UEFA EURO 2016 FRANCE - PANINI SLIČICE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2016 FRANCE - PANINI SLIČICE
Jbt ko da je prije 10 god bila 2014ta
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Poskupo jeste, ali ta cijena je od 2012. i nije se mjenjala ni za svjetsko, evropsko, a ni za LP tako da je marka očekivana.KevinDurant35 je napisao/la:Skupo je marka. Nek stave pola marke,to je mjera.
Kad se sjetim France 98,jedan paketic bio 25 feningi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Imam ja oko 50ak sličica , a i meni fali 10ak da popunim još jedan album , pa ti mogu vidjeti kad odem kući šta mi fali i šta ja imamAsharaK je napisao/la:Jos jednom pitam, ima li ko duple slije za Brazil?

18,35,117,127,130,143,147,148,149,150,154,161,167,177,279,305,309,317,371,373,375,446,464,488,525,545,568,583,603,607,634
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Niko to nije izjavio.KevinDurant35 je napisao/la:Cuj ti danasnje omladine bolje im online nego normalno otvoriti paketicjbm ti zivot

"We need to suffer. And we need to fight."
Izašle neke slike već, al ja ne znam postavit ovdje 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Zadnji put sam skupljo 2006. Kad su tad digli cijenu paketića na više od pola marke odusto sam. Još 2008. uveli one ekipne u 4x različite sličice, samo da uzmu što više para.
Walk on, with hope in your hearts.
- alan_kardec
- Kontakt:
Lik je napisao/la:Izašle neke slike već, al ja ne znam postavit ovdje
gdje su izašle te slike? postavi bar link.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A dobio sam sliku kako bi album trebao izgledat, to imam na compu i vidio sam još grb hebene Irske. Može neko poslat u PP kako da postavim slibu ovdje pa da vidite svialan_kardec je napisao/la:Lik je napisao/la:Izašle neke slike već, al ja ne znam postavit ovdje
gdje su izašle te slike? postavi bar link.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Napisi mi na PP koje ti fale imam ja nestoAsharaK je napisao/la:Jos jednom pitam, ima li ko duple slije za Brazil?

Sličice zvanično izlaze 18.3.2016. Nadamo se da će se i kod nas pojaviti na taj datum i da neće kasniti 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sličice izlaze u raznim terminima od zemlje do zemlje, a kako se kod nas obično pojave heftu prije uskrsa, moglo bi to biti oko 18-tog

pored gomile starter pack-ova koji su na zapadu uobičajeni (album plus par kesica) u zemljama sa specijalnom edicijom i hardcover albumom će postojati i special starter box sa sto kesica i elem tim hardcover albumom

- alan_kardec
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:pored gomile starter pack-ova koji su na zapadu uobičajeni (album plus par kesica) u zemljama sa specijalnom edicijom i hardcover albumom će postojati i special starter box sa sto kesica i elem tim hardcover albumom
ajj da mi je doći negdje do ovog paketa, obradovao bih se ko malo dijete

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma biće toga za naručiti sigurno, vjerovatno ne kod nas ali iz inostranstva sigurno. švica, njemačka i austrija će imati sto posto hardcover album
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma to naručivanje preko neta ne dolazi u obzir, da se izofiram pred porodicom kad mi poštar donese pošiljku
Znaš onu priču imaš 30 godina i skupljaš sličice
da ne pominjem bacanje para...

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakve veze ima koliko godina imaš, stariji i skupljaju mlađi slabo, tu mislim na klince u osnovnoj.alan_kardec je napisao/la:Ma to naručivanje preko neta ne dolazi u obzir, da se izofiram pred porodicom kad mi poštar donese pošiljkuZnaš onu priču imaš 30 godina i skupljaš sličice
Treba da naučiš porodicu šta skupljaš da te ponekad obraduju kojim paketićem

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa kad je bilo za SP 2014 i ja sam tad skupljao. Bilo okupljanje pred BBI i svaku nedelju su dolazila 3 covjeka koji imaju 55+ godina i skupljali su slibe. Bilo je dosta i ljudi koji imaju oko 40-ak godina koji su skupljali. Da ne pricam o ovima koji imaju oko 30 pa i oni skupljaju. Nema to veze.alan_kardec je napisao/la:Ma to naručivanje preko neta ne dolazi u obzir, da se izofiram pred porodicom kad mi poštar donese pošiljkuZnaš onu priču imaš 30 godina i skupljaš sličice

- alan_kardec
- Kontakt:
Lik je napisao/la:Kakve veze ima koliko godina imaš, stariji i skupljaju mlađi slabo, tu mislim na klince u osnovnoj.alan_kardec je napisao/la:Ma to naručivanje preko neta ne dolazi u obzir, da se izofiram pred porodicom kad mi poštar donese pošiljkuZnaš onu priču imaš 30 godina i skupljaš sličice
Treba da naučiš porodicu šta skupljaš da te ponekad obraduju kojim paketićem
Normalno da nema nikakve veze, ali ajd ti to objasni mojim roditeljima.
Briga me, ja ću opet skupljati i ovaj album.
arelinho je napisao/la:Pa kad je bilo za SP 2014 i ja sam tad skupljao. Bilo okupljanje pred BBI i svaku nedelju su dolazila 3 covjeka koji imaju 55+ godina i skupljali su slibe. Bilo je dosta i ljudi koji imaju oko 40-ak godina koji su skupljali. Da ne pricam o ovima koji imaju oko 30 pa i oni skupljaju. Nema to veze.![]()
Ma znam sve, i ja sam skupljao i skupio sam kompletan album (zadnji mi falio Džeko i nekom malcu dam onu zlatnu Španije i Argentine za njega). Svaki petak i subota na biciklo i pravac pred BBI. Znači skupljali su svi bez obzira na godine i pol. Valjda će tako biti i ove godine.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], muhamedhulk i 3 gosta.