Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

e2_ze
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la e2_ze » 03 jun 2010, 23:45

Genghis je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:i,Pjanic uopste nije tolika klasa ko sto se prica,taj momak je veceras izgubio na hiljade lopti.
Pjanic nije klasa? Nemas ti veze s mozgom.
ja sad bas htio ovo citirati... nisam gledao prvo poluvrijeme ali je pjanic igrao bolje od misimovica plus kako covjek lagano igra to je nevjerovatno..

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 03 jun 2010, 23:45

Madafaka je napisao/la:
drop je napisao/la:Stanite ljudi samo malo sa tim pljuvanjem Papeta.
Necu namjerno da prozivam selektora jer su ovo prijateljske utakmice gdje se uigravaju neki igraci i neke nove formacije....nije korektno prozivati Sušića zbog ovih poraza :!: :!: :evil:
Izgubili smo od Njemacke koja je svjetska sila, ko god kaže da nije- taj laže...vazda bili i ostali sila.
Pa bolje da sad gubimo i neka gubimo svaku narednu prijateljsku ali da igramo dobro i pobjeđujemo u kvalifikacijama.
Jasno je da nemamo snage i da smo loše fizicki pripremljeni ali pustite covjeka da radi svoj posao, pa vidi i on to valjda jbm :twisted: :twisted:
Ma ovo su sve balavci koji pluju po papetu, ne znaju sta ce sa sobom, nemaju drustvo da iznesu misljenje, pa seru po forumu. Sto je najtuznije, hoce Ciru nazad, a Ciro izgubio od RIJEKE I IRANA. :lol:

HALO DIJECO, IZGUBILI SMO OD NJEMACKE, UZ 2 DOSUDJENA PENALA NJIMA, ZNATE LI KO JE NJEMACKA?
ko je Njemačka????????????????????????

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jun 2010, 23:47

Avatar je napisao/la:Sasa papac ? ;)

Gotivim ga sto ne igra !

Da ostali ne igraju normalno da bi lopovi iz saveza otisli !

BHF nastavite paliti baklje udrite lopove po dzepu !
Aha, sigurno ce lopovi odvojiti od svog dzepa da plate kazne...... how yes no
Prije ce igraci ostati bez premija ali eto, neka pale baklje ako toliko uzivaju u tome.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 jun 2010, 23:47

trik je napisao/la:
Madafaka je napisao/la: Ma ovo su sve balavci koji pluju po papetu, ne znaju sta ce sa sobom, nemaju drustvo da iznesu misljenje, pa seru po forumu. Sto je najtuznije, hoce Ciru nazad, a Ciro izgubio od RIJEKE I IRANA. :lol:

HALO DIJECO, IZGUBILI SMO OD NJEMACKE, UZ 2 DOSUDJENA PENALA NJIMA, ZNATE LI KO JE NJEMACKA?
MA TO SU ONI LEVATI BA, STO IH DERE KO STIGNE, ZNAS SADA?
3-STRUKI SVJETSKI PRVAK, JEDNA OD NAJJACIH REPREZENTACIJA SVIJETA. DOVOLJNO?

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 03 jun 2010, 23:48

ammarc je napisao/la:spahina slika

Šta ti je čudno ovdje ? Čovjek ušmrko sline :D ... sekundu kasnije i normala opet ;)

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 03 jun 2010, 23:48

jasko_juve je napisao/la:znaci ljudi pljuju covjeka koji je na kormilu ekipe 3 utakmice..u jednoj pobijedili Ganu,koja ide na SP a mi ne..u drugoj izgubili od Svedske jer je covjek probao sve sto je mogao probati..u trecoj izgubili od ELFA,ekipe koja je jedan od glavnih konkurenata za naslov prvaka na prestojecem SP..protiv Svedske je probao neke igrace,protiv Njemacke igrala ekipa koju ste vi zamisljali da ce istrcat,pogledajte postove prije utakmice i vasa predvidjanja ko bi trebao pocet..vecina vas je mene nesto ismijavala kad sam pisao prije o Ibisevicu,ljudi moji taj covjek veze s vezom nema..garant ste na poluvremenu rekli za Klosea kako ga nema nigdje,nije lopte primio,ovo ono a za Ibisevica sutite jer je on nas ZMAJ..pfffffffff...budimo realni,Pjanic uopste nije tolika klasa ko sto se prica,taj momak je veceras izgubio na hiljade lopti..Miske i Dzeko nisu htjeli igrati jer se ocigledno prodaju ovog ljeta,pa su se cuvali..Spahic kapitenski,odlican..da se drugacije preziva il da je druge nacionalnosti vec bi igrao u najboljim ekipama svijeta..al posto je Bosnjak,ko ga za sta..ha ja..mi smo ipak u Evropi manji od makovog zrna,to je opste poznato..
p.s. samo da mi je vidit kakva bi bila situacija da je taj isti Susic mijenjao tokom utakmice,da su usli i Pandza i Alispahic..kakve bi onda tek kritike dobio od STRUCNJAKA koji imaju ispred sebe tastaturu i veoma pametno koriste slova koja se nalaze na njoj..ja za razliku od vas,uzivam gledati svoju zemlju kako igra,ma koliko god da igraju,jer u njoj sam rodjen i volicu je sve dok sam ziv..a vi i dalje pljujte LEGENDU naseg fudbala,najboljeg igraca u zadnjih 50 godina..vi bi volili da je Barbarez selektor samo zato sto je vecina zapamtila njegove igre,a Susic..................................ma nikakav covjek..on veze nema.. SAMO NAPRIJED STRUCNJACI
Da mi je samo znati kako je Baljic zavrsio u Realu,a haman da je nas.Toliko si gluposti navaljao u ovom postu da ti mogu toplo preporucit da se odes okupati hladnom vodom,lezi spavaj i nadaj se da ces se probuditi zdraviji nego sto si zaspao...
Rotor Volgograd...

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 03 jun 2010, 23:49

Ma nema potrebe da bilo sta govorimo Papetu, valjda je vidio u ove 2 tekme gdje nam to fali i mislim da ce to popraviti. Barem se nadam!
Mada smatram da moramo mijenjati ove 2 taktike u zadnjim utakmicama, jer mislim da je malo defanzivno i da su spicevi osjeceni.
Ciro je igrao dobru formaciju, vidio je da nemamo adekvatnih krilnih igraca, pa je postavljao bocne visoko, a u tom slucaju je Sejo imao vise prostora.
Samo opet smatram da trebamo vise koristiti igru na centarsuteve jer imamo visoke spiceve poput Dzeke i Muslomovica i mislim da tako mozemo nesto napraviti. Jel se slazete??

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 03 jun 2010, 23:49

Genghis je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:i,Pjanic uopste nije tolika klasa ko sto se prica,taj momak je veceras izgubio na hiljade lopti.
izvini forumas,,al za mene nije,trenutno nije..Marin i Ozil su naprimjer za njega izmislili fudbal..ne kazem ja, mozda on izraste u najboljeg igraca svijeta,ja bi bio veoma sretan jer je jedan od nas..al ako si klasa ne mozes svaku utakmicu gubit bezbroj lopti i svojoj odbrani slozit barem 5 kontri..to je moje misljenje a isto tako postujem tvoje ako mislis da je on igracina..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 jun 2010, 23:50

ammarc je napisao/la:Ošamario sam Marina jer mi je opsovao mater!
Prekršaj kod drugog penala je sigurno postojao, jedino nisam siguran je li bio van ili unutar šesnaesterca

Kapiten Emir Spahić je nakon utakmice za ****.ba prokometirao utakmicu ka Komertzbank Areni.

-Bili smodobr do 60. minute, ali smo nakon toga fizičkipali, i Nijemcu su pokazali svoju fizičku nadmoć. Objektivno, oni su bili mnogo spremnija ekipa i zasluženo pobjedili – kazao je Spahić, koji je bio jedini igrač na terenu koji je zaradio žuti karton.

-Izgubio sam živce i ošamario Marina nakon što mi je opsovao mater. Ipak, bilo je to sve u žaru žestoke borbe. Na kraju smo se sportski pozdravili. I ja Njemačkoj želim sve najbolje na Mundijalu, ali sa ovakvom igrom kao protiv nas teško će nešto napraviti – kazao je Spahić.

Što se tiče drugog penala za Njemačku, kojeg je Italijan Rizzoli dosudio nakon faula Spahića, naš kapiten je kazao:

-Prekršaj je sigurno postoja, jedino nisam siguran je li bio van ili unutar šesnaesterca – kazao je Spahić.
Ma da ga je bar kako treba "odalamio".
BosnaE

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 03 jun 2010, 23:50

Madafaka je napisao/la:
trik je napisao/la:
Madafaka je napisao/la: Ma ovo su sve balavci koji pluju po papetu, ne znaju sta ce sa sobom, nemaju drustvo da iznesu misljenje, pa seru po forumu. Sto je najtuznije, hoce Ciru nazad, a Ciro izgubio od RIJEKE I IRANA. :lol:

MA TO SU ONI LEVATI BA, STO IH DERE KO STIGNE, ZNAS SADA?
3-STRUKI SVJETSKI PRVAK, JEDNA OD NAJJACIH REPREZENTACIJA SVIJETA. DOVOLJNO?
čuj, dobro je da se ima i ko derati.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 jun 2010, 23:50

jasko_juve je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
izvini forumas,,al za mene nije,trenutno nije..Marin i Ozil su naprimjer za njega izmislili fudbal..ne kazem ja, mozda on izraste u najboljeg igraca svijeta,ja bi bio veoma sretan jer je jedan od nas..al ako si klasa ne mozes svaku utakmicu gubit bezbroj lopti i svojoj odbrani slozit barem 5 kontri..to je moje misljenje a isto tako postujem tvoje ako mislis da je on igracina..
Onda je po tebi Misimovic bolje odigrao bolje od Pjanica kao i Shvajnstajger....a koju si ti utakmicu gledao???
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 jun 2010, 23:51

jasko_juve je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
kada igrac koji igra u sredini otrese onako igrace NJEMACKE sa onom lakocom dijeli lopte prima sve radi ma kakav marin i ozil pa njih dvojica su krila i posao im je da driblaju... uostalom ne znam ja ko je imao samo 4 gola u CL ... sigurno marin

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 03 jun 2010, 23:51

jasko_juve je napisao/la:izvini forumas,,al za mene nije,trenutno nije..Marin i Ozil su naprimjer za njega izmislili fudbal..ne kazem ja, mozda on izraste u najboljeg igraca svijeta,ja bi bio veoma sretan jer je jedan od nas..al ako si klasa ne mozes svaku utakmicu gubit bezbroj lopti i svojoj odbrani slozit barem 5 kontri..to je moje misljenje a isto tako postujem tvoje ako mislis da je on igracina..
čovjek nije izgubio nijedne lopte večeras ;)

asistencija FENOMENALNA !

kakav osjećaj za igru .. kakvi driblinzi ...

BUDUĆNOST !
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 03 jun 2010, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 03 jun 2010, 23:51

Najbolje bi bilo s nase strane koji smo relani da ne citiramo ove balavce...oni po svom pa po svom ;) Nego pape imas dovoljno vremena da sve sredis sto treba i rezultati ce doci... ZELJOVAC sam,ali sam siguran da ce PAPE napraviti rezultat ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jun 2010, 23:51

Kao da je Njemačka jedna Švedska. Ko je bio drugi na Euru, a ko je bio treći na Svjetskome prvnestvo, naravno mislim na ova dva posljedna velika takmičenja. Ljudi su kasnije ubacili svoje adute i pobjedili su nas. Ne možemo odmah preko noći biti sami vrh. Sada smo malo iznad sredine, moramo da nastavimo graditi naš tim.

Evo čisti primjer Slovenija, odreali smo ih, ali oni igraju sada Svjetsko prvenstvo. Nema odustajanja, mislim da je malo previše da se sada poredimo sa Nijemcima, Brazilcima, Argentincima, Špancima. ;)

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 03 jun 2010, 23:51

solidus je napisao/la:
ammarc je napisao/la:spahina slika

Šta ti je čudno ovdje ? Čovjek ušmrko sline :D ... sekundu kasnije i normala opet ;)
Nije cudno,nego vidi pogleda,sigurno je upucen prema onom zutom **** :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 jun 2010, 23:52

EVO SVI NASI IGRACI GOVORE U IZJAVAMA, DA NISU FIZICKI SPREMNI, DA POSLIJE 60 MINUTA JEDVA HODAJU, STA HOCETE VISE? FUDBAL JE IGRA GDJE TREBA TRCATI 90 MINUTA, JE LI PAPE I ZA OVO KRIV?

MA NE ZNAM KOJI RACKU SE RASPRAVLJAM SA PRCULADIJOM NEKOM

mele5
Kontakt:

Post Postao/la mele5 » 03 jun 2010, 23:53

[youtube][/youtube]

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 jun 2010, 23:53

demir44 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:znaci ljudi pljuju covjeka koji je na kormilu ekipe 3 utakmice..u jednoj pobijedili Ganu,koja ide na SP a mi ne..u drugoj izgubili od Svedske jer je covjek probao sve sto je mogao probati..u trecoj izgubili od ELFA,ekipe koja je jedan od glavnih konkurenata za naslov prvaka na prestojecem SP..protiv Svedske je probao neke igrace,protiv Njemacke igrala ekipa koju ste vi zamisljali da ce istrcat,pogledajte postove prije utakmice i vasa predvidjanja ko bi trebao pocet..vecina vas je mene nesto ismijavala kad sam pisao prije o Ibisevicu,ljudi moji taj covjek veze s vezom nema..garant ste na poluvremenu rekli za Klosea kako ga nema nigdje,nije lopte primio,ovo ono a za Ibisevica sutite jer je on nas ZMAJ..pfffffffff...budimo realni,Pjanic uopste nije tolika klasa ko sto se prica,taj momak je veceras izgubio na hiljade lopti..Miske i Dzeko nisu htjeli igrati jer se ocigledno prodaju ovog ljeta,pa su se cuvali..Spahic kapitenski,odlican..da se drugacije preziva il da je druge nacionalnosti vec bi igrao u najboljim ekipama svijeta..al posto je Bosnjak,ko ga za sta..ha ja..mi smo ipak u Evropi manji od makovog zrna,to je opste poznato..
p.s. samo da mi je vidit kakva bi bila situacija da je taj isti Susic mijenjao tokom utakmice,da su usli i Pandza i Alispahic..kakve bi onda tek kritike dobio od STRUCNJAKA koji imaju ispred sebe tastaturu i veoma pametno koriste slova koja se nalaze na njoj..ja za razliku od vas,uzivam gledati svoju zemlju kako igra,ma koliko god da igraju,jer u njoj sam rodjen i volicu je sve dok sam ziv..a vi i dalje pljujte LEGENDU naseg fudbala,najboljeg igraca u zadnjih 50 godina..vi bi volili da je Barbarez selektor samo zato sto je vecina zapamtila njegove igre,a Susic..................................ma nikakav covjek..on veze nema.. SAMO NAPRIJED STRUCNJACI
Da mi je samo znati kako je Baljic zavrsio u Realu,a haman da je nas.Toliko si gluposti navaljao u ovom postu da ti mogu toplo preporucit da se odes okupati hladnom vodom,lezi spavaj i nadaj se da ces se probuditi zdraviji nego sto si zaspao...
A kako je bas Salihamidzic igrao u Bayernu a sada u Juveu?Nije li i on Bosnjo,ili MEHO Kodro u slavnj Barsi.Daj bar malo razmisli prije nego krenes da pises postove.
BosnaE

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 03 jun 2010, 23:54

Madafaka je napisao/la:EVO SVI NASI IGRACI GOVORE U IZJAVAMA, DA NISU FIZICKI SPREMNI, DA POSLIJE 60 MINUTA JEDVA HODAJU, STA HOCETE VISE? FUDBAL JE IGRA GDJE TREBA TRCATI 90 MINUTA, JE LI PAPE I ZA OVO KRIV?

MA NE ZNAM KOJI RACKU SE RASPRAVLJAM SA PRCULADIJOM NEKOM
PA TREBAO JE TRAŽITI IGRAČE KOJI SU SPREMNI TRČATI 90 MINUTA.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.