Sport klub 2,dobra tekmaRinuka je napisao/la:Je li neko gledo zeljkana?![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- Evolution87
- Kontakt:
Al ostadosmo i mi bez prenosa sutra. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Haj'mo odavde kad nas ne prenoseEvolution87 je napisao/la:Al ostadosmo i mi bez prenosa sutra.

Svi u napad jedan je Hase!!
dje nam je budjet?Evolution87 je napisao/la:Al ostadosmo i mi bez prenosa sutra.

kamermanRinuka je napisao/la:Je li neko gledo zeljkana?![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko su samo zaradili na ovim prenosima..Od tih para mogu platiti vodu, dvije godine unaprijed

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
nemoj tako dali su najveću ponudu u ligiRinuka je napisao/la:Koliko su samo zaradili na ovim prenosima..Od tih para mogu platiti vodu, dvije godine unaprijed![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pratili bi ga da smo imali gdje,ko Usora grob te j.ebo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Probisvjet
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:dje nam je budjet?Evolution87 je napisao/la:Al ostadosmo i mi bez prenosa sutra.![]()
kamermanRinuka je napisao/la:Je li neko gledo zeljkana?![]()
extra tekma bila , kaže sljedeću će mu dat da upali kameru
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Meni nije jasno zasto najveci klub u BiH , Sarajevo hej, nabavlja dresove u lokalnom granapu!? Ekonomski patriootizam, ali problem je sto slova otpadaju. Nikako dva dobra.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Ni meni nije jasno zasto to tebe kopka u pola dva ujutroSRSlavinovici je napisao/la:Meni nije jasno zasto najveci klub u BiH , Sarajevo hej, nabavlja dresove u lokalnom granapu!? Ekonomski patriootizam, ali problem je sto slova otpadaju. Nikako dva dobra.

Ti razmisljas o Sarajevu i njihovoj opremi..

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pokusalo se sa guranjem domaceg proizvođaca, nismo ni mi zadovoljni sa njim nesto narocito, ali napredovat ce i on uz instituciju. Drago mi je da u ove sitne sate mislis o FK Sarajevu. Jedva cekam nase gostovanje na Tusnju i dolazak u Tuzlu. Mogu misliti stanje u gradu, opsta euforija, praznicna atmosfera, institucija BiH fudbala dolazi, raja se međusobno ispituje ide li se gledati Sarajevo danas. Dolaze Horde Zla, Tuzlaci ih snimaju i dive se, jer rijetko imaju priliku gledati takve navijace i navijanje, kako i nece se diviti kad inace gledaju seljacine ko Joge Poceras?! Naravno ne moram ni napominjati da je institucija BiH fudbala jedini klub pored velike cetvorke koji je uspio osvojiti vise od jedne titule prvaka u bivsoj drzavi, to znaju svi navijaci najnetrofejnijeg fudbalskog kluba u regiji. Sloboda u formi, u naletu, ali kao sto je vec viđeno ove sezone kada igraju protiv Sarajeva jednostavno ta muda i igra nestanu, strah od institucije uradi svoje.SRSlavinovici je napisao/la:Meni nije jasno zasto najveci klub u BiH , Sarajevo hej, nabavlja dresove u lokalnom granapu!? Ekonomski patriootizam, ali problem je sto slova otpadaju. Nikako dva dobra.
Sjetimo se zadnjeg gostovanja na Tusnju, toj neosvojivoj tvrđavi na kojoj navijaci Slobode ne predviđaju bodove ove polusezone ni Sarajevu, a Bgm ni nasim konama i Sirokom Brijegu. Sarajevo je u toj utakmici koju je rutinski rijesilo sa 0-2 probijalo jedan od najvecih bunkera viđenih u nasoj ligi, imao sam osjecaj da gledam borbu Slobode za zivu glavu. Meho Kodro izvlaci iz igre stopera, Amera Dupovca i ubacuje centralnog napadaca, to dovoljno govori o napadackim ambicijama malog kluba u toj utakmici. Statistika te utakmice je bila zaista nevjerovatna, posjed Sarajeva preko 70%, sutevi, korneri, sve u korist institucije. Nadam se ovaj put da se Sloboda vise igrati fudbala, a manje pasti na koljena kao zrtva svojih kompleksa u duelu sa velikim klubom sa Koseva.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci pocelo je... Poslije gasenja Zeljkanovih, dosle su i fukarice na red 

Što se ovi učesnici Intertoto kupa bahate mene to zanima. Prošli put smo vas silovali na Tušnju a od tad smo vas još dva puta silovali na Koševu, niste imali u te tri utakmice 3 šuta na gol. Šta ba vi hoćete ?
Prskanje po facijoker90 je napisao/la:Pokusalo se sa guranjem domaceg proizvođaca, nismo ni mi zadovoljni sa njim nesto narocito, ali napredovat ce i on uz instituciju. Drago mi je da u ove sitne sate mislis o FK Sarajevu. Jedva cekam nase gostovanje na Tusnju i dolazak u Tuzlu. Mogu misliti stanje u gradu, opsta euforija, praznicna atmosfera, institucija BiH fudbala dolazi, raja se međusobno ispituje ide li se gledati Sarajevo danas. Dolaze Horde Zla, Tuzlaci ih snimaju i dive se, jer rijetko imaju priliku gledati takve navijace i navijanje, kako i nece se diviti kad inace gledaju seljacine ko Joge Poceras?! Naravno ne moram ni napominjati da je institucija BiH fudbala jedini klub pored velike cetvorke koji je uspio osvojiti vise od jedne titule prvaka u bivsoj drzavi, to znaju svi navijaci najnetrofejnijeg fudbalskog kluba u regiji. Sloboda u formi, u naletu, ali kao sto je vec viđeno ove sezone kada igraju protiv Sarajeva jednostavno ta muda i igra nestanu, strah od institucije uradi svoje.SRSlavinovici je napisao/la:Meni nije jasno zasto najveci klub u BiH , Sarajevo hej, nabavlja dresove u lokalnom granapu!? Ekonomski patriootizam, ali problem je sto slova otpadaju. Nikako dva dobra.
Sjetimo se zadnjeg gostovanja na Tusnju, toj neosvojivoj tvrđavi na kojoj navijaci Slobode ne predviđaju bodove ove polusezone ni Sarajevu, a Bgm ni nasim konama i Sirokom Brijegu. Sarajevo je u toj utakmici koju je rutinski rijesilo sa 0-2 probijalo jedan od najvecih bunkera viđenih u nasoj ligi, imao sam osjecaj da gledam borbu Slobode za zivu glavu. Meho Kodro izvlaci iz igre stopera, Amera Dupovca i ubacuje centralnog napadaca, to dovoljno govori o napadackim ambicijama malog kluba u toj utakmici. Statistika te utakmice je bila zaista nevjerovatna, posjed Sarajeva preko 70%, sutevi, korneri, sve u korist institucije. Nadam se ovaj put da se Sloboda vise igrati fudbala, a manje pasti na koljena kao zrtva svojih kompleksa u duelu sa velikim klubom sa Koseva.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
gledam šta pišu i kontam je l' mogućepinoglavi je napisao/la:al ih trojicu u pola 3 navuče

Moguće je kad se bahatite vi od kojih Brotnjo ima više razloga da se bahati.
Vaš je domet 5-6 mjesto vazda bio i to kad iznenadite a obično se borite za opstanak a znali ste i ispast. Šta vi imate pričat o nekom Sarajevu miljama daleko od vas.
Vaš je domet 5-6 mjesto vazda bio i to kad iznenadite a obično se borite za opstanak a znali ste i ispast. Šta vi imate pričat o nekom Sarajevu miljama daleko od vas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
stvarno cijenim dobru zajebanciju, al' ovo
dobro je rekao Pastrmka, ovoj temi treba odat' počasni marš, svako misli da zna podjebavat', al' ..

dobro je rekao Pastrmka, ovoj temi treba odat' počasni marš, svako misli da zna podjebavat', al' ..

Dobar fazon, ovako cu i ja pred spavanje pa ujutro vidim koliko riba sam uhvatioChinaglia je napisao/la:gledam šta pišu i kontam je l' mogućepinoglavi je napisao/la:al ih trojicu u pola 3 navuče

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.