PapyDjilobodji je napisao/la:TOŠK 0:3...
Naštimano.....

Nemoj tako LUKE...gdje će ti dušaLuque94 je napisao/la:Ma po meni Vitez je prezaljen jos na pocetku sezone. zivi bili pa vidjeli
Mene je malo strah da ne proradi kuhinja u drugoj polusezoni. Naša posla, znaju svi kako to ide... A utakmicu nisam gledao, samo vidio rezultatwhite1950 je napisao/la:Nemoj tako LUKE...gdje će ti dušaLuque94 je napisao/la:Ma po meni Vitez je prezaljen jos na pocetku sezone. zivi bili pa vidjeli
Što se tiče Viteza nit' imamo para za toga nit' imamo prijateljski klub,kao npr. travnik-široki ili sarajevo-olimpic.PapyDjilobodji je napisao/la:Mene je malo strah da ne proradi kuhinja u drugoj polusezoni. Naša posla, znaju svi kako to ide... A utakmicu nisam gledao, samo vidio rezultatwhite1950 je napisao/la:Nemoj tako LUKE...gdje će ti dušaLuque94 je napisao/la:Ma po meni Vitez je prezaljen jos na pocetku sezone. zivi bili pa vidjeli
TikTak je napisao/la:Imate zato dobrog trenera. Mozete vi ostati iako ce vam biti tesko.
Da mi je samo znati na osnovu ceg si to zakljuciowhite1950 je napisao/la:TikTak je napisao/la:Imate zato dobrog trenera. Mozete vi ostati iako ce vam biti tesko.
Na osnovu njegove karijere. Lako je biti trener u super ekipa a Karacic je u Hrvatskoj i sa malim pravio dobar posao.Luque94 je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu ceg si to zakljuciowhite1950 je napisao/la:TikTak je napisao/la:Imate zato dobrog trenera. Mozete vi ostati iako ce vam biti tesko.
Luque94 je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu ceg si to zakljuciowhite1950 je napisao/la:TikTak je napisao/la:Imate zato dobrog trenera. Mozete vi ostati iako ce vam biti tesko.
Pa komunikacija i bogat vokabular je pola trenerskog posla,uz znanje i vjestinu... I Baka Slišković je igračina bio,pa kasnije kao trener smiješan lik,kad je progovorio engleski obrukao i sebe i klub.. Hajd engleski je za oprostiti,ali ni nas jezik mu nije dobro isaoLuque94 je napisao/la:Smiri strasti. Istina je da edis nije knjizevnik pred kamerama, ali nacin rada i sve ostalo dovoljno govori da ima petlju. Rezultati ce reci svoje![]()
Od Edisa oni imaju samo CTHercUSrcu je napisao/la:Imaš možda CV od tog Edisa famoznog pa da ga usporedimo sa CV od Karačića?
Ako me moje pamćenje dobro služi - jer sam prelijen otići na wikipediju - Karačić je :
HNK Šibenik - povijesno 4.mjesto i finale kupa
Široki Brijeg - finale kupa i 2.mjesto
HŠK Zrinjski Mostar - osvojeno prvenstvo i 2x polufinale kupa
NK Slaven Belupo - povijesno izbacivanje Dinamo Zagreba u ligu za bedake i igranje Europe nakon osvojenog 4.mjesta
NK Slavonac Perkovci - osvojena II.HNL
NK Cibalia - osiguran opstanak u I.HNL.
Pa eto, možda ekipa iz Vitez polaže nade u ovo gore navedeno da će im, uz više nego solidnu ekipu, pomoći u opstanku u ligi.
Živjeti u neznanju nije grijeh amigo, samo živjeti u gluposti - to jeste.
Sta se imamo tješiti... Javlja mi se navijač kluba koji jedva skupe za račun od vodeLuque94 je napisao/la:Tješite se![]()
Luque94 je napisao/la:Mi bar mozemo razmisljat o Evropi, a vi?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.