Prihvatam opkladu sto si dobar lik kao i MortemMCMLXVII je napisao/la:Blago tebi, evo i ja trazim zrtvu ali nema :/MortemHz je napisao/la:Ja vec dogovorio jedanMCMLXVII je napisao/la:Tuzlaci hajmo u avatare??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prihvatam opkladu sto si dobar lik kao i MortemMCMLXVII je napisao/la:Blago tebi, evo i ja trazim zrtvu ali nema :/MortemHz je napisao/la:Ja vec dogovorio jedanMCMLXVII je napisao/la:Tuzlaci hajmo u avatare??
MozeRedEvil je napisao/la:Ma hajmo u koju paru,j.ebo avatar,pa kasnije je zajedno pojedemo i popijemo![]()
Ima dobro petokraka da ti pristaje , sto se mene tice mozeMCMLXVII je napisao/la:Kako vidim obojica zelite furati nase avatare evo jedan prijedlog. Sa @NKMramor po utakmicu a sa @Targetom u prolazak dalje? Jel moze momci?
MožeMCMLXVII je napisao/la:Kako vidim obojica zelite furati nase avatare evo jedan prijedlog. Sa @NKMramor po utakmicu a sa @Targetom u prolazak dalje? Jel moze momci?
Tebi cu staviti Amera a Mramoru AlmiraTaRgEt_ je napisao/la:
Ima dobro petokraka da ti pristaje , sto se mene tice moze
Ima izroda s obje strane, samo je srecom vise normalnihRedEvil je napisao/la:Ma libo nas neka stvar,koji ce nam,vidis kako je dobro bez njih,mir i blagostanje,pozitivna zajebancija![]()
Ma ignor samo,preskoci sto ti ne odg.al je vecinom zajebancija ne treba za ozb.i zlo uzimati jbgpinoglavi je napisao/la:Ima izroda s obje strane, samo je srecom vise normalnihRedEvil je napisao/la:Ma libo nas neka stvar,koji ce nam,vidis kako je dobro bez njih,mir i blagostanje,pozitivna zajebancija![]()
Al si se ti nafurao previse,od kada se zna da igraju Sloboda i Sarajevo,ti se naklatio na Slobodu ko kakav pubertetlija..sve neke.uvrede na racun Slobode..Evolution87 je napisao/la:Pobrinut cemo se da i ove sezone tuzlaci u klupskim prostorijama ne moraju praviti vitrinu za trofeje
Ima da ti Zajku Zebu sa petokrakom stavimMCMLXVII je napisao/la:Tebi cu staviti Amera a Mramoru AlmiraTaRgEt_ je napisao/la:
Ima dobro petokraka da ti pristaje , sto se mene tice moze
Tad mi je rodjendanSuki46 je napisao/la:Bit ce zanimljiva ova tema do 16 marta , al naravno u prijateljskom tonu
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.