubljene slucajeve kao Mirza
Ma kako nije, nema fizikalije da igra odbranu na 4., nema brzinu da igra na tri. Jednostavno ekipa u kojoj igra ne moze biti uspjesna jer je u NBA previse jednodimenzionalan i nije popravio neki aspekt igre od dolaska, moguce da je drugu sezonu kada je bio svjeziji bio i bolji igrac..rudy91 je napisao/la:Sto je Mirza izgubljen slucaj ?tuzlak1987 je napisao/la:Ovi Sunsi unistili sebe pa onda krenuli i nasal nema veze, mi smo obecana zemlja za ovakve izgubljene slucajeve kao Mirza
Osim Middletona nemate nekog sutera,a Mirza bi vam sigurno dobro dosao.
Za nesto vise od tri sata je gotov deadline. Cini mi se da se zavrsava u 3 pmdema je napisao/la:jeli veceras trade deadline
15:00 ET, mislim da to dođe 21:00 po našemCarlo je napisao/la:Za nesto vise od tri sata je gotov deadline. Cini mi se da se zavrsava u 3 pmdema je napisao/la:jeli veceras trade deadline
A inace svi u Bucksima igraju odbranu pa se i nalaze ovako visokotuzlak1987 je napisao/la:Ma kako nije, nema fizikalije da igra odbranu na 4., nema brzinu da igra na tri. Jednostavno ekipa u kojoj igra ne moze biti uspjesna jer je u NBA previse jednodimenzionalan i nije popravio neki aspekt igre od dolaska, moguce da je drugu sezonu kada je bio svjeziji bio i bolji igrac..rudy91 je napisao/la:Sto je Mirza izgubljen slucaj ?tuzlak1987 je napisao/la:Ovi Sunsi unistili sebe pa onda krenuli i nasal nema veze, mi smo obecana zemlja za ovakve izgubljene slucajeve kao Mirza
Osim Middletona nemate nekog sutera,a Mirza bi vam sigurno dobro dosao.
Joj što se Stan raspucao, vrhunski posao radi. Još jedna pljačka.Houston has traded Donatas Motiejunas and Marcus Thornton to the Detroit Pistons, league **** tell @TheVertical
In deal, Detroit will send Joel Anthony and a protected 2016 first-round pick to the Rockets, league **** tell @TheVertical
Pistons first round pick is top-eight protected in Houston deal.
Does this guarantee Dwight is gone? You don't trade for Anthony just to sit him on the bench.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.