Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahaha ne znam zašto ali imam osjećaj da u ovom cekeru nije laptop. Prije mi se čini da Sport Bily drži unutra burek, jogurt i tepsiju tulumbi, eno progorit će ceker!Memara je napisao/la:

I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Jesi zao
Mozda su unutra Herbalife proizvodi za mrsavljenje..nasem narodu samo nek je pricat,a pogotov nekog ismijavat

Mozda su unutra Herbalife proizvodi za mrsavljenje..nasem narodu samo nek je pricat,a pogotov nekog ismijavat

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Crnov planira pomrsiti racune Sarajevu, Zeljeznicaru i Zrinjskom. Taj izgleda ne zna stanje na tabeli.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vidi covjek presao u veci klub i cjena raste to je normalno u citavom svjetu izgleda da nije samo kod nas ? :sBajroTM je napisao/la:vidi moras isto skontati da 500 000 je previse, sad hoces li biti iskren ili ne to je do tebe.
vi kao najveci klub u Bosni mu dizete cijenu ko via.gra cunu. koliko utakmica je odigrao za vas I dao golova krleza je bio postavio dobro pitanje.
odgovori ali iskreno nemoj navijacki sa emocijom I bez folizofije to mi kontrolisemo.
pozitivna energija cini cuda
Neka.Nama ce biti sladje kada ih nabijemo na Tusnju nece ni ove godine u evropu.Bolanos je napisao/la:Crnov planira pomrsiti racune Sarajevu, Zeljeznicaru i Zrinjskom. Taj izgleda ne zna stanje na tabeli.
Ostatak izjave ne bih komentarisao.
Zaista.sta ce pomrsiti Zeljeznicaru bas me zanima.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- amazon
- Kontakt:
Sto Proticu Baricu i ostalim nije cijena narasla?Iceplayer je napisao/la:Vidi covjek presao u veci klub i cjena raste to je normalno u citavom svjetu izgleda da nije samo kod nas ? :sBajroTM je napisao/la:vidi moras isto skontati da 500 000 je previse, sad hoces li biti iskren ili ne to je do tebe.
vi kao najveci klub u Bosni mu dizete cijenu ko via.gra cunu. koliko utakmica je odigrao za vas I dao golova krleza je bio postavio dobro pitanje.
odgovori ali iskreno nemoj navijacki sa emocijom I bez folizofije to mi kontrolisemo.
pozitivna energija cini cuda
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Evolve
- Kontakt:
A šta je to trebao rec ? Skinut cemo gace pred Zeljom Zrinjom i Slobodom??? Nekontam...
Svi ce morat dobro krv propisat da nas se dobije. Ako dodje do toga , bit ce zasluzeno. Isto vrijedi i za nas. Vidjet cemo.
Svi ce morat dobro krv propisat da nas se dobije. Ako dodje do toga , bit ce zasluzeno. Isto vrijedi i za nas. Vidjet cemo.
NK Široki Brijeg
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta si se ti nasao uvrijedzen...covjek odlicno poznaje nasu ligu i snagu pojedinih ekipa....samim tim zna kome moze a kome ne moze pomrsit racuneAgamemnon je napisao/la:Neka.Nama ce biti sladje kada ih nabijemo na Tusnju nece ni ove godine u evropu.Bolanos je napisao/la:Crnov planira pomrsiti racune Sarajevu, Zeljeznicaru i Zrinjskom. Taj izgleda ne zna stanje na tabeli.
Ostatak izjave ne bih komentarisao.
Zaista.sta ce pomrsiti Zeljeznicaru bas me zanima.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo mi se svidja sto Slobodu niko ne gleda kao konkurenciju za titulu i kao glavnog kandidata za osvajanje titule, igramo bez pritiska 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nisi shvatio. Nema veze.Evolve je napisao/la:A šta je to trebao rec ? Skinut cemo gace pred Zeljom Zrinjom i Slobodom??? Nekontam...

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Momak je prvo trebao da pogleda tabelu pa da onda prica za neke konkurente, ovako se samo izblamirao 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Da je Bogdom tako, ali se par forumasa nista ne pita u stvarnom svijetu fudbala. Medjutim, medju igracima i trenerima nasih protivnika je druga prica.fukara87 je napisao/la:Ovo mi se svidja sto Slobodu niko ne gleda kao konkurenciju za titulu i kao glavnog kandidata za osvajanje titule, igramo bez pritiska

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sloboda može bit prva uz ove uslove da se Zeba ne povrjedi da se poklope rezultati ostalih ali protiv Zrinjskog i Širokog se ne zapinje tolko koliko protiv Sarajva Zelje pa evo SAD i Slobode .Prvi ste i odma svi zapinju sladje im skalp skinut.
Sloboda nece biti prva i sva diskusija oko toga prestaje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Evolve
- Kontakt:
Shvatio sam ja. Covijek ima svoje misljenje ko su mu glavni konkurenti
.
Jos malo, i ovo pusto mlacenje slame ce prestat. Sve cemo vidit
w

Jos malo, i ovo pusto mlacenje slame ce prestat. Sve cemo vidit

NK Široki Brijeg
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:Vasa pitanja nisu dovoljno definisana..Ne znam sta vam ustvari nije jasno?? Znaci taj Simeunovic je potpisao ugovor sa FK Sarajevo, sto mu automatski dize cijenu za najmanje 50%.. I sta je sad tu nejasno??

Kad je bio u najboljoj formi tamo 2013/14 njegov menadzer se hvalio da ima ponude od 200.000 eura koje medjutim nikad nisu dosle do kluba

Kakvih crnih 500.000 momak ima brzinu i vise nista. Uzto teski propuh u glavi. Vidit ce te vec da ga nismo bezveze pustili da ide dzaba.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ja kad se god sjetim utakmica protiv Zrinjskog, uvijek me bilo strah Simeunovića. Brz, prodoran, solidna tehnika. Ali naravno vidjecemo, teren je jedino mjerilo, za sada se cini kao pojačanje..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- amazon
- Kontakt:
Toliko je dobar da su ga otjerali iz Zrinjskog 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.