Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamed121
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
R.N.Lowen-Flensburg 1 mislio sam na veci ulog al mi nekako "para" oci sto je Flensburg dobio Kiela 10 razlike i ako ti odavno nije to taj kiel pa et ako ima ko kakav info dobro bi doslo bio bi zahvalan
J.Canellas 3,5 vise kielu fali 5 6 igraca pa mora neko povuci,proslu tekmu protiv flensburga joan je uzeo 11 suteva i zabio 4 gola,prvu protiv visle dao je 10 golova,ocekujem ga i danas u dobrom izdanju i na nekih 5 6 golova
-
- Kontakt:
Hvala dovidjenja i prijatno. Stavi i za veceras koji par majstoreadmir12345 je napisao/la:Kineska 2 para na koseve
Sichuan-Zhejiang G Z2 230+
Liaoning-Zhejiang C z2 221+
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ma sto bih te shvatio pogresnonikadnedobijam je napisao/la:@ nvidia,neznam jesi upoznat ali hanover je danas bez Szücs, Johannesen, Lehnhof out kao i prvi srednji vanjski Olsen dok je upitan nastup Karasona.Poprilicno su u problemima
Nemoj me pogresno shvatiti,tu smo da pomazemo jedni drugima i dijelimo informacije.....Ako ima neki kontrahendikep trebao bi doci...Ja sam preskocio

Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
Meni ovdje vuce na 50.5+ 1.80muhamed121 je napisao/la:R.N.Lowen-Flensburg 1 mislio sam na veci ulog al mi nekako "para" oci sto je Flensburg dobio Kiela 10 razlike i ako ti odavno nije to taj kiel pa et ako ima ko kakav info dobro bi doslo bio bi zahvalan
Zadnja izmjena: nvidia, dana/u 17 feb 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
- muhamed121
- Kontakt:
Hvala ti pokusat cu onda na golove i ne brinut ko ce pobjeditnvidia je napisao/la:Meni ovdje vuce na 50.5+ 1.80muhamed121 je napisao/la:R.N.Lowen-Flensburg 1 mislio sam na veci ulog al mi nekako "para" oci sto je Flensburg dobio Kiela 10 razlike i ako ti odavno nije to taj kiel pa et ako ima ko kakav info dobro bi doslo bio bi zahvalan
-
- Kontakt:
Tsonga-Monteiro.T. hp1 5,5 1,7 kv
Zubr Presov- Slavia Prag z2 6+ 1,7 kv hokej
i pokusat
Fenerbahce zd2 85+
Vesely 13+
Zubr Presov- Slavia Prag z2 6+ 1,7 kv hokej
i pokusat
Fenerbahce zd2 85+
Vesely 13+
-
- Kontakt:
@adis, sta mislis o turcima u 16 sati, mislim vec sam odigrao, vidim nema te zadnjih dana.adis30 je napisao/la:J.Canellas 3,5 vise kielu fali 5 6 igraca pa mora neko povuci,proslu tekmu protiv flensburga joan je uzeo 11 suteva i zabio 4 gola,prvu protiv visle dao je 10 golova,ocekujem ga i danas u dobrom izdanju i na nekih 5 6 golova
Sta mislis o kontrahendikepu od 12.5 na Bujuk protiv Fenera.Od 18 utakmica ove sezone samo su protiv efesa izgubili vise od 12 koseva razlike.
Takode sam odigrao pleya Bujuka,Michaela over 14.50.Prvi je strijelac ekipe,na prosjeku od 16-17 koseva po utakmici.Mislim da ce morati potegnuti i da ce imati vecu inspiraciju.
Neznam drug na poslu sam pa slabije igram a bujuku neznam bas nistanikadnedobijam je napisao/la:@adis, sta mislis o turcima u 16 sati, mislim vec sam odigrao, vidim nema te zadnjih dana.adis30 je napisao/la:J.Canellas 3,5 vise kielu fali 5 6 igraca pa mora neko povuci,proslu tekmu protiv flensburga joan je uzeo 11 suteva i zabio 4 gola,prvu protiv visle dao je 10 golova,ocekujem ga i danas u dobrom izdanju i na nekih 5 6 golova
Sta mislis o kontrahendikepu od 12.5 na Bujuk protiv Fenera.Od 18 utakmica ove sezone samo su protiv efesa izgubili vise od 12 koseva razlike.
Takode sam odigrao pleya Bujuka,Michaela over 14.50.Prvi je strijelac ekipe,na prosjeku od 16-17 koseva po utakmici.Mislim da ce morati potegnuti i da ce imati vecu inspiraciju.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Na 2-3 slijedece barcine tekme igrat cu da ce mascherano zabiti gol,dugo vremena igra u barci i jos nema postignutog gola i prije par dana navijaci su pokrenuli peticiju da messi prepusti jednom izvodjenje penala mascheranu a poznavajuci lea on ce to i uraditi
Pa da krenemo lagano od veceras
Mascherano daje gol wwin kvota 25
Jedan double od mene:
M. Rozic(Cibona) 9,5 vise
D. Saric 10.5 vise
Ovo bi trebalo lagano proc.☺
M. Rozic(Cibona) 9,5 vise
D. Saric 10.5 vise
Ovo bi trebalo lagano proc.☺
Slazem se s tobom...ali ne vjerujem da ce mu u LP prepustiti penal...mozda u prvenstvu kada je protivnik vec na putu da izgubi. ..zlatniljiljan je napisao/la:Na 2-3 slijedece barcine tekme igrat cu da ce mascherano zabiti gol,dugo vremena igra u barci i jos nema postignutog gola i prije par dana navijaci su pokrenuli peticiju da messi prepusti jednom izvodjenje penala mascheranu a poznavajuci lea on ce to i uraditi
Moje misljenje.
Barca večeras igra ligašku utakmicu.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Pokusat
Kick.Wurzberg - Munster Oba daju gol i 3+ NE 1.75
Gent - Wolfsburg Oba daju gol i 3+ NE 2.15
Bradford Park - United Of Manchester 3+ 1.65
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Riskiranje na sitno...sve se nadam onoj proci ce jednom.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
roma-real 2 kv 2.0 kartoni vise
wolfsburg x2
barselona 3+
besiktas 2+
kvota 7.00 manje vise
wolfsburg x2
barselona 3+
besiktas 2+
kvota 7.00 manje vise
Gdje je gent odg3+ NE 2.15 kvota?deno_TM87 je napisao/la:Pokusat
johnnyyK je napisao/la:zg19,5/Nadal - Carreno Busta - z1
Granollers - Marchenko - 2
-2,5/Anderson - Krajicek h1
+5,5/Ram - Tomic - h1
kvota : 6,16 --> 4,24
TOP/Roma - Real Madrid - X2
-5.5/Čilić M.-Haase R. - h2
Giraldo S. - Pella G. - 1
+4.5/Dzumhur D.-Dimitrov G. - h2
Fognini F. - Gimeno Traver D. - 1
kvota : 6,34
Penafiel-Porto b 1 2,60
Ekipa Porta prva na tabeli u drugoj portugalskoj ligi,ali to im nista ne znaci jer svakako ne mogu u visi rang.Penafiel u zoni ispadanja i sigurno da Porto nece toliko zapinjati svakako ocekujem da do kraja sezone pruzaju slabije partije,i mislim da ce ovo Penafiel veceras dobit.
Ekipa Porta prva na tabeli u drugoj portugalskoj ligi,ali to im nista ne znaci jer svakako ne mogu u visi rang.Penafiel u zoni ispadanja i sigurno da Porto nece toliko zapinjati svakako ocekujem da do kraja sezone pruzaju slabije partije,i mislim da ce ovo Penafiel veceras dobit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.