Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2010, 22:52

Bayern - BiH 3:1 :mrgreen: :mrgreen:
Prvo poluvrijeme donekle ravnopravna igra, kasnije Svabe ubacuju u brzinu vise i rjesavaju utakmicu. Nisu nas drugacije ni mogli pobijediti, nego penalima, ali ruku na srce penali su bili cisti kao suza.
Vidi se da nam trebaju brzi igraci, jer se tehnikom definitivno ne moze sve nadoknaditi.

PS: Amar mi izvukao zivce nekoliko puta sa onim svojim kritikovanjem nasih igraca. Kako kaze: "ovo nije bilo primanje, ovo je bilo odbijanje" (Ibisevic). :? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jun 2010, 22:52

spajz je napisao/la:i da ostavi 2 igraca samih? imas li ti covjece oci ili kenjas u prazno?
Pogledaj gol ponovo pa ces vidjeti da nije tako, ziv nam bio!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 03 jun 2010, 22:53

Spahic Emir unosi nemir :D...Svaka mu cast pokazao je kako se bori za sveti dres i da je pravi profesionalac,ostali malo janjetina,piva,teferic pa ne mogu ni do 60 minute da izdrze :x U drugom poluvremenu Kakau i Miler nas unistili.Izgleda da ovaj Susic nikakvog autoriteta nema,igraci mu se vuku po terenu,Dzeko nevidljiv isto kao Ibisevic i Misimovic znam sad da ce me mnogi napasti al tako je.Nek nam je Bog na pomoci :?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Bosanceros1010
Kontakt:

Post Postao/la Bosanceros1010 » 03 jun 2010, 22:53

Hocemo Vahida Halilhodzica :D

cRASH
Kontakt:

Post Postao/la cRASH » 03 jun 2010, 22:53

KONGO je napisao/la:
cRASH je napisao/la:Njemačka sa ovakom igrom nema šta tražit na SP.
:roll:

Kralju, si vidio one precke ? Ljudi nas ubili, samo je bilo pitanje vremena kad ce nas napunit. Mi sa ovakvom igrom nemamo sta trazi protiv Albanije i Bjelorusije, to je mnogo realnije reci nego to sto si rekao za Svabe.
Znam to, ali ti ne razumjiješ da Nijemci treniraju mjesec dana po 2x na dan, a mi treniramo 5 dana 1x na dan.

Ljudi su imali više snage to je budala vidjela, do 60 minute smo dobro igrali, a onda pad kao i protiv Švedske.

A za ove što nešto pišu kako su igrači loše odigrali, pa što vi ne trenirate fudbal pa dokažite da ste bolji od ovih naših igrača. Sve nešto serete a mrsko vam migat.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jun 2010, 22:53

Keno-nije kriv ni za jedan go
Spahic-kapitenski,srce na terenu,najbolji veceras
Nadarevic-solidno,nemogu on i Spahic sami
Jahic-dobar dok ga umor ne ufati
Salihovic-odigro je i boljih utakmica
Rahimic-nedovolnjo
Misimovic-jeli se uopste oznojio?
Pjanic.pored Spahica najbolji veceras
Ibisevic-nedamu zena da trci,nece imati snage za one stvari :mrgreen: :mrgreen:
Dzeko-nema lopti,uostalom kad igra Miske igra i Dzeko
Ibricic-po meni najgora utakmica u repki svih vremena

ovi ostali sto su igrali nisu imali vremena da pokazu bilo sta
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 jun 2010, 22:54

E pa ovako:
Hasagic-Vrlo dobar,dojam mu je pokvarilo ponovno driblanje protivnickog igraca i to na samom pocetku meca.
Mravac-Lav na terenu,borbenosti mu ne nedostaje ali dosta bolje se snalazi u ulozi stopera.
Nadarevic-Takodje borbe ne nedostaje ali u ovakvim utakmicama vidi se razlika igranja u najjacim evropskim ligama i igranja u Turskoj ligi.
Spahic-Kapitenska partija Emira Spahica,zamjeram mu samo zasto Marina nije bar posteno "odalamio" samarcinu,sve u svemu dobra partija kapitena
Salihovic-Da sam na Susicevom mjestu,optisao bi u Glazgov i dok Papac ne pristane da igra za repku ne bih se vratio iz Skotske.Sejad je jednostavno zrtva u repki,zbogh toga sto bi mnogo vise dao u veznom redu.
Rahimic-Neprimjetan na terenu,prekidao je dosta dosta akcija Nijemaca ,posebno u prvom poluvremenu.
Pjanic-Najvise pretrcao u cijeoloj ekipi,ali znali smo gledati Miralema i u boljim izdanjima.
Misimovic-Veceras sam vidio nesto sto sam rijetko dosad gledao od Misimovica,uklizavao je kao nikad dosad.Velika borba ali vidi se da je Miske vec odavno na godisnejm odmoru.
Dzeko-Dao gol,trcao,driblao ali cini mi se da je veceras bio malo i prefvise sebican.
Jahic-Kao i kod Nadarevica samo jos izrazenije vidi se da Grcka Liga se ne moze porediti sa najvecim evropsklim ligama
Ibisevic-Vedade,Kralju moj,sledece pripreme sto ozbiljnije shvati,sto vise treniraj i vrati nam se u formu,jer ovo veceras je bilo slabo ,mozda i najslabije dosad u repki sto si dao.
Ibricic-Tesko Senijade da ces ti otici u Rubin ili Aston Villu ako budes igrao kao veceras.Mora i moze to biti deset puta bolje.
Muslimovic-Po meni trenutno Zlatan ima prednost u odnosu na Ibisevica.Veceras nije imao vremena da bilo sta vise ucini.
Zec-Nista posebno ,a nije imao ni vremena.
Berberovic-Uspio je u onih desetak minuta da nam pokaze da nema mjesta ni na sirem spisku.Puno puno boljih igraca imamo u Premijer Ligi(Trivunovic,Bogicevic.....)
Susic-Pape,skidam ti kapu na smjeslosti i ofanizivnim taktikamam koje preferiras u svim mecevima.ALi 7 golova smo primili u dvije utakmice.Nesto moras mijenjati,i to pod hitno.
Reprezentacija-Papac,Mujdza bi bili i nadam se ce biti velika pojacanja za zadnji red reprezentacije.
BosnaE

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 jun 2010, 22:54

Pola vas ovde sto pljujete po Susicu je bilo mirno poslije prvog poluvremena.Na zalost mi nismo niti fizicki a ni psihicki dovoljno jaki da pobijedjujemo velike,to je realitet.Na zalost i meni nedostaje ta karizma i motivacija kod Susica,ali valjda ce biti bolje...
Kad igramo protiv Katra?

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 jun 2010, 22:54

atomski mrav je napisao/la:
1921 je napisao/la:
atomski mrav je napisao/la:joj šuplje priče , izgubili smo od Njemačke a ne od Malte
Sušić mora naći lijevog beka i to pod hitno
Ovo je Cirina ekipa. Sve igrace je on nasao, i poslozio ovu ekipu. Pitar dobije ekipu iz snova, sa kojom moze razvaliti svaku reprezantaciju ali... tek sada se vidi zasto je vodio Turske klubove :lol:

nisi upravu svi ovi igrači igrali su i kod drugih selektora ne poržavam Sušića jer nije probao lijevog beka koji će nam trebati u kvalifikacijama ali razapinjati ga što je izgubio od NJemaca koji se spremaju za svjetsko je apsurd .
i možda nešto što je meni bolo oči al mi nemamo krilnih igrača
Igrali su kod drugih selektora bez veceg uspjeha. Tek kada je dosao Ciro, nastala je euforija, baraz. Pocele su skakati cijene igracima, nova imena su dolazila...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 03 jun 2010, 22:55

Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 03 jun 2010, 22:55

bravo susicu netreba tebi ni STILIC ni VLADAVIC...ODLAZI NA VRIJEME MOLIM TEEE

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 03 jun 2010, 22:55

omerbavarac je napisao/la:Bayern - BiH 3:1 :mrgreen: :mrgreen:
Prvo poluvrijeme donekle ravnopravna igra, kasnije Svabe ubacuju u brzinu vise i rjesavaju utakmicu. Nisu nas drugacije ni mogli pobijediti, nego penalima, ali ruku na srce penali su bili cisti kao suza.
Vidi se da nam trebaju brzi igraci, jer se tehnikom definitivno ne moze sve nadoknaditi.

PS: Amar mi izvukao zivce nekoliko puta sa onim svojim kritikovanjem nasih igraca. Kako kaze: "ovo nije bilo primanje, ovo je bilo odbijanje" (Ibisevic). :? :?
Amar je u pravu, Ibisevic je katastrofalno odigrao. Uopste svojim mislima nije bio na tekmi, valjda je zena ucinila svoje. Nije ni bitno, kad su nas ljudi ubili !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 03 jun 2010, 22:56

Bosanceros1010 je napisao/la:Hocemo Vahida Halilhodzica :D
Najbolje sto bi se moglo desiti je to, ali nazalost mala prepreka je savez! Joj nije mi vise dobro radi ovakvih stvari, digao sam ruke od Veleza radi uprave i politike, a sve mi je vise muka radi repke i politicara u njoj...
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 jun 2010, 22:56

Jadni mi sa Susicem.
Hadje mo se dignuti protiv njeg a to je odmah i protiv saveza dok nam nije kasno...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 jun 2010, 22:56

Njemacka je veceras pobjedila zasluzeno. To prvo poluvrijeme dok je bilo snage stajali smo ravnopravno. U drugom poluvremenu se ploca okrenula. Njemci daleko spremniji, imaju duplo veci izbor kvalitetnih igraca na klupi.

Cijelu vecer nesto kontam. Gleda li Uli Hoenness utakmicu, da vidi kakvog zmaja ima u nasoj ekipi. Spahic bi mogao nositi na ledjima Demichelisa i van Buytena i opet bolje od njih odigrati. Kakav je on samo autoritet na terenu, koliko mnogo donosi ekipi, a uz to je jako jeftin. Uli ispuni mi zelju dovedi Emira u Bayern. 8-)
Bez obzira ako se moja zelja ne ostvari, nikako ne bih mogao svariti cinjenicu, da Emir ne zavrsi u nekom jakom evropskom klubu.
#divovi

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 03 jun 2010, 22:56

D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
dobar vic

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jun 2010, 22:57

omerbavarac je napisao/la:PS: Amar mi izvukao zivce nekoliko puta sa onim svojim kritikovanjem nasih igraca. Kako kaze: "ovo nije bilo primanje, ovo je bilo odbijanje" (Ibisevic). :? :?
Potpisujem, isto tako nakon sto je Muslimovic dosao do suta i pucao s lijeve strane na ivici 16erca "i ovo se pise kao pokusaj, nazalost"...Pa ne igramo protiv Orasja kao tvoji momci s Grbavice moj Osime!

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 03 jun 2010, 22:57

Naj realnije je reci da smo u prvom poluvremenu stajali i takticki i igracki dobro, a vec kad je usao ibro, lijeva strana je pukla, sve ono sto su zatvarali jahic i sejo je prolazilo jer je ibro otisao visocije.

Drugo poluvrijeme su se svabe dozvale malo a mi na sredini popustili, prije svega mislim na gubljenje lopti ibisevica i vise pozicione odbrane nego sto smo isli na loptu(kao u prvom poluvremenu).

A kad su jos usli i svjezi igraci njemacke tek su onda nasi pokazali u kakvoj su kondiciji, poslije 65 minute nemogu ni potrcat (cast izuzetcima). Ali prije svega glavni krivci su po meni igraci i njihova fizicka sprema.

Pape je kriv zbog kasnih izmjena (ibisevic), i pogresnih izmjena (mravac-ibro) sto je poremetilo citavu koncepciju.

Ali ovo je jos jedna dobra proba, da vidimo gdje smo i sta smo.
...JA SAM SARAJEVO...

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 03 jun 2010, 22:57

D1n0 je napisao/la:Schweinsteiger je trenutno jedan od najbolji igraci na svijetu
Reci da se salis

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 03 jun 2010, 22:57

sedra je napisao/la:Pola vas ovde sto pljujete po Susicu je bilo mirno poslije prvog poluvremena.Na zalost mi nismo niti fizicki a ni psihicki dovoljno jaki da pobijedjujemo velike,to je realitet.Na zalost i meni nedostaje ta karizma i motivacija kod Susica,ali valjda ce biti bolje...
Kad igramo protiv Katra?
pa da...dok nije poceo povlacit LOSE POTEZE...da mi je iz oka ispo....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.