PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Makar nas ne posjeduju Kinezi 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Oni kakvi su, vas bi garant pojeliDoeTz je napisao/la:Makar nas ne posjeduju Kinezi

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Hej jeste grohnuli ba. Čitaju nam temu i lijepe ovdje. Sve sam vidio, ali ovo nikad hahha
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
A vi kakvi ste, ne bi vas ni takliRinuka je napisao/la:Oni kakvi su, vas bi garant pojeliDoeTz je napisao/la:Makar nas ne posjeduju Kinezi

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Osttribine
- Kontakt:
Tebi vec ako je nick staragarda bi trebao znati da su EVROPU igrali i Sarajevo i Zeljeznicar 2002. godine u okviru prvog kola UEFA kupa, format takmicenja je tada bio drugaciji, a protivnici Sarajeva i Zelje su bili Besiktas i Malaga. I stvarno je degutantno da navijaci Slobode ili Celika recimo prozivaju navijace sarajevskih timova zbog nastupa u Evropi. Osvojite nesto plasirajte se pa i u ta pretkola pa da vidimo vas, umjetnost je da nasi klubovi uopste nesto i naprave obzirom na smijesna ulaganja za evropske pojmove.staragarda je napisao/la:tebi bas lakse metar u g u z i c u nego cent u glavu,jbtamazon je napisao/la:To je dobro kad napise navijac Sirokog Zrinjskog koji igraju evropu skoro svake godine, a ne navijac ciji klub posljednji put evropu igrao 1876 godine. To je bas cirkusstaragarda je napisao/la:skupljaju ljudi bodove po predkolima...![]()
..i to malo kad da nas nisu obrukali da se zapitas jel do njih il je do leotara
![]()
....a od iduce sezone jedinu evropu koju ce vidjet je opet ova antalija...ako vodu plate u medjuvremenu
![]()
![]()
...al sa kim ces uci o objasnjavanje kad je njima ovaj sto po krovovima hoda top trener
![]()
...edis ONAJ mulalic
![]()
![]()
![]()
...EVROPU od rata na ovamo nije igrao ni jedan BOSANSKI klub...kontas....ne kontas garant
![]()
...a Sloboda kad je igrala EVROPU ti klubovi koje si nabrojao nisu ni postojali...malo guglaj kad ti je vec mrsko uciti omladinac..hajd vozdrica
![]()
Pa kad ste iz glavnog grada i guraju vas svi politicari. Sarajevo=Beograd
- Osttribine
- Kontakt:
Slomise se gurajuci nas, da se politicari pitaju ugasili bi svaki sportski kolektiv u drzavi, ali ne vrijedi s tobom raspravljati.Giuseppe1 je napisao/la:Pa kad ste iz glavnog grada i guraju vas svi politicari. Sarajevo=Beograd
Jes jes ne guraju vas. Tu pricu nekom drugom pricaj. Sarajlicije da ispadnu iz lige,liga bi se prosirila
Dakle, vama grad potpisuje te program dugovanja, pravi stadion i vas NE GURAJU, a nas guraju ali nas MUP redovno časti fakturama za organizaciju utakmica , ne dopuštaju da se renovira Koševo, nisu nam.oprostili marke duga a da ne pričam da su potpisali reprogram dugovanja, finansijaska policija je 2012-2013 ulazila u klub Savi dan ne bi li proglasila stečaj.... I ti došao prditi ovdje o tome kako nas gura nekoGiuseppe1 je napisao/la:Jes jes ne guraju vas. Tu pricu nekom drugom pricaj. Sarajlicije da ispadnu iz lige,liga bi se prosirila
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sve je to ljepo,ali da nije sranje. Sarajevo=Beograd
Giuseppe1 je napisao/la:Sve je to ljepo,ali da nije sranje. Sarajevo=Beograd
Koji je tebi majke ti sa tako debilnim zajebavanjima, de bolan ili podjebaji kako treba ili nemoj nikako svega ti

Dobro pastrmka rece de da osviramo posmrtni mars za tako legendarnu temu

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
TaRgEt_ je napisao/la:Giuseppe1 je napisao/la:Sve je to ljepo,ali da nije sranje. Sarajevo=Beograd
Koji je tebi majke ti sa tako debilnim zajebavanjima, de bolan ili podjebaji kako treba ili nemoj nikako svega ti![]()
Dobro pastrmka rece de da osviramo posmrtni mars za tako legendarnu temu
Sta tebe to zaboli. Idi sa pastrmkom slobodno. Zato nak svi i ismijavaju tuzlu
Pored zelje, sad i Sloboda se gasi 
A liga je imala strasan potencijal

A liga je imala strasan potencijal

-
- Kontakt:
Staragarda pusti ba i njih i Mulalica, jer ja kako sam cuo Mulalic hoce nesta da da oko dvjesta hiljada za novo pojacanje...staragarda je napisao/la:onaj edise onaj je si onaj to ti...de se onaj ne provaljuj onaj jer ce vam onaj pitari onaj prihvatit onaj ponudu za Duljevica pa ce te onaj morat prodat onaj onu lokomotivu da ga onaj platite..onajamazon je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHA, Sloboda igrala evropu, jest 46 god..
MULALICAMI
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Daćemo im mi evo nije problem, neki mali Željin Mujagić kaže da bi "volio bih igrati u klubu poput Leicestera", šalje nam subliminarne poruke da ga izvučemo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Evolution87
- Kontakt:
yebi slance Saraj'vooooo 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.