FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MosaaRajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MosaaRajvosa » 18 feb 2016, 15:22

Zašto nebi bio optimista? Pa nismo Real Madrid izvukli. Osim toga vec smo na Koševu igrali, u utakmici kad su nam jednom prišli golu i sa dosta slabijim sastavom nego sada...tako da, sve je moguće ali mislim da cemo ih glat proći!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 feb 2016, 15:24

miden je napisao/la:Izvukli smo najgoreg mogucek protivnika, tako da nisam optimista što se tice ove tekme. Nadao sam se konama.
I ja isto smatram iako Radniku i Borcu ce ovaj kup biti utakmice zivota jer ako prodju dalje mogu mozda medjusobno igrati za plasman u finale. Ima da grizu ko' lavovi. Sloboda mora da se dozira i za prvenstvo i za Kup.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 feb 2016, 15:25

Lištica je teži protivnik
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 18 feb 2016, 15:31

ShofaII je napisao/la:Radnik-Radnicki
Siroki-Borac
Zeljeznicar-Mladost
Sarajevo-Sloboda
Zamalo da sve pogodim :)
Bilo je ovo za ocekivat, a kone su prosle najbolje

Sloboda protivnik po mjeri, ako nas je Jesa dobro pripremio bolje je sto se sa njima sad sastajemo ovako fiticki spremni. Ako ispadnemo onda je lakše stic slobodu u ligi jer nemaju širinu i za ligu i za kup.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 feb 2016, 15:36

Svidami se sto cjelu ovu pauzu nije bilo prepucavanje klokotnica dobar za nas tim da ili ne.

Mng trener mi se svida, evo i zasto: Jesic, je znao prije dolaska u kakoj smo situaci sto se para tice, znao je kakvi su mu igraci u kadru, koliko ce moci trosit, i plus imoje 10 tak utakmica prije zimske pauze da se adaptira na prvenstvo,blato,sudije,lezanje,grubu igru,nepoznavanje pravila igre od strane sudija (onaj tip sto je glavni za sudije u pl bih juce na OBN igrac reala rukom vuce igraca rome u 16tercu i sasa mu 4 puta usporeni vraca kaze covjek JA NEVIDIM DA GA VUCE) -6 nije neki zaostatak koji se nemoze stic, posebno ako se uzme cinjenica da zrinjski je u -1, sb -4 velki pritisak jedina negativa je 12 kola.

Bilo je smeca koje se moralo ocistit (vicinom na nasuu stetu) sto nas je mnogo i kostalo sa nemogucnosti trgovanja (prem kao sto sam reko Jesic je zato znao prije nego je doso), i ako smo puno potrosili na raskide opet smo doveli 6 igraca (po mom misljenju jedino kramer je drvo). Prema tome ako imas rezultat znaci ti si zasluzan ako nemas rezultat ti si kriv i to je to.

Sa ovim sastavom trener koji ima 400k maraka platu godisnje na ovim prostorima i reklamu koju ce dobit u sred evrope (vrlo vazna stvar, poredeci sa mienmarom) plus igrace koje ima-o bi trebo da ima skor bar 9-2-1. I osvajanjem kupa.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 feb 2016, 15:42

Pitar6785 je napisao/la:Svidami se sto cjelu ovu pauzu nije bilo prepucavanje klokotnica dobar za nas tim da ili ne.

Mng trener mi se svida, evo i zasto: Jesic, je znao prije dolaska u kakoj smo situaci sto se para tice, znao je kakvi su mu igraci u kadru, koliko ce moci trosit, i plus imoje 10 tak utakmica prije zimske pauze da se adaptira na prvenstvo,blato,sudije,lezanje,grubu igru,nepoznavanje pravila igre od strane sudija (onaj tip sto je glavni za sudije u pl bih juce na OBN igrac reala rukom vuce igraca rome u 16tercu i sasa mu 4 puta usporeni vraca kaze covjek JA NEVIDIM DA GA VUCE) -6 nije neki zaostatak koji se nemoze stic, posebno ako se uzme cinjenica da zrinjski je u -1, sb -4 velki pritisak jedina negativa je 12 kola.

Bilo je smeca koje se moralo ocistit (vicinom na nasuu stetu) sto nas je mnogo i kostalo sa nemogucnosti trgovanja (prem kao sto sam reko Jesic je zato znao prije nego je doso), i ako smo puno potrosili na raskide opet smo doveli 6 igraca (po mom misljenju jedino kramer je drvo). Prema tome ako imas rezultat znaci ti si zasluzan ako nemas rezultat ti si kriv i to je to.

Sa ovim sastavom trener koji ima 400k maraka platu godisnje na ovim prostorima i reklamu koju ce dobit u sred evrope (vrlo vazna stvar, poredeci sa mienmarom) plus igrace koje ima-o bi trebo da ima skor bar 9-2-1. I osvajanjem kupa.
Ja se tebi divim, ozbiljno. Svaka ti čast. Kolko puta su te ovdje pljuvali, vrijeđali (možda sam i sam) ne sjećam se da si ikad ikom odgovorio, pogotovo nešto loše rekao a i dalje nastavljaš po svom. :bow:

Saraj'vo šampion ljudi ba, osvojit ćemo ako Bog da, šta vam je.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 18 feb 2016, 15:42

Sarajevo -> Zrinjski, Slavija
Sloboda -> Gorazde, Celik

Radnicki -> Olimpic, Travnik
Radnik -> Mladost V.O. , Rudar Kakanj

Listica -> Rudar, Orasje
Mladost -> Capljina, Sloboda NG.

Borac -> Mladost Gacko, Bratstvo G.
Zeljkan -> Krupa, Gosk

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 feb 2016, 15:50

MCMLXVII je napisao/la:Sarajevo -> Zrinjski, Slavija

Listica -> Rudar, Orasje

Zeljkan -> Krupa, Gosk
Per aspera ad astra ili ti ga Preko trnja do zvijezda :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 18 feb 2016, 15:51

Nemojte pisati da je prelazni rok katastrofalan kad ne zna niko i nemoguće je sada ocijeniti kakav je bio prelazni rok. Prošli prelazni rok Stepanov,Harmony, Barbaric... I sta bi? Je li to ekstra određen prelazni? Tako ne znamo no ovaj,možda ne može biti bolje kako je određen.

A evo sto je @MCMLXVII napisao, dovoljno je pogledati naše i protivnike ostalih,pa dajte ljudi
Sabrine mi moje!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 feb 2016, 16:03

Samo Džemu ne puštat na prees da opet ne obeća prolaz u 1/2 ko prošle godine protiv Borca.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 feb 2016, 16:10

Thu Feb 18, 2016 6:24 pm

Iz Krstinih usta, potpisao je ugovor ostalo da prodje ljekarski :cry:
Sarajevo ljubavi moja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 feb 2016, 16:19

Hvala Krste. Vozdra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 feb 2016, 16:23

MortemHz je napisao/la:Hvala Krste. Vozdra.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 feb 2016, 16:24

MCMLXVII je napisao/la:Sarajevo -> Zrinjski, Slavija

Listica -> Rudar, Orasje

Zeljkan -> Krupa, Gosk
Ako pazljivo pogledamo ovaj raspored, i sjetimo se utakmice na kosevu protiv borca u proslom prvenstvu kupa sudija kaznjen sa (8 utakmica). Pa osvajac kupa Olimpic. Ove godine takmicenje penal u 90 minuti (10 utakmica kazna) za zeljkana, pa gosk pa sad borac. A nama zrinjski slavija sloboda zuti karton u tunelu najboljem igracu naseg kluba 8 utakmica kazne sudi, ocito nesto smrdi. 2 utakmice gdje su sudije kaznjene drasticno i gdje sudija direktno ostetio nas klub. Bojim se da ce sudenje protiv Borca iz zapadnog mostara bit katastrofalno posebno ako oh napocetku nasi budu mljeli.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 18 feb 2016, 16:24

slika

???

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 feb 2016, 16:26

Realno sto se tice Velskog njegova kurcobolja ti ubija volju za fudbalom,a vidjeli su se i krajnji dometi sto se tice njega protic Leha i Borusije!Sretno svakako u nastavku karijere!Hvala za go na sugavici :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 feb 2016, 16:27

Nadam se da cemo ovo uspjesno privesti kraju, najvise zbog te prve utakmice gdje nemamo Duljevica, a i Krle je otisao. Harba nek tu uleti, sigurno moze vise od Sevke pokazati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 feb 2016, 16:29

Od Ševke ja mogu više pokazati i većina s ovog foruma .

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 18 feb 2016, 16:31

Imal ba ljudi vise tog zadnjeg veznog na vidiku????Za krleta super ako ide,sto se mene tice nek postane najbolji igrac na svijetu,sto se tice FK Sarajevo jedna balerina manje.Jos Okica i Radovca se rijesiti dabogda ih Real i Barca uzeli.

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 18 feb 2016, 16:31

Besic je napisao/la:Od Ševke ja mogu više pokazati i većina s ovog foruma .
Ko si ti? Arda Turan? :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.