D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
Potpisujem!Amar Dzeko je napisao/la:Stvarno mi nije jasno sta danas imate nabiti na nos susicu sto se tice same taktike.. i ja sam bio pesimista i nezadovoljan poslije utakmice sa svedima ali veceras se stvarno nema susicu sta prigovoriti..prvo poluvrijeme dok smo mogli igrali smo, ponavljam IGRALI SMO, a drugo smo pali, ne zbog susica nego zbog fizicke spreme..pa nijemci se vec 3 sedmice pripremaju za SP, naravno da ce biti fizicki i svakako drugacije bolji na terenu od nas, pogotovo u ovom trenutku jer je pred njima jos mjesec dana utakmica a nasi su vec na odmoru..uostalom vi kriticari mora da ste ocekivali da cemo ih tuci u njihovoj zadnjoj pripremnoj utakmicu pred SP..
igrom iz prvog poluvremena i sa vrlo dobrim veznim redom mi mozemo na EP, u to sam siguran
Mene nije.roy_makaay je napisao/la:svejedno, covjek ne zna da je samar za primitivce, time je obrukao sve nas Bosance... koga nije taj dijeli njegovo "primitivno vidjenje"...moram_materemi je napisao/la:e pa ti bi ko bosnjo samo trpio...spaha mu je kao dubrovcanin opalio 'plesku'roy_makaay je napisao/la:Koji seljakljuk Bože sacuvaj,"kapitenski" nema sta,bošnjo ko bošnjo,naloži ga i najmanja hajka.
ziv ti meni bio bosnjo...100 godina
Pa sta će čovjek reci kad se odbila lopta ko od stijenuomerbavarac je napisao/la:Bayern - BiH 3:1![]()
![]()
Prvo poluvrijeme donekle ravnopravna igra, kasnije Svabe ubacuju u brzinu vise i rjesavaju utakmicu. Nisu nas drugacije ni mogli pobijediti, nego penalima, ali ruku na srce penali su bili cisti kao suza.
Vidi se da nam trebaju brzi igraci, jer se tehnikom definitivno ne moze sve nadoknaditi.
PS: Amar mi izvukao zivce nekoliko puta sa onim svojim kritikovanjem nasih igraca. Kako kaze: "ovo nije bilo primanje, ovo je bilo odbijanje" (Ibisevic).![]()
Kreni ti odmah pred savez sad cemo mi!!!!Za_raju je napisao/la:Jadni mi sa Susicem.
Hadje mo se dignuti protiv njeg a to je odmah i protiv saveza dok nam nije kasno...
trik je napisao/la:dobar vicD1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
slazem se da je Vladavic u nemilosti trenera al da nije bilo njega nebi ni titulu osvojili u zadnjim utakmicama kad je kod bilo guravo kad udje Vladavic povedu malo gledaj drugo je to sto je bio u nemilosti trenera al ima mjesta za njega bar na klupi a da nepricam za STILICA.....aleksandar_veliki je napisao/la:Ajde sta ti je, Vladavic igra ima godinu samo na treningu i da nam igra za repku, halooomanijak-kosevskob je napisao/la:bravo susicu netreba tebi ni STILIC ni VLADAVIC...ODLAZI NA VRIJEME MOLIM TEEE
Rekao mu je :djonla je napisao/la:Spaha je nesto opsovao Pjanicu, nakon sto je udario Marina........gledao sam na ARD-u prenos(citaj bolji kvalitet prenosa/slike) pa mislim da sam dobro vidio da mu je rekao 3x mars gore i onda nesto u pm.....ispravite me ako nije tako
Jeste, al' je govorio da malom smradu Marinu slomije obe none, nije mu psovao...djonla je napisao/la:Spaha je nesto opsovao Pjanicu, nakon sto je udario Marina........gledao sam na ARD-u prenos(citaj bolji kvalitet prenosa/slike) pa mislim da sam dobro vidio da mu je rekao 3x mars gore i onda nesto u pm.....ispravite me ako nije tako
neka nama Amara jos na Grbavici bolje mu jeeBaja_Zvjerka je napisao/la:Treba dovesti Amara Osima za trenera i svi problemi rijeseni, mada i ovaj nema srece.. Da smo igrali protiv Rijeke, Omana, itd. 100% bi dobili jer su mnogo slabiji od Gane recimo.. Ali sta je tu je..
Puno srece protiv Katara 11.8 na Kosevu..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.