Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
mravac izasao, usao Ibricic, Ibisevic me brine, Spahic i Rahimic najjaci igraci veceras definitivno...
Semper Fidelis
Momci su me iznenadili ovakvom igrom,svi igraci zasad dobro igraju,malo Ibisevic koci,Misimovic izgubljen zasad.Haj jos jedan momci da se opustim,ovako sam ko da sjedim po iglama.Onaj Njemacki golman vise na 16 metara nego na svojoj liniji,prepao se Dzeke i Ibisevica 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
STAAAAAAAA???? Njemacki komentatori omalovazavaju nase, nek ih je sram i stid..Jedino što mi smeta su komentatori, omaložavanje protivnika i njihovih igrača je čisti neprofesionalizam. Isto bi to bila da igramo protiv Malte, niko ne zalužuje omaložavanje, i nekakve glupe izjave.

Ova Njemacka ne zasluzuje moj respekt sa ovakvim igracima, iako ce nas dobiti na kraju mislim, ili mooozda nekom srecom izvucemo nerijeseno..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- senad_flamin
- Kontakt:
Pjanic je dosad odigro maestralno. Svaka mu cast. I Nadarevic i naravno Spahic su sjajni. Ostali su dobri, osim Misimovica koji je izgleda tek usto. Ali dobro je, danas ima borbe i neke taktike, nije svak po svom. Ovu formaciju treba koristit protiv francuza. A Jahic je pokazo da je sjajan defanzivni vezni, iako ga mnogi podcjenjuju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:

senad_flamin je napisao/la:ibisevic-alispahic
zec-misimovic
![]()
![]()
Rahimic bi komotno u Milan mogao.Osvojili bi garant Italijansko prvenstvo,plus mu i godine pasu za taj klub. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ibro na salihovicevoj poziciji, sead nazad na lijevog beka a jahic na desnog.volim_ciglu je napisao/la:koja je ovo postavka sada?
Jahic desno, Salihovic lijevo, a Ibricic zajedno sa Rahimicem - tako mi se cini. Ako je tako, onda Pape, veoma dobro.
Nije lose ali je i ibro mogao desno, do sad je kod cire tamo i igrao.
...JA SAM SARAJEVO...
Ibisevic nezna loptu da primi, i kad je primi odmah je izgubi

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jaha na desnog beka, Salihovica vraca na lijevog, Ibro ide u sredinu.
Sto se tice odbrane Pape je odlicno pogodio. Funkcionisalo je veoma dobro. Mravac je isto bio dobar dok nije izasao. Imao je malih ispada ali sasvim solidan.
Sto se tice odbrane Pape je odlicno pogodio. Funkcionisalo je veoma dobro. Mravac je isto bio dobar dok nije izasao. Imao je malih ispada ali sasvim solidan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
to sam i ja sad htjeo recharishp je napisao/la:On je stoper kao i Pandja i to su njihovi zadaci u kojem nisu losi ali dobro je.Svabo je to hem Lahm,hem Podolski na toj straniA i onaj mrme Kadira ko hajvan uletio.Krpljenje dok mrmak Spiric ne izda Bosansku putovnicuvolim_ciglu je napisao/la:Jeli ovu Mravcu rekao Spahic da malo odmori na zemlji. Vrijeme je da udje netko drugi mjesto Mravca. Inace on izgleda igra neku veoma modernu verziju beka - nikad nije na desnoj strani, uvijek propuh.
Evo ga Ibraga, da malo proleti desno.
Mislim da bih bilo dobro da Zec udje mjesto Ibisevica, Nijemci igraju visoko postavljenu odbranu koju bi Zeko mogao lako da pretrci.Mujdji.
Pape odlicno postavio,svaka mu casa.Hajmo pljuvaci ima jos 45 minuta sanse za vas.
jedva cekaju nas kiks da ulete po papetu pljuvat

HZSA87
nemojte mi brku dirati bice svastaNeutral je napisao/la:Dobro je, hvala Bogu. Odlično igramo, iako su Nijemci imali dosta loptu u svom posjedu, s tim da im je vezni red očajan. Samo Ozil zna nešto. Bastian previše defenzivno. Low nema veze.
Miralem ležeran, Edin odigrao koliko je i trebao, a Spahić može napisati knjigu kako se treba stoper ponašati u igri. Sjajno.
Jedino što mi smeta su komentatori, omaložavanje protivnika i njihovih igrača je čisti neprofesionalizam. Isto bi to bila da igramo protiv Malte, niko ne zalužuje omaložavanje, i nekakve glupe izjave.

Semper Fidelis
A tebe neka je sram sto ne vjerujes u nase igrace koji sigurno u ovom trenutku jesu sigurno bolji od svabskih reprezentativaca....Iako sam Bosanac,znam sta sam vidio na terenu,jedini kod svaba su bili dobri Bastian i Khedira...Ostali su prdezi bili..Toliko od meneBaja_Zvjerka je napisao/la:STAAAAAAAA???? Njemacki komentatori omalovazavaju nase, nek ih je sram i stid..Jedino što mi smeta su komentatori, omaložavanje protivnika i njihovih igrača je čisti neprofesionalizam. Isto bi to bila da igramo protiv Malte, niko ne zalužuje omaložavanje, i nekakve glupe izjave.![]()
![]()
Ova Njemacka ne zasluzuje moj respekt sa ovakvim igracima, iako ce nas dobiti na kraju mislim, ili mooozda nekom srecom izvucemo nerijeseno..

Joj jes mi digo pritisak ovaj njihov komentator na ARD sa njegovim glupostima, mater mu jeb.em u picku!
Bosnien ist klein-Serbien (Bosna je mala Srbija)
Ibricic und Spahic sind auch Kroaten (Ibricic i Spahic su i Hrvati)
Ibisevic ist US-amerikaner (Ibisevic je Amerikanac)
STO BI SAD VOLIO DA IM RAZVALIMO DUPE SVABSKO
Idemo Dzeko jos dva komada!

Bosnien ist klein-Serbien (Bosna je mala Srbija)
Ibricic und Spahic sind auch Kroaten (Ibricic i Spahic su i Hrvati)
Ibisevic ist US-amerikaner (Ibisevic je Amerikanac)
STO BI SAD VOLIO DA IM RAZVALIMO DUPE SVABSKO
Idemo Dzeko jos dva komada!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Pljuvaci koga...
Nije li ovo ona repka kju je Ciro sklepao???????????
Da cujem Susicevci!!!!
Vidjeli smo protiv Swedske Susicevu postavu i taktiku....
Zuato vas molim za Ciru pocast da date...(mada ga niti i ja nevolim).
Nije li ovo ona repka kju je Ciro sklepao???????????
Da cujem Susicevci!!!!
Vidjeli smo protiv Swedske Susicevu postavu i taktiku....
Zuato vas molim za Ciru pocast da date...(mada ga niti i ja nevolim).
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Kako Osim provali Ibiševića, kaže nije ovo primanje ovo je odbijanje od nogu hahaha 

Jeste li primjetili zastavu Kosova na pocetku utakmice ?
Ono sto mi jako smeta je to sto nasi navijaci dozvoljavaju Nijemcima da na nasoj tribini unose svoje rekvizite , odnosno svoje zastave. Vjerujem da to urade Srbima - zavrsili bi na zadnjim stranicama novina.
Kakva Eurpska unija, kakvi bakraci - Dzeko i Jahic nasi su igraci (Zeljeznicar)

Ono sto mi jako smeta je to sto nasi navijaci dozvoljavaju Nijemcima da na nasoj tribini unose svoje rekvizite , odnosno svoje zastave. Vjerujem da to urade Srbima - zavrsili bi na zadnjim stranicama novina.
Kakva Eurpska unija, kakvi bakraci - Dzeko i Jahic nasi su igraci (Zeljeznicar)

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
CITAM I NEMOGU DA VJERUJEM,VODIMO PROTIV NJEMACKE I OPET SE NALI FFERGUSONI DA PAMETUJU fuj
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
gledam ovaj klip gola dzeke, nemogu vjerovati ovu dvojicu levata koji komentarisu ccc! zabijemo gol protiv sile tj. njemacke a oni se prepiru jeli bio autogol ili ne(a vidi se da je dzekin gol) 

-
- Kontakt:
Ja sam prilicno zadovoljan. Svidja mi se postavka, djelujemo dosta sigurnije u odbrani nego prije iako su Nijemci imali par odlicnih prilika. Medjutim, glupost je i pomisljati da Nijemci nece stvoriti barem par odlicnih prilika.
Miske se bas i ne snalazi previse igrati ovako povuceno, ali vidjelo se da je njemu dovoljno a trenutak vremena za jedan savrsen pas.
Nadam se i dobrom drugom poluvremenu uz par prilika za nas. Ja prezadovoljan sa 2:2
Miske se bas i ne snalazi previse igrati ovako povuceno, ali vidjelo se da je njemu dovoljno a trenutak vremena za jedan savrsen pas.
Nadam se i dobrom drugom poluvremenu uz par prilika za nas. Ja prezadovoljan sa 2:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.