PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ukucaj sifru 0023a31, radit ce
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Zeljkane, nema streama!
Jos uvijek o streamu. Ne zna se ko je gori, vi il bojkotasi.
Nece da pokrene..Dajte onaj link sa ** 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce sigurno da se pokrene. Druga je stvar sto se njima mrsko popeti na krov da okrenu antenu.Rinuka je napisao/la:Nece da pokrene..Dajte onaj link sa **
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Cuj mrsko..Pa gdje je onaj poznati penjac i osvajac najvisih vrhova, krovova, piramida, nadstresica i ostalih uzvisinaProbisvjet je napisao/la:Hoce sigurno da se pokrene. Druga je stvar sto se njima mrsko popeti na krov da okrenu antenu.Rinuka je napisao/la:Nece da pokrene..Dajte onaj link sa **

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Probisvjet
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:Cuj mrsko..Pa gdje je onaj poznati penjac i osvajac najvisih vrhova, krovova, piramida, nadstresica i ostalih uzvisinaProbisvjet je napisao/la:Hoce sigurno da se pokrene. Druga je stvar sto se njima mrsko popeti na krov da okrenu antenu.Rinuka je napisao/la:Nece da pokrene..Dajte onaj link sa **![]()
Boli njega briga za ljubitelje streama, on ce da gleda uzivo negdje sa strehe.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlaado je napisao/la:Hajmo Harba potpis i idemo im derati anus

Lakoste je napisao/la:Tuzlaado je napisao/la:Hajmo Harba potpis i idemo im derati anus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 15 feb 2016, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Jesu im ovo neki rusi sponzori,sta ovo pise

Svi u napad jedan je Hase!!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Meni ova oprema slicna našoj...

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Sta je ovo Zeljkan ponovo odigrao 0-0, ovaj put protiv drugoligasa iz Danske koji je osnovan prije 2 godine.
Znam za klub, pola ih imaju posao pored fudbala 

ja tražim pregled da vidim reprezentativca, niđe ništa....MCMLXVII je napisao/la:Sta je ovo Zeljkan ponovo odigrao 0-0, ovaj put protiv drugoligasa iz Danske koji je osnovan prije 2 godine.Znam za klub, pola ih imaju posao pored fudbala

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- plavousrcu
- Kontakt:
Vise pratite Zeljkana nego svoj klub. Karakteristicno za djecu UDBE.MCMLXVII je napisao/la:Sta je ovo Zeljkan ponovo odigrao 0-0, ovaj put protiv drugoligasa iz Danske koji je osnovan prije 2 godine.Znam za klub, pola ih imaju posao pored fudbala
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tuzlaado je napisao/la:Hajmo Harba potpis i idemo im derati anus

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Probisvjet
- Kontakt:
Hocemo cetvrti kanal! 

Suti, jedva sam nasao rezultat.plavousrcu je napisao/la: Vise pratite Zeljkana nego svoj klub. Karakteristicno za djecu UDBE.
pratimo sve mlade talentovane igračeplavousrcu je napisao/la:Vise pratite Zeljkana nego svoj klub. Karakteristicno za djecu UDBE.MCMLXVII je napisao/la:Sta je ovo Zeljkan ponovo odigrao 0-0, ovaj put protiv drugoligasa iz Danske koji je osnovan prije 2 godine.Znam za klub, pola ih imaju posao pored fudbala

ima li snimak neki tekme,pregled, šanse, nešto, ozbiljno?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Je li neko gledo zeljkana?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.