PotpisujemZa_raju je napisao/la:Pljuvaci koga...
Nije li ovo ona repka kju je Ciro sklepao???????????
Da cujem Susicevci!!!!
Vidjeli smo protiv Swedske Susicevu postavu i taktiku....
Zuato vas molim za Ciru pocast da date...(mada ga niti i ja nevolim).
Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
A mi se zalimo na juznoslavenske narode, i nas mentalitet - a ti ''europljani'' gluplji i zatucaniji su od nas 100 puta.Pauk je napisao/la:Joj jes mi digo pritisak ovaj njihov komentator na ARD sa njegovim glupostima, mater mu jeb.em u picku!![]()
Bosnien ist klein-Serbien (Bosna je mala Srbija)
Ibricic und Spahic sind auch Kroaten (Ibricic i Spahic su i Hrvati)
Ibisevic ist US-amerikaner (Ibisevic je Amerikanac)
STO BI SAD VOLIO DA IM RAZVALIMO DUPE SVABSKO
Idemo Dzeko jos dva komada!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Pa samo su diskutovali. Po meni je Osim sjajan kao eskpertni komentator. Pravo opusteno. A imo je par dobrih komentara na racun njemaca. Pogovo za Klosea. "On ove sezone ima nesporazume sam sa sobom".steve-o je napisao/la:gledam ovaj klip gola dzeke, nemogu vjerovati ovu dvojicu levata koji komentarisu ccc! zabijemo gol protiv sile tj. njemacke a oni se prepiru jeli bio autogol ili ne(a vidi se da je dzekin gol)

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
ono i jest njihova tribina....al smo je mi okupirali1921 je napisao/la:Jeste li primjetili zastavu Kosova na pocetku utakmice ?![]()
Ono sto mi jako smeta je to sto nasi navijaci dozvoljavaju Nijemcima da na nasoj tribini unose svoje rekvizite , odnosno svoje zastave. Vjerujem da to urade Srbima - zavrsili bi na zadnjim stranicama novina.
Kakva Eurpska unija, kakvi bakraci - Dzeko i Jahic nasi su igraci (Zeljeznicar)![]()

- senad_flamin
- Kontakt:
**** im mater u p.icku oni nesto znaju....**** ih usljate onolika njemacka i onakva liga ne mogu sastavitti repku kako treba za SP....sad navijam za SRBE I GANU.....

-RIVALDO-
Njemu godine nista ne cine. Jak ko zemlja.harishp je napisao/la:Rahimic bi komotno u Milan mogao.Osvojili bi garant Italijansko prvenstvo,plus mu i godine pasu za taj klub.

najbolji momenat je kad kristic kloc kaze za ibisevica da je dobro primio loptu, a na to ce sir osim
dobro se lopta odbila od njega, jer da je dobro primio bila bi sansa
odmah ubaciti muslimovica ili zeca ..........ibisevic operisan od fudbala bez obzira sto ce se sad javiti njegovi ljubimci iz kraja da to demantuju,,,
dobro se lopta odbila od njega, jer da je dobro primio bila bi sansa
odmah ubaciti muslimovica ili zeca ..........ibisevic operisan od fudbala bez obzira sto ce se sad javiti njegovi ljubimci iz kraja da to demantuju,,,
Sta bi onda rekao za onoga materchakera, lik nije lopte primocatatm87 je napisao/la:Kako Osim provali Ibiševića, kaže nije ovo primanje ovo je odbijanje od nogu hahaha

Nasi strucnjaci samo znaju da kritikuju. Pa sta fali sto mu se odbila lopta, nije smak svijeta.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahahahacatatm87 je napisao/la:Kako Osim provali Ibiševića, kaže nije ovo primanje ovo je odbijanje od nogu hahaha
jesam se ismijo tad ;:D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ne rasprdjavajte ,sta potpisujes koji klinac.Bosnier je napisao/la:PotpisujemZa_raju je napisao/la:Pljuvaci koga...
Da cujem Susicevci!!!!

Ova ekipa je vec od Kodre ako vec pametujete bez veze.
Uostalom zasto smo vazda na samom pocetku i sa tim Ciroslavom protiv imalo jace repke bili donji.Sa tom postavom.
Prema tome ni jedne.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 jun 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odlicno momci,ODLICNO pape
Balja reci hasagicu da se ne zahebaje

Ja sam mislio da cemo u ovo vrijeme vec gubiti 3:0.
Safet Nadarevic je majstorski cuvao Adnana Mravca.
Dzeko prsima poceo zabijati, noge mu ni ne trebaju.
Safet Nadarevic je majstorski cuvao Adnana Mravca.
Dzeko prsima poceo zabijati, noge mu ni ne trebaju.
Slazem secole-ch je napisao/la:Ibisevic NULA, pod hitno Muslimovica uvesti..
Ne budalisenad_flamin je napisao/la:ibisevic-alispahic
zec-misimovic
![]()
![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Principatus
- Kontakt:
Super, Dzeko ko Dzeko i Pjanic danas pruza veoma dobru igru. Svi ostali isto borbeni i dobri, od Ibisevica ocekivam vise, Mravac je tu i tamo malo propustio ali ok sreca je na nasoj strani bila. Nijemci nisu znali iskoristiti svoje mnogobrojne sanse, a cesto se to zna osvetiti. 
Dobivao sam SMS od prijatelja Nijemaca pred utrakmicu, ali sad svi sute, a ja ih zovem.
Vjerujem u nase momke i glavno je da se borimo. Vazno je sto smo odigrali prvo poluvrijeme na nulu za nas.
Komentator jeste katastrofa, ali ne bih rekao da ikoga omalazava. Nekoliko puta je rekao stvari kao, ovdje se vidi koncentrisana bosanska snaga u napadu. Inace dobra igra, prijateljska, dobra atmosfera. Pase.

Dobivao sam SMS od prijatelja Nijemaca pred utrakmicu, ali sad svi sute, a ja ih zovem.

Vjerujem u nase momke i glavno je da se borimo. Vazno je sto smo odigrali prvo poluvrijeme na nulu za nas.
Komentator jeste katastrofa, ali ne bih rekao da ikoga omalazava. Nekoliko puta je rekao stvari kao, ovdje se vidi koncentrisana bosanska snaga u napadu. Inace dobra igra, prijateljska, dobra atmosfera. Pase.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adnan mustafić
- Kontakt:
Dobar je bio i Podolskijessus123 je napisao/la:A tebe neka je sram sto ne vjerujes u nase igrace koji sigurno u ovom trenutku jesu sigurno bolji od svabskih reprezentativaca....Iako sam Bosanac,znam sta sam vidio na terenu,jedini kod svaba su bili dobri Bastian i Khedira...Ostali su prdezi bili..Toliko od meneBaja_Zvjerka je napisao/la:STAAAAAAAA???? Njemacki komentatori omalovazavaju nase, nek ih je sram i stid..Jedino što mi smeta su komentatori, omaložavanje protivnika i njihovih igrača je čisti neprofesionalizam. Isto bi to bila da igramo protiv Malte, niko ne zalužuje omaložavanje, i nekakve glupe izjave.![]()
![]()
Ova Njemacka ne zasluzuje moj respekt sa ovakvim igracima, iako ce nas dobiti na kraju mislim, ili mooozda nekom srecom izvucemo nerijeseno..![]()
![]()
Sad citam na fb grupi KLADIONICA neki momak napisao,kaze dobar je sa Ibricicem i on kaze da mec doci 2/1,postavio 5 min.prije meca

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- moustapha
- Kontakt:
Sto je najbitnije, bore se kao zmajevi.
Izdrzite jos jedno poluvrijeme.
Izdrzite jos jedno poluvrijeme.
#divovi
Ovo je "dajdzina" reprezentacija ako cemo tako govorit.Bosnier je napisao/la:PotpisujemZa_raju je napisao/la:Pljuvaci koga...
Da cujem Susicevci!!!!
A na kraju nije ni Cirina ni Dajdzina vec NASA, BiH REPREZENTACIJA
...JA SAM SARAJEVO...
Ako cemo pravo, Kodro ih je pokupio. Dajdza kad je bio, tada su momci bojkotovali repku.farek je napisao/la:Ovo je "dajdzina" reprezentacija ako cemo tako govorit.Bosnier je napisao/la:PotpisujemZa_raju je napisao/la:Pljuvaci koga...
Da cujem Susicevci!!!!
A na kraju nije ni Cirina ni Dajdzina vec NASA, BiH REPREZENTACIJA
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Za sad odlicno odigrano, mada je malo skripalo na desnoj strani. Konacno sredina nam igra bez greske. Steta sto Rahimic nije bar 10 godina mladji.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.