2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Pa nece u tankmode valjda pa da puste Blakea. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko sam ja shvatio oni ne puštaju Blakea, već ga se aktivno pokušavaju "riješiti". Što mi je čudno, jer sam očekivao da razbiju ekipu brzo a to sam govorio i pred početak ove sezone, ali definitivno nisam očekivao da Blake bude taj kojeg će trejdati.Belmin6 je napisao/la:Pa nece u tankmode valjda pa da puste Blakea.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mogu Clipersi dobro proci sa Griffinom,samo je problem sto je Doc los GM i dosta se podredjuje igracima u svlacionici vise nego potrebama ekipe na parketu..Eto nek posalju Griffina u Boston za Crowdera koji je postena trojka a moze igrati i 4 u smallballu,Olynika jer moze igrat uz Jordana u napadu,Jerebka kao sutera na 4 i sad David Lee da stimaju plate..Nikakvi pikovi prve runde nebi smjeli biti u glavi Clipersa kad imas Paula u ekipi i sad dobro igraju,vec da se kompletira ovo sto im trenutno fali a fali im puno j.bg..Boston ima dosta igraca pa sebi mogu priustiti neki jaci trade i ove sezone,jer im ganjanje titule pa ni one na istoku nije na kraj pameti kraj Clevlanda,iako igraju jako dobro..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne treba nam Blake, eto ga vama u Philu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neki bi bili gori gm-ovi od Billy Kinga. Cuj dati Blakea za Crowdera i pick.
Griffin je top10 igrac lige.

Griffin je top10 igrac lige.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
za to sto si ti napisao Clippersi se ne bi zamarali ni dizati slusalicuSlatinash_7 je napisao/la:Mogu Clipersi dobro proci sa Griffinom,samo je problem sto je Doc los GM i dosta se podredjuje igracima u svlacionici vise nego potrebama ekipe na parketu..Eto nek posalju Griffina u Boston za Crowdera koji je postena trojka a moze igrati i 4 u smallballu,Olynika jer moze igrat uz Jordana u napadu,Jerebka kao sutera na 4 i sad David Lee da stimaju plate..Nikakvi pikovi prve runde nebi smjeli biti u glavi Clipersa kad imas Paula u ekipi i sad dobro igraju,vec da se kompletira ovo sto im trenutno fali a fali im puno j.bg..Boston ima dosta igraca pa sebi mogu priustiti neki jaci trade i ove sezone,jer im ganjanje titule pa ni one na istoku nije na kraj pameti kraj Clevlanda,iako igraju jako dobro..
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vjerovatno bi se uvrijedili i pomislili da se ovi sprdaju sa njima.miki_92 je napisao/la:za to sto si ti napisao Clippersi se ne bi zamarali ni dizati slusalicuSlatinash_7 je napisao/la:Mogu Clipersi dobro proci sa Griffinom,samo je problem sto je Doc los GM i dosta se podredjuje igracima u svlacionici vise nego potrebama ekipe na parketu..Eto nek posalju Griffina u Boston za Crowdera koji je postena trojka a moze igrati i 4 u smallballu,Olynika jer moze igrat uz Jordana u napadu,Jerebka kao sutera na 4 i sad David Lee da stimaju plate..Nikakvi pikovi prve runde nebi smjeli biti u glavi Clipersa kad imas Paula u ekipi i sad dobro igraju,vec da se kompletira ovo sto im trenutno fali a fali im puno j.bg..Boston ima dosta igraca pa sebi mogu priustiti neki jaci trade i ove sezone,jer im ganjanje titule pa ni one na istoku nije na kraj pameti kraj Clevlanda,iako igraju jako dobro..
Pa vjerovatno,a sta tek reci na ponudu Galo-Faried,tj samo Galo jer je Kenneth Faried beskoristan igrac i u odbrani i u napadu.....ajd ovamo bas dobijas Crowdera koji vrijedi nesto,ali opet je to sve presmjesno nuditi za Griffina
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Iskreno ludost je Blakea trejdat, takvu igracinu ako pustiš slobodno nek se ugase, pa dobro neko reče on je top10 igrač lige samo lud možeš biti pa dati takvog igrača pogotovo za crowdera/olynika i sl.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nije sigurno top 5, top10 jeste. Evo samo reda radi mojih top-5
1. James
2. Curry
3. Durant
4. Westbrook
5. Harden/Cousins/ Davis
Pa tek onda Griffin/George/Kawhi itd...
1. James
2. Curry
3. Durant
4. Westbrook
5. Harden/Cousins/ Davis
Pa tek onda Griffin/George/Kawhi itd...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prijavili bi ih Silveru i tražili pick prve runde kao odštetu za naneseni duševni bolDonnie Darko je napisao/la:
Vjerovatno bi se uvrijedili i pomislili da se ovi sprdaju sa njima.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Slatinash_7
- Kontakt:
Bilo bi dobro da ovi ubace Smarta,pik od Netsa i jos svoj pik uz ono sve gore navedeno za igraca koji je juce iznabado covjeka iz strucnog staba,slomio ruku a prije toga imao jednu povredu da bi Clipersi razmislili o tome,ne ide to tako,pogotovo ako ovi hoce da ga trejdaju..
Slatina Bog i batina
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ne treba nam Blake, eto ga vama u Philu
Tako je!!!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
gledam nesto statistike, KAT posljednjih 30 dana- 22.5 pts, 12.5 reb, 2.2 blk, 0.5 3s, 60% FG, 85% FT, uz solidnih 2.4TO - monstrum!
- akisarajevo92
- Kontakt:
strašno...AlphonseKauders je napisao/la:gledam nesto statistike, KAT posljednjih 30 dana- 22.5 pts, 12.5 reb, 2.2 blk, 0.5 3s, 60% FG, 85% FT, uz solidnih 2.4TO - monstrum!
nisam bio toliko impresioniran njim na draftu, ali ovo što momak pokazuje... ove igre, ova njegova konstantnost..mislim da bi mogli svjedočiti igraču kalibra duranta/jamesa.....
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Bosh izjavio da bi mogao biti spreman za sedmicu dana. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://nbacro.com/kolumne/kako-je-all-s ... rkus-23875
Ovo ko da sam ja pisao. Nisam pogledao all star mec tamo od 2007 godine, cini mi se.Ja, kao veliki ljubitelj košarke, sam pogledao epizodu serije koju gledam i legao spavati oko pola 2. Ujutro sam se probudio, pogledao 2-minutni sažetak i nastavio dan kao i svaki drugi. Nisam bio niti malo uzbuđen ni „nabrijan“ što su sinoć na parket stala 24 najbolja košarkaša svijeta odigrati ultimativnu utakmicu najdražeg mi sporta, niti sam se osjećao zakinuto što sam propustio ostalih 46 minuta utakmice.
splitter operisao kuk,izvan parketa do kraja sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.