Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Dzekooooooo ,Pjanaaaa majstoriiii 

Goooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FK Pjetlovi
- elninho_resTO
- Kontakt:
goooooooooooooo...dzekooooo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Dzekooooooooooooooooooooooo
Prelijepo!
Prelijepo!
dzeko majstor! eto im deutschland uber alles sad 

fenomenalno igramooo
ne ureklo se
pu pu pu
Rahimic je beton
ne ureklo se
pu pu pu
Rahimic je beton

Semper Fidelis
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sta smo se izgubili ovako zadnje 3 minute. Pape treba time out traziti, ali neka se Spahic malo valja po terenu
Ibisevic NULA, pod hitno Muslimovica uvesti..Mravac solidno izgubljen, ali nemari za sada (1:0), Jahic prosecan, sa ostalima sam manje vise zadovoljan!
Treba uvest zeca po desnoj strani umjesto ibisevica, puno je brzi i prodorniji.
Odlicna defanzivna postavka igraca, svaka cast pape.
...JA SAM SARAJEVO...
-
- Kontakt:
Jeli ovu Mravcu rekao Spahic da malo odmori na zemlji. Vrijeme je da udje netko drugi mjesto Mravca. Inace on izgleda igra neku veoma modernu verziju beka - nikad nije na desnoj strani, uvijek propuh.
Evo ga Ibraga, da malo proleti desno.
Mislim da bih bilo dobro da Zec udje mjesto Ibisevica, Nijemci igraju visoko postavljenu odbranu koju bi Zeko mogao lako da pretrci.
Mislim da bih bilo dobro da Zec udje mjesto Ibisevica, Nijemci igraju visoko postavljenu odbranu koju bi Zeko mogao lako da pretrci.
-
- Kontakt:
koja je ovo postavka sada?
Jahic desno, Salihovic lijevo, a Ibricic zajedno sa Rahimicem - tako mi se cini. Ako je tako, onda Pape, veoma dobro.
Jahic desno, Salihovic lijevo, a Ibricic zajedno sa Rahimicem - tako mi se cini. Ako je tako, onda Pape, veoma dobro.
Ibisevic se trudi al ne idee muu neka ga jos do 70-te pa uvesti muslimovica,mravac vise nego izgubljen Ostali odlicni 

Dobro je, hvala Bogu. Odlično igramo, iako su Nijemci imali dosta loptu u svom posjedu, s tim da im je vezni red očajan. Samo Ozil zna nešto. Bastian previše defenzivno. Low nema veze.
Miralem ležeran, Edin odigrao koliko je i trebao, a Spahić može napisati knjigu kako se treba stoper ponašati u igri. Sjajno.
Jedino što mi smeta su komentatori, omaložavanje protivnika i njihovih igrača je čisti neprofesionalizam. Isto bi to bila da igramo protiv Malte, niko ne zalužuje omaložavanje, i nekakve glupe izjave.
Miralem ležeran, Edin odigrao koliko je i trebao, a Spahić može napisati knjigu kako se treba stoper ponašati u igri. Sjajno.
Jedino što mi smeta su komentatori, omaložavanje protivnika i njihovih igrača je čisti neprofesionalizam. Isto bi to bila da igramo protiv Malte, niko ne zalužuje omaložavanje, i nekakve glupe izjave.

slažem se da bi trebao probati zeca jer ibisevicu neide nesto ali koliko vidim ni ibricic neigra poziciju gdje je bio mravacfarek je napisao/la:Treba uvest zeca po desnoj strani umjesto ibisevica, puno je brzi i prodorniji.
.
- -Barcelona-
- Kontakt:
hvala ti dragi ALLAHU dž.š
iako nismo nesto odigrali vodimo a to je ono najbitnije...

iako nismo nesto odigrali vodimo a to je ono najbitnije...
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jesi pesimistacole-ch je napisao/la:Ibisevic NULA, pod hitno Muslimovica uvesti..Mravac solidno izgubljen, ali nemari za sada (1:0), Jahic prosecan, sa ostalima sam manje vise zadovoljan!

svoj ti pos'o !
On je stoper kao i Pandja i to su njihovi zadaci u kojem nisu losi ali dobro je.Svabo je to hem Lahm,hem Podolski na toj straniA i onaj mrme Kadira ko hajvan uletio.Krpljenje dok mrmak Spiric ne izda Bosansku putovnicuvolim_ciglu je napisao/la:Jeli ovu Mravcu rekao Spahic da malo odmori na zemlji. Vrijeme je da udje netko drugi mjesto Mravca. Inace on izgleda igra neku veoma modernu verziju beka - nikad nije na desnoj strani, uvijek propuh.

Pape odlicno postavio,svaka mu casa.Hajmo pljuvaci ima jos 45 minuta sanse za vas.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.