Ako ti tako kazes druze..keli1946 je napisao/la: Pa vrlo jednostavno zato sto jokeru ne valja sve sto se desi i sve sto se ne desi a trebalo se desiti![]()
Salim se malo ali je zabrinjavajuce kad od tebe procitam ono kao nema veze sta ces
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Moram se pohvaliti, to sam ga ja izveo na pravi putkeli1946 je napisao/la: Salim se malo ali je zabrinjavajuce kad od tebe procitam ono kao nema veze sta ces

Nećemo ih valjda prodavati u Kinu? U kojim ligama još traje prelani rok? Oni su pod ugovorima i ne mogu se registrovati tamo van registracionog perioda? Ili ti neki klubovi prepisuju od nas, plaćaj igrača pola godine džaba.
- Burberry46
- Kontakt:
Nadam se da je zadnji vezniZukanovic je napisao/la:Samo kad neki klub hoce ga.sto on ima dosta ponuda iz azije.
jedan igrac je jos u igri.ali ne znam koji.krste i radovac su na transferlisti.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne znam koja je poenta ovih tkz. insajdera, fino sam vam napisao u mom prvom postu prosle sedmice da nam dolazi igrac u Antaliji. Pregovara se jos s jednim igracem, molim vas uz vase strpljene i bez euforije, radi se o klasi.
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
Ma ne treba nam klasa koji ce nam,ne treba vise niko,zakljuciti prelazni,ako stigne kakva dobra ponuda za nekog igraca pustit ga imamo zamjene sto je najbitnije

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Hocu i ja da budem insajder...
Koja skola je potrebna za to?
Dobrodosao Harba
Zao mi je Krste, volio bih da se mogao vise fokusirati na svoje igre.. jbgaa..
Kako god okrenemo, neko od ofanzivnih igraca MORA otici...
Krste, Bekic il Okic...
Radovac je fkt los, evo vec pola godine ne moze se sastaviti s loptop, ko je kriv i zbog cega je sve to... za analize...
Kad bi uspjeli prodati jednog il eventualno dva igraca, mi bi na konju bili
Koja skola je potrebna za to?

Dobrodosao Harba

Zao mi je Krste, volio bih da se mogao vise fokusirati na svoje igre.. jbgaa..
Kako god okrenemo, neko od ofanzivnih igraca MORA otici...
Krste, Bekic il Okic...
Radovac je fkt los, evo vec pola godine ne moze se sastaviti s loptop, ko je kriv i zbog cega je sve to... za analize...
Kad bi uspjeli prodati jednog il eventualno dva igraca, mi bi na konju bili

Kakve smo kurate sreće doći će igrač klasa neka neće se moći registrovat ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja zadovoljan prelaznim,nema nikakvih imena,a rega igrači koji će dići igru na veći nivo,dobra priprema i uigranost i ekstra,a nema igrača koji uzimaju previše para like Step,harmonika,bomba itd..
Sabrine mi moje!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bit ce to sve dobro ako Bog da. Idemo u Mostar po tri boda ako Bog da i prekucati brojku navijaca koju nam dadnu. Ako Bog da. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:
Institucija.![]()
![]()

[youtube][/youtube]

Ovo je i meni prvo kroz glavu prosloBesic je napisao/la:Kakve smo kurate sreće doći će igrač klasa neka neće se moći registrovat ...

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Mislim da je jos Harba u pitanju i nema vise nikoga. A pitanje je hoce li i on potpisati. Da ne zurimo...???
Kad ce slike sa jutarnjeg treninga da vidimo ima li Harbe.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnom harbe probeharao 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ma ja sam zadovoljan prelaznim rokom. Deni i dva Brazilca dobri igraci. Za Kramara ne znamo jos kakav je, pokazat ce vrijeme. Harba je u inostranstvo otisao kao najbolji igrac PL i samim tim je pojacanje, a i licno ga znam i znam koliko je dobar igrač i koliko je dobro igrao u Olimpiku.
Ranijih sezona smo imali velika pojacanja, pa su se pojedini opet zalili. Osvojili smo kup i ligu nakon dugo vremena i treba biti zadovoljan. Siguran sam da cemo i ove godine osvojiti bar jedan trofej. A vjerujte mi da nam po kvalitetu samo moze parirati Zrinjski i Siroki i to samo priblizno.
Budimo malo pozitivni. Sacekajmo prvo kolo 28og i onda kritike pozitivne ili negativne.
Ako imate ikakve sumnje u ovu upravu i strucni stab, MOLIM VAS samo se sjetite npr. 2007,2008,2009 godine i ranije, dugova i jadnog SJEVERA, koji je izgledao sablasno prazan, sjetite se uslova i opreme kakvu su imali nasi igraci i sve ce Vam biti jasno koliko smo mi napredovali i koliko konstanto napredujemo u svakom segmentu. Siguran sam da ce ova godina biti posebna po tome sto cemo napraviti neke velike rezultate i da ce svakog dana biti sve bolje.
Sarajevo ce biti prvak!!!1
Ranijih sezona smo imali velika pojacanja, pa su se pojedini opet zalili. Osvojili smo kup i ligu nakon dugo vremena i treba biti zadovoljan. Siguran sam da cemo i ove godine osvojiti bar jedan trofej. A vjerujte mi da nam po kvalitetu samo moze parirati Zrinjski i Siroki i to samo priblizno.
Budimo malo pozitivni. Sacekajmo prvo kolo 28og i onda kritike pozitivne ili negativne.
Ako imate ikakve sumnje u ovu upravu i strucni stab, MOLIM VAS samo se sjetite npr. 2007,2008,2009 godine i ranije, dugova i jadnog SJEVERA, koji je izgledao sablasno prazan, sjetite se uslova i opreme kakvu su imali nasi igraci i sve ce Vam biti jasno koliko smo mi napredovali i koliko konstanto napredujemo u svakom segmentu. Siguran sam da ce ova godina biti posebna po tome sto cemo napraviti neke velike rezultate i da ce svakog dana biti sve bolje.
Sarajevo ce biti prvak!!!1
- PitarBordo
- Kontakt:
Čitam ovaj članak sa savezom što je ss.ba radio... Pa da li je moguće da novinar nije upitao da li postoji neko barem idejno rješenje sistema takmičenja za slijedeću sezonu.. Ili ćemo saznati minut do 12... 
Ako bude neparan broj susreta, kao u većini liga 12... Bit će rata oca mi mog.

Ako bude neparan broj susreta, kao u većini liga 12... Bit će rata oca mi mog.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Savez organizuje seminare i sl. njesra a jos nisu skontali sistem lige za sljedecu sezonu 
Valjda ce se sjetiti i toga

Valjda ce se sjetiti i toga

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
po meni najlogicnije da se odigra 22 kola i onda prvi 6 za prvaka 6 borba za opstanak to je 32 kola nije previse ,mislim da bi ti 10 kola bas bilo zanimljivo sve derby .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo za Jokera, Besica i slicnu bagru

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta je najlogičnije, a šta ne... To smo već prešli svi, mene zanima konačna konstrukcija koju donosi Savez... Jer kao što rekoh ako bude kao u nekim ligama, da se igra 3x s jednim protivnikom, mislim da bi izbio građanski rat... Ali hajde, očekujem to tamo vjerovatno dan prije izvlačenja takmičarskih brojeva, da se ne mogu klubovi žaliti. 

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.