Kome smetaju baklje na tribini, stvarno ne bi trebao komentarisati navijanje.Casillas je napisao/la: Ovi navijaci su sramota i treba im se zabraniti ulazak na stadion. Briga mene sto njih ima na hiljade, mislim na BHF, oni su sramota nase drzave.
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- moustapha
- Kontakt:
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
#divovi
**** te reprezencija i grob...cijeli dan cekam utakmicu i sad nemogu da spavam kolko se iznerviram....miske neznam koji mu je **** isto neki kloc po onom terenu jes imo 2 lopte kako treba dok je igrao(i protiv svedske isti ****).....pjanic i spaha dobri ostalo sve picke.....nemozemo se sataviti sa loptom sve nako izbijanjanje......a dizemo ih neki **** ovdje 4 igraca su prava igraca a ovi ostali bambusi pravi......neznam nemogu vise da pisem od muke xD nema nama ni evropskog i pape nabijem ga trebo odma mjenjati misketa i ibisevica
-
- Kontakt:
hihih odmori malo bolan sta ti je...star njemacka: rescpect...ova nova njemacka nema sta trazit na svjetskom prvesntvu!!!!!!!!!!!!! jasno?!Madafaka je napisao/la:BOLESNICI, UPRAVO TAKO. Levati jedni igrali smo protiv 3-strukog svjetskog prvaka, jedne od najjacih reprezentacija na svijetu, halo levati. IGRACI NISU SPREMNI, ODBRANA JE SMIJESNA. STA HOCETE KOJI ****? SUDIJI J3BEM SVE ZABARSKO. STA VAM JE PAPE KRIV SADA? **** VISE BOLESNICI, KO VAM PRIKLJUCI INTERNEt, DIJECO BALAVAjasko_juve je napisao/la:ljudi izgubili smo od Njemacke,sta vam je?????ne mogu da vjerujem,matere mi...mi smo cirkus od ljudi..digli smo se,imamo Dzeku,Spahica i mi mislimo da smo najjaci a oko 50.tog mjesta na rang listi..spustite se ljudi na zemlju,sta vam je???izgubiti od Svaba u Frankfurtu 3-1 a prvo poluvrijeme vodit,jos igraci totalno nespremni..ne znam sta bi vam covjek rekao..bolesnici..
sad na spavanje!!
D1n0 hajd nam translejteliminator je napisao/la:u izvodjenju penalaD1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Ljudi, malo sam se smirio nakon ovog poraza, pa sam citao vase postove i vidio da ima zanimljivih, al ima i onih zaista glupih izjava. Po meni je tekma bila korektna u svim segmentima, znaci i u vezi penala i onog samaranja kapitena, jer nebi ga ovaj dzaba odvalio. U prvom poluvremenu je bilo dobro sa obje strane, napadali smo i mi, a i oni su stvarali prilike, a po meni Podolski je bio igrac utakmice u prvom poluvremenu.
U drugom poluvremenu smo fizicki pali i primili smo rano onaj pogodak, jer smo puno ostavili prostora Lahmu.
Najvise me brine to sto nemamo adekvatnih i brzih krilnih igraca, i to nam je puno nedostajalo, jer u tom slucaju do izrazaja ne mogu doci Miske i Pjanic, tj. nemaju kome podvaliti loptu.
Procitao sam da ste puno kritikovali Vedada koji je zaista bio los veceras, al morate se osvrnuti na cinjenicu da covjek nije igrao svoju poziciju.
Ibisevic je igrao desnog veznog, a covjek je klasicni spic igrac.
Za tu cinjenicu i ajmo reci tu takticku varku je kriv onaj dojucerasnji trener Intera Mourinho, a zasto to kazem, pa kazem zbog toga sto je on prvi poceo stavljati spiceve na krilne pozicije poput Etoa i Pandeva.
Veceras sam takodjer vidio da Miske i Pjanic bas i ne idu zajedno kao sami na sredini, pa je tu bio Rahimic kao destruktivac, pa su Miske i Pjanic ipak dobro odigrali, ali kao sami na sredini nemogu.
Zato cemo u narednim mecevima ipak gledati tu formaciju sa 1 spicem ako mislimo igrati sa ovom dvojicom i Rahom u sredini. Pape je napravio neke zaista smijesne izmjene i rokade, ali mislim da ce on sve greske uvidjeti i ispraviti u narednim mecevima. POZDRAV
U drugom poluvremenu smo fizicki pali i primili smo rano onaj pogodak, jer smo puno ostavili prostora Lahmu.
Najvise me brine to sto nemamo adekvatnih i brzih krilnih igraca, i to nam je puno nedostajalo, jer u tom slucaju do izrazaja ne mogu doci Miske i Pjanic, tj. nemaju kome podvaliti loptu.
Procitao sam da ste puno kritikovali Vedada koji je zaista bio los veceras, al morate se osvrnuti na cinjenicu da covjek nije igrao svoju poziciju.
Ibisevic je igrao desnog veznog, a covjek je klasicni spic igrac.
Za tu cinjenicu i ajmo reci tu takticku varku je kriv onaj dojucerasnji trener Intera Mourinho, a zasto to kazem, pa kazem zbog toga sto je on prvi poceo stavljati spiceve na krilne pozicije poput Etoa i Pandeva.
Veceras sam takodjer vidio da Miske i Pjanic bas i ne idu zajedno kao sami na sredini, pa je tu bio Rahimic kao destruktivac, pa su Miske i Pjanic ipak dobro odigrali, ali kao sami na sredini nemogu.
Zato cemo u narednim mecevima ipak gledati tu formaciju sa 1 spicem ako mislimo igrati sa ovom dvojicom i Rahom u sredini. Pape je napravio neke zaista smijesne izmjene i rokade, ali mislim da ce on sve greske uvidjeti i ispraviti u narednim mecevima. POZDRAV
Pa jel glupani svaku utakmicu moraju bacati baklje i pirotehniku na teren i isto raditi na tribinama? Pa zaboga, nismo u 90-immoustapha je napisao/la:Kome smetaju baklje na tribini, stvarno ne bi trebao komentarisati navijanje.Casillas je napisao/la: Ovi navijaci su sramota i treba im se zabraniti ulazak na stadion. Briga mene sto njih ima na hiljade, mislim na BHF, oni su sramota nase drzave.
-
- Kontakt:
Moje misljenje za ovu utakmicu:
Bosna je na vrlo dobrom putu, Safet Susic je danas uradio nekoliko vrlo dobrih taktickih smjena za razliku naspram Svedske i to je pogotovo u prvom poluvremenu urodilo plodom.
Sejad Salihovic je igrao u vezi u prvom poluvremenu, Bosna je komotno parirala Njemackoj i imala 3-4 vrlo ljepe kombinacije te zatim akcije, tako da Salihovic mora i dalje igrati naprijed.
Drugo poluvrijeme, Salihovic na beka, Ibricic ulazi krajem prvog, 0 sansi, 0 poteza, Bosna se nevidi uopste vise, pitanje vremena kada ce pasti gol. Dali je penal ok ili ne, nije uopste bitno, svakako bi primili gol, prema naprijed neide nista, nazad lagano padamo, sprema ili bolje reci nesprema se na igracima vidi. Marin ulazi u 60toj, brz, jak, tehnicar, nasi odbrambeni igraci vec umorni, i tako se desava ono sto se i desilo.
Gol za 1:1 Ibricic prespavao Lahma i to se rezultiralo u izjednacenju. Vrlo dobro se vidi, kako Lahm pretrca Ibricica iz odbranu, uze mu loptu, ovaj ni da uklize ama nista, covijek sutira i eto. Ljudi koji nakon utakmice ove i Portugala misle da je Senijad Ibricic za prvu postavu oni veze sa fudbalom nemaju.
Covjek krene u napad, ili izgubi odma loptu ili doda nakon djelica sekunde, ama nema tu ideje, nema tu kreativnosti, nema tu brzine, nema snage, taj covijek je dobar za srednji nivo a nislucajno za ovakve utakmice. Nije on kriv, kriv je onaj sto ga postavi, ali eto.
Tako da kada se uzme u obzir da smo igrali sa takvim igracima ja sam ipak zadovoljan, imacemo odbranu u kvalifikacijama sa 4 odbrambena to je nakon ove utakmice jasno, i takoder mislim da cemo igrati sa dva vezna. Ibricic ce biti na klupi ako Bog da.
Sto se tice ovog susreta i Portugala, poredim iskljucivo Portugal jer su to ekipe koje su u samom vrlu fudbala.
Kenan Hasagic WORLD CLASS
Edin Dzeko WORLD CLASS
Emir Spahic WORLD CLASS
Miralem Pjanic WORLD CLASS
Asmir Begovic CLASS
Sejad Salihovic CLASS
Zvjezdan Misimovic CLASS
Elvir Rahimic CLASS
Zlatan Muslimovic GOOD to CLASS
Sanel Jahic GOOD
Vedad Ibisevic GOOD
Safet Susic GOOD
Safed Nadarevic OK
Adnan Mravac OK
Rest je sredina.
Sto se tice Vedada Ibisevica, bicu kratak, to je vrlo dobar napadac, ali protiv najboljih na svijetu, nema staminu, tu fali snage, spretnosti i jos dosta toga, ali to nije razlog da se pljuje po njemu jer je svakako dorastao da igra u Bundesligi i koristice nam itekako za kvalifikacije ali protiv najboljih igraca na svijetu nije dovoljno dobar.
Tako da sam ja na kraju svega, optimistican za kvalifikacije i ukoliko se kvalifikujemo mozemo biti Senzacija na Evropskom prvesntvu. Sa novih pojacanjima u odbrani, te novom taktikom koju imamo, i ako dignemo fizicku spremu, bicemo jedna vrlo dobra ekipa.
Ja sam optimistican i podrzavam rad Safeta Susica, jer se promjene u igre vec vide, a rezultati ce doci, to je samo pitanje vremena.
Da spomenem i nase navijace: WORLD CLASS
!!!
Bosna je na vrlo dobrom putu, Safet Susic je danas uradio nekoliko vrlo dobrih taktickih smjena za razliku naspram Svedske i to je pogotovo u prvom poluvremenu urodilo plodom.
Sejad Salihovic je igrao u vezi u prvom poluvremenu, Bosna je komotno parirala Njemackoj i imala 3-4 vrlo ljepe kombinacije te zatim akcije, tako da Salihovic mora i dalje igrati naprijed.
Drugo poluvrijeme, Salihovic na beka, Ibricic ulazi krajem prvog, 0 sansi, 0 poteza, Bosna se nevidi uopste vise, pitanje vremena kada ce pasti gol. Dali je penal ok ili ne, nije uopste bitno, svakako bi primili gol, prema naprijed neide nista, nazad lagano padamo, sprema ili bolje reci nesprema se na igracima vidi. Marin ulazi u 60toj, brz, jak, tehnicar, nasi odbrambeni igraci vec umorni, i tako se desava ono sto se i desilo.
Gol za 1:1 Ibricic prespavao Lahma i to se rezultiralo u izjednacenju. Vrlo dobro se vidi, kako Lahm pretrca Ibricica iz odbranu, uze mu loptu, ovaj ni da uklize ama nista, covijek sutira i eto. Ljudi koji nakon utakmice ove i Portugala misle da je Senijad Ibricic za prvu postavu oni veze sa fudbalom nemaju.
Covjek krene u napad, ili izgubi odma loptu ili doda nakon djelica sekunde, ama nema tu ideje, nema tu kreativnosti, nema tu brzine, nema snage, taj covijek je dobar za srednji nivo a nislucajno za ovakve utakmice. Nije on kriv, kriv je onaj sto ga postavi, ali eto.
Tako da kada se uzme u obzir da smo igrali sa takvim igracima ja sam ipak zadovoljan, imacemo odbranu u kvalifikacijama sa 4 odbrambena to je nakon ove utakmice jasno, i takoder mislim da cemo igrati sa dva vezna. Ibricic ce biti na klupi ako Bog da.
Sto se tice ovog susreta i Portugala, poredim iskljucivo Portugal jer su to ekipe koje su u samom vrlu fudbala.
Kenan Hasagic WORLD CLASS
Edin Dzeko WORLD CLASS
Emir Spahic WORLD CLASS
Miralem Pjanic WORLD CLASS
Asmir Begovic CLASS
Sejad Salihovic CLASS
Zvjezdan Misimovic CLASS
Elvir Rahimic CLASS
Zlatan Muslimovic GOOD to CLASS
Sanel Jahic GOOD
Vedad Ibisevic GOOD
Safet Susic GOOD
Safed Nadarevic OK
Adnan Mravac OK
Rest je sredina.
Sto se tice Vedada Ibisevica, bicu kratak, to je vrlo dobar napadac, ali protiv najboljih na svijetu, nema staminu, tu fali snage, spretnosti i jos dosta toga, ali to nije razlog da se pljuje po njemu jer je svakako dorastao da igra u Bundesligi i koristice nam itekako za kvalifikacije ali protiv najboljih igraca na svijetu nije dovoljno dobar.
Tako da sam ja na kraju svega, optimistican za kvalifikacije i ukoliko se kvalifikujemo mozemo biti Senzacija na Evropskom prvesntvu. Sa novih pojacanjima u odbrani, te novom taktikom koju imamo, i ako dignemo fizicku spremu, bicemo jedna vrlo dobra ekipa.
Ja sam optimistican i podrzavam rad Safeta Susica, jer se promjene u igre vec vide, a rezultati ce doci, to je samo pitanje vremena.
Da spomenem i nase navijace: WORLD CLASS

Ovdje pise i kunto i panto. Hoce li neko vise banovati ovog idiota harrya? Pa dijete drago, **** vise.
PAPE bit ce bolje aBd..samo lagano 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Da se samo nadovezem:Frutek je napisao/la:D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

BosnaE
- moustapha
- Kontakt:
Navijanje bez pirotehnike, kao cevapi bez luka.Casillas je napisao/la:Pa jel glupani svaku utakmicu moraju bacati baklje i pirotehniku na teren i isto raditi na tribinama? Pa zaboga, nismo u 90-immoustapha je napisao/la:Kome smetaju baklje na tribini, stvarno ne bi trebao komentarisati navijanje.Casillas je napisao/la: Ovi navijaci su sramota i treba im se zabraniti ulazak na stadion. Briga mene sto njih ima na hiljade, mislim na BHF, oni su sramota nase drzave.

#divovi
Kao prvo hvala na kulturnom odgovoru, vidi se ko je "gradsko celjade" a ko nijevelez_mostar je napisao/la:Zenga druze ,nisam ja rekao da je on dobar bio ,rodio sam se kad je otisao ,ali u odnosu na ovoga je plafon kad bolje skontam.
Zapamti sta sam ti rekao ,duboko cemo potonuti sa Susicem!!

Glupo smo baklje ubacili na teren, ono netreba BHF-u, inace simpaticni momci koji vole svoju domovinu.
Cestitke svima osim Ibricica i Ibisevica, mogu oni pruziti puno, puno bolje partije od ovoga prikazanog veceras...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Neznam stvarno sta vam susic smeta pa covijek je vodio tolike velike klubove i sa njima osvojio sta se osvojiti može.
ANKARASPOR,RIZESPOR,ANKARAGUDŽU,KONYASPOR,ISTAMBILSPOR,AL HILAL
ANKARASPOR,RIZESPOR,ANKARAGUDŽU,KONYASPOR,ISTAMBILSPOR,AL HILAL
Ovo vazi i za nas ! Poslusajte gospodina Osima.....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
jes dobar!?moram_materemi je napisao/la:Madafaka je napisao/la:BOLESNICI, UPRAVO TAKO. Levati jedni igrali smo protiv 3-strukog svjetskog prvaka, jedne od najjacih reprezentacija na svijetu, halo levati. IGRACI NISU SPREMNI, ODBRANA JE SMIJESNA. STA HOCETE KOJI ****? SUDIJI J3BEM SVE ZABARSKO. STA VAM JE PAPE KRIV SADA? **** VISE BOLESNICI, KO VAM PRIKLJUCI INTERNEt, DIJECO BALAVAjasko_juve je napisao/la:ljudi izgubili smo od Njemacke,sta vam je?????ne mogu da vjerujem,matere mi...mi smo cirkus od ljudi..digli smo se,imamo Dzeku,Spahica i mi mislimo da smo najjaci a oko 50.tog mjesta na rang listi..spustite se ljudi na zemlju,sta vam je???izgubiti od Svaba u Frankfurtu 3-1 a prvo poluvrijeme vodit,jos igraci totalno nespremni..ne znam sta bi vam covjek rekao..bolesnici..
ja zadovoljan. Ne toliko rezultatom koliko igrom. Ipak smo i opucali 2 puta. Doduse, jednom je lahm nabio Dzeku loptom, pa neznam jeli se to pika kao sut, ali onaj drugi pred kraj utakmice je bio pravi sut (Muslimovic) tako da smo cak i zaprijetili.
Fenomenalna igra, nemam rijeci.
Fenomenalna igra, nemam rijeci.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Slazem se, 2 dobra posta. Jednostavno MNOGI ovdje nisu realni, bez obzira kad je ko rodjen.gibi72 je napisao/la:Nekad bio aktivan ovdje, sad samo čitam radi toliko "bolesnih" mozgova... A samo da ste vidjeli na ARD kakve fizičke pripreme Švabe vrše, ono ni Magath u Wolfsburgu nije radio...jasko_juve je napisao/la:ljudi izgubili smo od Njemacke,sta vam je?????ne mogu da vjerujem,matere mi...mi smo cirkus od ljudi..digli smo se,imamo Dzeku,Spahica i mi mislimo da smo najjaci a oko 50.tog mjesta na rang listi..spustite se ljudi na zemlju,sta vam je???izgubiti od Svaba u Frankfurtu 3-1 a prvo poluvrijeme vodit,jos igraci totalno nespremni..ne znam sta bi vam covjek rekao..bolesnici..
Tebi potpis ko kuća na svako slovo! Prijatno
STa sam ja napisaoMadafaka je napisao/la:Ovdje pise i kunto i panto. Hoce li neko vise banovati ovog idiota harrya? Pa dijete drago, **** vise.

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 03 jun 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da ne smetaju samo djecimoustapha je napisao/la:Kome smetaju baklje na tribini, stvarno ne bi trebao komentarisati navijanje.Casillas je napisao/la: Ovi navijaci su sramota i treba im se zabraniti ulazak na stadion. Briga mene sto njih ima na hiljade, mislim na BHF, oni su sramota nase drzave.
Papanluk jel' da, a kapitensku traku nek da Misimovicu, hehe.aleksandar_veliki je napisao/la:Pa sta trebam reci nakon onoga, je li papak ili nije, onako iskreno. Mislim da mu Pape nakon ovog mora oduzeti traku, kapiten jedne nacionalne selekcije sebi ono ne smije dozvoliti.ambrozija je napisao/la:Rezultat odlican kako je moglo biti. Samo jedna i to velika zamjerka ovom treneru koji je na kormilu repke, a to je da je do 78 minute igro sa deset igraca na terenu, i da nemamo Muslima i Zeku, Ibisevic ne moze igrati, a kamoli Muslim tu.
P.s. Principatus, geronimo. Ja znam da je on vama drag,i meni je svojevremeno Branimir B. bio drag poslije svake tekme, dres, trenerku, majicu svasta mi davao ali i Ibisevic je njegovog ranga, jednostavno nije za repke koliko god ga volili.
Aleksandar Veliki, vjerovatno ono nije sportski sto je Spaha uradio, ali je mnogo njega nazvati papkom. Sta tek da ja za tebe sad napisem poslije takve izjave?
93,4 % " !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.