Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
pogledajte omjer na tekmi envigado-medellin kolumbijska liga
5-6 puta su radili prelaz
ovim francuskim smetljarima najgore samoSevilla
Bayern
PSV
2.63 APP

da li netko prati ovu ligu, na over golova je svugdje koeficijent veći od 2zlatniljiljan je napisao/la:pogledajte omjer na tekmi envigado-medellin kolumbijska liga

Pa od 10 utakmica u jednom kolu prosjecno 3,4 max dodju 3+.Uglavnom tolima,medelin,dep.cali bude golova a i ovi novi bucarmanga igraju poprilicno otvoreno.At.nacional je osvojio clausuru i mislim da su 5,6 golova ukupno primili.Gledaj medjusobne,obicno pomogne ali nisu bas najzahvalniji za goloveshnjim je napisao/la:da li netko prati ovu ligu, na over golova je svugdje koeficijent veći od 2zlatniljiljan je napisao/la:pogledajte omjer na tekmi envigado-medellin kolumbijska liga
Fiorentina -Inter
Crveni karton DA
Odigrano na osnovu zanimljivog podatka da u ovom kolu nije bilo nijednog crvenog kartona kod Talijana što se ove sezone nije dogodilo nijednom koliko sam uspio da upratim. Pa vrijedi odigrati uz neki tiket uz Južnu Ameriku.
Za hrabrije jer je riječ o derbiju i imaju tradiciju da bude penala na njihovim prethodnim mečevima da se i to pokrije tako da bih dodao i to:
Penal DA
Nadam se da će makar ovo za CK biti sigurno, nekako mi neobično da ne bude nikako crvenog za komplet kolo.
Crveni karton DA
Odigrano na osnovu zanimljivog podatka da u ovom kolu nije bilo nijednog crvenog kartona kod Talijana što se ove sezone nije dogodilo nijednom koliko sam uspio da upratim. Pa vrijedi odigrati uz neki tiket uz Južnu Ameriku.
Za hrabrije jer je riječ o derbiju i imaju tradiciju da bude penala na njihovim prethodnim mečevima da se i to pokrije tako da bih dodao i to:
Penal DA
Nadam se da će makar ovo za CK biti sigurno, nekako mi neobično da ne bude nikako crvenog za komplet kolo.

Vise nego lagano Flensburg 10 razlike,Jevtovic 24 kosaadis30 je napisao/la:Idemo daljeadis30 je napisao/la: Fuenlabrada - Unicaja 1
M.Popovic 12,5 više
kfc 4,63
Pokusacu traziti iznenadjenje na Fuenlabradu koja ima solidan roster jako su dobar domacin sa omjerom 8:2,posljednjih 6 meceva kuci su dobili medju kojima i velike ekipe poput Gran Canarie i Real Madrida.Mislim da i danas imaju sanse protiv Unicaje koja je prilicno los gost sa omjerom 3:7,ovo im je treci mec u 7 dana pa su mozda pomalo umorni+su nesto oslabljeni neigranjem Smitha.
M.Popovic sjajni play Fuenlabrade lider svoje ekipe u odlicnoj formi na zadnjih 6 meceva ima 5 overa i to daleko preko ove granice,samo u posljednjem mecu protiv Seville stao na 10p uz dosta los sut za tricu 2/10.Ocekujem danas da bude nesto precizniji i da vodi svoju ekipu do pobjede.![]()
Flensburg-H. - Kiel(+2,5) 1 1,70
N.Jevtovic 9,5 više 1,90
Flensburg jako dobar domacin svih 5 pobijeda ima kuci veceras kompletan protiv Kiela kojem nedostaje nekoliko vaznih igraca(René Toft Hansen, Wiencek, Dissinger, Weinhold i Jansen)Flensburg se bori za prve dvije pozicije na tabeli(radi lakseg protivnika u playoffu)dok je Kiel cetvrti i ne mogu ni dole ni gore i tu je jasno ko ima veci motiv.Flensburg je nedavno slavio protiv Kiela u kupu u gostima sa 7 golova razlike i danas su veliki favoriti i smatram da mogu pokriti ovaj mali hendikep.
Nikola Jevtovic krilni centar Metalca igra dosta dobro u posljednje 3 utakmice redom postize 29 buducnosti 22 zadru i 10koseva tajfunu.Metalac je nedavno napustio centar Milos Jankovic pa bi Jevtovic od veceras mogao dobijati nesto vise minuta.Vecerasnji matchup mu je Arapovic koji je povrijedjen i upitan je za veceras a ako ne bude igrao onda je tu mladi Zganec protiv kojeg Nikola ima veliku prednost

- zlatniljiljan
- Kontakt:
bravo vobraadis30 je napisao/la:Vise nego lagano Flensburg 10 razlike,Jevtovic 24 kosaadis30 je napisao/la:Idemo daljeadis30 je napisao/la: Fuenlabrada - Unicaja 1
M.Popovic 12,5 više
kfc 4,63
Pokusacu traziti iznenadjenje na Fuenlabradu koja ima solidan roster jako su dobar domacin sa omjerom 8:2,posljednjih 6 meceva kuci su dobili medju kojima i velike ekipe poput Gran Canarie i Real Madrida.Mislim da i danas imaju sanse protiv Unicaje koja je prilicno los gost sa omjerom 3:7,ovo im je treci mec u 7 dana pa su mozda pomalo umorni+su nesto oslabljeni neigranjem Smitha.
M.Popovic sjajni play Fuenlabrade lider svoje ekipe u odlicnoj formi na zadnjih 6 meceva ima 5 overa i to daleko preko ove granice,samo u posljednjem mecu protiv Seville stao na 10p uz dosta los sut za tricu 2/10.Ocekujem danas da bude nesto precizniji i da vodi svoju ekipu do pobjede.![]()
Flensburg-H. - Kiel(+2,5) 1 1,70
N.Jevtovic 9,5 više 1,90
Flensburg jako dobar domacin svih 5 pobijeda ima kuci veceras kompletan protiv Kiela kojem nedostaje nekoliko vaznih igraca(René Toft Hansen, Wiencek, Dissinger, Weinhold i Jansen)Flensburg se bori za prve dvije pozicije na tabeli(radi lakseg protivnika u playoffu)dok je Kiel cetvrti i ne mogu ni dole ni gore i tu je jasno ko ima veci motiv.Flensburg je nedavno slavio protiv Kiela u kupu u gostima sa 7 golova razlike i danas su veliki favoriti i smatram da mogu pokriti ovaj mali hendikep.
Nikola Jevtovic krilni centar Metalca igra dosta dobro u posljednje 3 utakmice redom postize 29 buducnosti 22 zadru i 10koseva tajfunu.Metalac je nedavno napustio centar Milos Jankovic pa bi Jevtovic od veceras mogao dobijati nesto vise minuta.Vecerasnji matchup mu je Arapovic koji je povrijedjen i upitan je za veceras a ako ne bude igrao onda je tu mladi Zganec protiv kojeg Nikola ima veliku prednost
Adise ti si primjer pametnog igranja kladze! Svaka cast majstore i sve najbolje u buduce tebi a i nama:-)
svaka cast na ovom ispratio sam ova dva para samo sto sam morao dodati i cedevitu 1 kao treci par jer mi je ovaj usrani premier trazio treci par sve cestite adise
Janez je napisao/la:Fiorentina -Inter
Crveni karton DA
Penal DA

EDIT:
čak 2 crvena
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
2/1?zlatniljiljan je napisao/la:pogledajte omjer na tekmi envigado-medellin kolumbijska liga

Ukrao si mi zelenilo, ali nema vezeshnjim je napisao/la:Janez je napisao/la:Fiorentina -Inter
Crveni karton DA
Penal DA
EDIT:
čak 2 crvena

Na kraju tri crvena mogli smo ih ko golove igrati 3+ CK

Šteta što i penal nije uletio.
Nadam se da su neki od Vas ispratili
-
- Kontakt:
zadnjeg ga dodao i to da mi poveca kvotu http://prntscr.com/a3bjuh na drugom za sad samo oba daju http://prntscr.com/a3bk7e i na trecem rukomet igrao manje bilo vise http://prntscr.com/a3bkg4
Da probamo ovako veceras
Zapad 1.55
River Plate 2.55
Juan Aurich 1.50
NY Rangers kp1 1.55
kfc. 8.60

Zapad 1.55
River Plate 2.55
Juan Aurich 1.50
NY Rangers kp1 1.55
kfc. 8.60

Zadnja izmjena: Frankie, dana/u 15 feb 2016, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Da vidimo hocel kakve nafake biti od ovih kasnih
Belgrano-River Plate 2
Wilstermann-Oriente 1
San Marcos-Higgins gg i 3+
Bucaramanga-Santa Fe gg i 3+
Juan Aurich-Huancayo 3+
Pachuca-Puebla gg i 3+
120KM
Belgrano-River Plate pobjeda gosta u oba poluvremena 8,42
Istok-Zapad 1 + James MVP 26,10

Belgrano-River Plate 2
Wilstermann-Oriente 1
San Marcos-Higgins gg i 3+
Bucaramanga-Santa Fe gg i 3+
Juan Aurich-Huancayo 3+
Pachuca-Puebla gg i 3+
120KM
Belgrano-River Plate pobjeda gosta u oba poluvremena 8,42
Istok-Zapad 1 + James MVP 26,10
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Lamasine T. (Fra) - Benneteau J. (Fra) 1 3,20
Zasto ovolika kvota?

Zasto ovolika kvota?

Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pa ATP lista cesto nije nikakav pokazatelj. Realno druze samo po imenu ovdje favorit je Benneteau, ko god iole prati tenis za njega je cuoslavenp je napisao/la:Lamasine T. (Fra) - Benneteau J. (Fra) 1 3,20
Zasto ovolika kvota?
[img]http://s10.postimg.org/hefxxx7ux/Capture.png[/img]

SAMO ČELIK !
Benneteau je propustio skoro cijelu prošlu godinu.Odigrao je 6 mečeva, upisao 1 pobjedu.Vratio je se početkom ove godine i vjerojatno mu neće trebati dugo vremena da popravi svoj ranking.
btw. 2014.-te bio je 25. na ATP ljestvici
btw. 2014.-te bio je 25. na ATP ljestvici

-
- Kontakt:
Darusafaka vs usak,danas u 17:00 sati.
Darusafaka na 7 mjestu sa omjerom 10-7,usak na 10 mjestu sa omjerom 9-8.Darusafaka vjerujem da je izmorena od igranja na dva fronta,u petak su imali gostovanje kod lokomotive u okviru eurolige u kojem mogu proci dalje samo nekim cudom.
Usak se nalazi na 10 poziciji,dva mjesta manje od mjesta koje vode u doigravanje i vjerujem da ce veceras ici po pobjedu.Prva utakmica je zavrsena 72-70 u korist usak-a.Kladionice daju na 2 kvotu 3,7,kontra hendikep od 7,5.Iako je usak vezao dvije pobjede u ligi,ovdje necu ici na pobjedu gostiju iz razloga sto su losi u gostima.Ko hoce neka proba 2.
Paul Haris over 13,50.,samo 8 poena lose
Ove sezone je odigrao 17 utakmica,najbolji je strijelac usaka sa prosjekom od 15,4 poena i prosjecnom minutazom od 35 minuta.U 17 odigranih ima 12 overa i 5 undera, u zadnjih 6 ima 5 overa i 1 under(zadnju utakmicu u ligi).U prvoj medusobnoj je podbacio,ubacio je samo 8 poena,u zadnjoj ligaskoj je podbacio tako da je danas dan iskupljenja.
edit :
Banvit vs efes,danas u 19 sati.
Necu igrati na rezultat jer u ovakvim okrsajima moze svako pobjediti,kad bih bio natjeran igrao bi na banvit jer imaju prednost domaceg terena i omjer 8-1 kod kuce,dok je efes vezao tri poraza,doduse od jakih timova.....
Dvoumio sam se izmedu igraca banvita,moermana i fortsona,odlucio sam se za ovog drugog.
Courtney Fortson over 13,50 prosao,20 poena
Ove sezone je ligi na prosjeku od 16,6 poena sa prosjecnom minutazom 35min.U evropi je malkice losiji,trenutno je na prosjeku od 13,3 poena za 33 minute igre.U ligi je odigrao 17 utakmica i ima 12 overa i 5 undera.Kod kuce u 9 odigranih utakmica ima 8 overa i jedan under.U zadnjih 6 utakmica ima 5 overa i 1 under.U prvoj medusobnoj je ubacio 20 poena.
Sretno svima.
@adise,sta mislis o ovome,jel se slazes ili sam uzalud pisao?
Sta mislis o wilbekinu over 9,50?
Sretno svima
Darusafaka na 7 mjestu sa omjerom 10-7,usak na 10 mjestu sa omjerom 9-8.Darusafaka vjerujem da je izmorena od igranja na dva fronta,u petak su imali gostovanje kod lokomotive u okviru eurolige u kojem mogu proci dalje samo nekim cudom.
Usak se nalazi na 10 poziciji,dva mjesta manje od mjesta koje vode u doigravanje i vjerujem da ce veceras ici po pobjedu.Prva utakmica je zavrsena 72-70 u korist usak-a.Kladionice daju na 2 kvotu 3,7,kontra hendikep od 7,5.Iako je usak vezao dvije pobjede u ligi,ovdje necu ici na pobjedu gostiju iz razloga sto su losi u gostima.Ko hoce neka proba 2.
Paul Haris over 13,50.,samo 8 poena lose
Ove sezone je odigrao 17 utakmica,najbolji je strijelac usaka sa prosjekom od 15,4 poena i prosjecnom minutazom od 35 minuta.U 17 odigranih ima 12 overa i 5 undera, u zadnjih 6 ima 5 overa i 1 under(zadnju utakmicu u ligi).U prvoj medusobnoj je podbacio,ubacio je samo 8 poena,u zadnjoj ligaskoj je podbacio tako da je danas dan iskupljenja.
edit :
Banvit vs efes,danas u 19 sati.
Necu igrati na rezultat jer u ovakvim okrsajima moze svako pobjediti,kad bih bio natjeran igrao bi na banvit jer imaju prednost domaceg terena i omjer 8-1 kod kuce,dok je efes vezao tri poraza,doduse od jakih timova.....
Dvoumio sam se izmedu igraca banvita,moermana i fortsona,odlucio sam se za ovog drugog.
Courtney Fortson over 13,50 prosao,20 poena
Ove sezone je ligi na prosjeku od 16,6 poena sa prosjecnom minutazom 35min.U evropi je malkice losiji,trenutno je na prosjeku od 13,3 poena za 33 minute igre.U ligi je odigrao 17 utakmica i ima 12 overa i 5 undera.Kod kuce u 9 odigranih utakmica ima 8 overa i jedan under.U zadnjih 6 utakmica ima 5 overa i 1 under.U prvoj medusobnoj je ubacio 20 poena.
Sretno svima.
@adise,sta mislis o ovome,jel se slazes ili sam uzalud pisao?

Sretno svima
Zadnja izmjena: nikadnedobijam, dana/u 15 feb 2016, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Danas dosta dobrih parova sa jakim kvotama.Ja sam probao jedan ovakav narodni na markicu jednom ce ubosti a moze se dosta toga probrati
Nurnberg-Bochum 1
Pogon-Kielce gg i 3+
Rio Ave-Fereira gg i 3+
Trabzon-Kayseri 1
Eindhoven-Oss 3+
Aradippou-Apolon 2
Concordia-Steaua 3+
Inverness-Aberden gg
Biel-Wintertur 3+
Citadela-Pavia 1
1526 KM
Kod Holandjana su mi tri tekme sumnjive pa cemo vidjet.Sparta-Jong Psv 2 kvota 11,Den Bosch-Achiles 2 7 kvota i Eindhoven-Oss 2 6 kvota

Nurnberg-Bochum 1
Pogon-Kielce gg i 3+
Rio Ave-Fereira gg i 3+
Trabzon-Kayseri 1
Eindhoven-Oss 3+
Aradippou-Apolon 2
Concordia-Steaua 3+
Inverness-Aberden gg
Biel-Wintertur 3+
Citadela-Pavia 1
1526 KM
Kod Holandjana su mi tri tekme sumnjive pa cemo vidjet.Sparta-Jong Psv 2 kvota 11,Den Bosch-Achiles 2 7 kvota i Eindhoven-Oss 2 6 kvota
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.