Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Hairlija
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la Hairlija » 03 jun 2010, 22:58

D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
:shock: :shock: :shock:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 jun 2010, 22:58

Amar Dzeko je napisao/la:Stvarno mi nije jasno sta danas imate nabiti na nos susicu sto se tice same taktike.. i ja sam bio pesimista i nezadovoljan poslije utakmice sa svedima ali veceras se stvarno nema susicu sta prigovoriti..prvo poluvrijeme dok smo mogli igrali smo, ponavljam IGRALI SMO, a drugo smo pali, ne zbog susica nego zbog fizicke spreme..pa nijemci se vec 3 sedmice pripremaju za SP, naravno da ce biti fizicki i svakako drugacije bolji na terenu od nas, pogotovo u ovom trenutku jer je pred njima jos mjesec dana utakmica a nasi su vec na odmoru..uostalom vi kriticari mora da ste ocekivali da cemo ih tuci u njihovoj zadnjoj pripremnoj utakmicu pred SP..

igrom iz prvog poluvremena i sa vrlo dobrim veznim redom mi mozemo na EP, u to sam siguran :!:
Potpisujem!

cRASH
Kontakt:

Post Postao/la cRASH » 03 jun 2010, 22:58

Njemačka pobijedila Bosnu - na penale !

:D :D :D :D :D :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 jun 2010, 22:59

roy_makaay je napisao/la:
moram_materemi je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Koji seljakljuk Bože sacuvaj,"kapitenski" nema sta,bošnjo ko bošnjo,naloži ga i najmanja hajka.
e pa ti bi ko bosnjo samo trpio...spaha mu je kao dubrovcanin opalio 'plesku' :D
ziv ti meni bio bosnjo...100 godina
svejedno, covjek ne zna da je samar za primitivce, time je obrukao sve nas Bosance... koga nije taj dijeli njegovo "primitivno vidjenje"...
Mene nije. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
BosnaE

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 03 jun 2010, 22:59

ja mislim da bi trebali dovesti vahida halilhodzica, ima trenerskog iskustva 100 puta vise od susica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 03 jun 2010, 23:00

omerbavarac je napisao/la:Bayern - BiH 3:1 :mrgreen: :mrgreen:
Prvo poluvrijeme donekle ravnopravna igra, kasnije Svabe ubacuju u brzinu vise i rjesavaju utakmicu. Nisu nas drugacije ni mogli pobijediti, nego penalima, ali ruku na srce penali su bili cisti kao suza.
Vidi se da nam trebaju brzi igraci, jer se tehnikom definitivno ne moze sve nadoknaditi.

PS: Amar mi izvukao zivce nekoliko puta sa onim svojim kritikovanjem nasih igraca. Kako kaze: "ovo nije bilo primanje, ovo je bilo odbijanje" (Ibisevic). :? :?
Pa sta će čovjek reci kad se odbila lopta ko od stijenu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 jun 2010, 23:00

Treba dovesti Amara Osima za trenera i svi problemi rijeseni, mada i ovaj nema srece.. Da smo igrali protiv Rijeke, Omana, itd. 100% bi dobili jer su mnogo slabiji od Gane recimo.. Ali sta je tu je..

Puno srece protiv Katara 11.8 na Kosevu.. 8-) 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 jun 2010, 23:01

Njemacka!!!
Rođen s tobom da budem

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 03 jun 2010, 23:01

Za_raju je napisao/la:Jadni mi sa Susicem.
Hadje mo se dignuti protiv njeg a to je odmah i protiv saveza dok nam nije kasno...
Kreni ti odmah pred savez sad cemo mi!!!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 jun 2010, 23:01

Taktika je bila ok...super izgledalo u prvom dijelu, (minus ibiscevic) u drugom totalni pad, mi kad primimo jedan moramo i drugi...Ibiscevic daleko najgori, treba Muslimovic u prvi 11, pa za 1 min pokazao je vise nego Ibiscevic za 60
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 jun 2010, 23:01

trik je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
dobar vic
:mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 03 jun 2010, 23:02

aleksandar_veliki je napisao/la:
manijak-kosevskob je napisao/la:bravo susicu netreba tebi ni STILIC ni VLADAVIC...ODLAZI NA VRIJEME MOLIM TEEE
Ajde sta ti je, Vladavic igra ima godinu samo na treningu i da nam igra za repku, halooo
slazem se da je Vladavic u nemilosti trenera al da nije bilo njega nebi ni titulu osvojili u zadnjim utakmicama kad je kod bilo guravo kad udje Vladavic povedu malo gledaj drugo je to sto je bio u nemilosti trenera al ima mjesta za njega bar na klupi a da nepricam za STILICA.....

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 03 jun 2010, 23:02

Rezultat odlican kako je moglo biti. Samo jedna i to velika zamjerka ovom treneru koji je na kormilu repke, a to je da je do 78 minute igro sa deset igraca na terenu, i da nemamo Muslima i Zeku, Ibisevic ne moze igrati, a kamoli Muslim tu.

P.s. Principatus, geronimo. Ja znam da je on vama drag,i meni je svojevremeno Branimir B. bio drag poslije svake tekme, dres, trenerku, majicu svasta mi davao ali i Ibisevic je njegovog ranga, jednostavno nije za repke koliko god ga volili.

Aleksandar Veliki, vjerovatno ono nije sportski sto je Spaha uradio, ali je mnogo njega nazvati papkom. Sta tek da ja za tebe sad napisem poslije takve izjave?
93,4 % " !!!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 jun 2010, 23:03

Miske i Pjanic jedan drugom stajali na nogama,Ibisevic prakticno bio igrac manje za nas.
I bolje je da na zemlji docekamo Luksemburg i Francusku,da smo zapali u euforiju gadno bi se prilijepili za pod.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 03 jun 2010, 23:03

Spaha je nesto opsovao Pjanicu, nakon sto je udario Marina........gledao sam na ARD-u prenos(citaj bolji kvalitet prenosa/slike) pa mislim da sam dobro vidio da mu je rekao 3x mars gore i onda nesto u pm.....ispravite me ako nije tako

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 03 jun 2010, 23:04

e pa ti bi ko bosnjo samo trpio...spaha mu je kao dubrovcanin opalio 'plesku' :D
ziv ti meni bio bosnjo...100 godina[/quote]
svejedno, covjek ne zna da je samar za primitivce, time je obrukao sve nas Bosance... koga nije taj dijeli njegovo "primitivno vidjenje"...[/quote]
Mene nije. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]

cuj,nisam vidio dobro pa sam naprvu pomislio da ga je pljunuo...to bi bilo nisko...ovo je za respect...
a sta sad marin ispade laf? jel spaha jos trebo da mu se naguzi?
kako je samo popiszio poslje..pa jestel vidjeli kolko se zacrvenio frajer poslje kartona...sigurno mu go*no nije opsovalo samo mater...ja sam mislio da ce ga ko 'torr roso' ganjat po terenu :D
spaha RESPECT

cRASH
Kontakt:

Post Postao/la cRASH » 03 jun 2010, 23:04

djonla je napisao/la:Spaha je nesto opsovao Pjanicu, nakon sto je udario Marina........gledao sam na ARD-u prenos(citaj bolji kvalitet prenosa/slike) pa mislim da sam dobro vidio da mu je rekao 3x mars gore i onda nesto u pm.....ispravite me ako nije tako
Rekao mu je :
"Ajdee Igraaaaj" !!!

I ja sam gledao na ARD.u

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jun 2010, 23:05

djonla je napisao/la:Spaha je nesto opsovao Pjanicu, nakon sto je udario Marina........gledao sam na ARD-u prenos(citaj bolji kvalitet prenosa/slike) pa mislim da sam dobro vidio da mu je rekao 3x mars gore i onda nesto u pm.....ispravite me ako nije tako
Jeste, al' je govorio da malom smradu Marinu slomije obe none, nije mu psovao... :mrgreen:

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 03 jun 2010, 23:05

Baja_Zvjerka je napisao/la:Treba dovesti Amara Osima za trenera i svi problemi rijeseni, mada i ovaj nema srece.. Da smo igrali protiv Rijeke, Omana, itd. 100% bi dobili jer su mnogo slabiji od Gane recimo.. Ali sta je tu je..

Puno srece protiv Katara 11.8 na Kosevu.. 8-) 8-)
neka nama Amara jos na Grbavici bolje mu jee

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 jun 2010, 23:05

Nismo se sastavili sa loptom da valja ,nismo stvorili priliku da valja ,trkacki smo uzas ,dno dna ,mentalno smo standardno BALKANSKI ,ali je Susic vrhunac svega ,haha..kako covjek ne moze viditi gdje je propuh ,ko je u boljoj formi ,koja bi uloga kome bolje odgovarala ,to mi nije jasno!!!
Ja sam ga vec dosta popljuvao i bez ove utakmice ,ne treba mi rezultat od 3-1 protiv Njemacke da skontam da je ovaj covjek propast ziva ,i da ce nas dobro ukopati u kvalifikacijama ,ne smijem ni pomisliti sta ce nam se protiv Francuza desiti kad se Blanc bude htio dokazati!
Zao mi je sto nam generacija propada.
Nisam gotivio Ciru ,ali skontao sam da je i on onakav kakav jeste ,sa svim svojim manama ,nesto pozitivno u odnosu na ovo sada!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.