Jesi citao sta kaze Reis za OkicaBesic je napisao/la:Nije gori od Okića

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi citao sta kaze Reis za OkicaBesic je napisao/la:Nije gori od Okića
Ko nam sutra ne dolazi hahhhaahhhilmo je napisao/la:Pa možemo li ikog nagovoriti da potpiše jbt
Ne moze kod nas nikad kako treba,sve naopako i djabaZukanovic je napisao/la:Ako Harba nece ima ko hoce.ja mislim da je laz za pare. Jesic nece ga i to je to. ako tako bude islo dalje Jesic ide za 3 Mjeseca.
Ko hoce?Zukanovic je napisao/la:Ako Harba nece ima ko hoce.ja mislim da je laz za pare. Jesic nece ga i to je to. ako tako bude islo dalje Jesic ide za 3 Mjeseca.
Odlicno receno, daleko od toga da ti ne volis klub i da se ne nadas najboljem.MCMLXVII je napisao/la:Mnogi ovdje misle da se Sloboda sali...
To kao ona jedna se otegla druga se proteglaZukanovic je napisao/la:Ako Harba nece ima ko hoce.ja mislim da je laz za pare. Jesic nece ga i to je to. ako tako bude islo dalje Jesic ide za 3 Mjeseca.
Stvarno ne znam jel ti smisljas te lazi, ili te neko laze, ili furas raju.Pantelija je napisao/la:Ništa od harbe, propalo, razlog lova, dobija više love od nekog drugog kluba ne znam kojeg...i oni su dole na pripremama... Šteta ispade da je baš dobar igrač a nadam se da neće u slobodu ili neki klub iz vrha base lige